Přejít na obsah

Muj modrej darecek

Doporučené příspěvky

Magnum jsi normalni? S kritikou tady musis pocitat. Od toho to je diskusni forum.

A co jako na tom je nenormalniho?Reaguju jak reaguju,nebo snad jsem nedej boze nekoho urazil?Mam pocit,ze tady se asi musi poslouchat,vid...

Princess...tak ted jsi mne s tim bananem dostal,asi nebudu spat :lool: :lool: :lool:Rozhodne tady nebudu kejvat hlavou ze ma kazdej frajirek pravdu,na to nemam povahu,navic bych to snesl od lidi co udelali auta-bazy,chjetjov atd,ne od kibicu...

Odkaz ke komentáři

Facelift RS predok lizatko áno...

Predfacelift nie, je to strasne...skus mi nieco vytknut na mojom byvalom aute, budem zvedavy, boli tam dve skarede veci:

1. Predne zatmavenie svetiel - boli spalene kraje od lesticky takze to bolo nevyhnutne k predaju...

2. Cierny kufor bol iba malu chvilu a aj to iba preto, lebo mi tam jeden idiot strelil kamen a urazil mi kus laku...

Odkaz ke komentáři

Nebudu to rozebirat,proste se ti moje auto nelibi a promin ale tve neustale vytky jsou opravnene pouze v tom,ze na fcl je lizo opravdu hezci,to ale neznamena ze to moje se mi nelibi,takze kritiku beru ale do smeti si haz sve veci z audi a nerad mi prosimte co mam delat s mojim,fakt mne konkretne tvuj nazor vubec nezajima.

Odkaz ke komentáři

A jeje už je to i tady??? Boha jeho, tyto rozpory jsou na hodně forech, nechte si to na osobní setkání, pak se to zvrhá v několika stránkové osočování, lidi jsou nasraní, kvůli pitomostem atd. Je to k ničemu. ano někomu se to nelíbí, jemu ano, Atrix napsal názor, ale Magnum si stejně bude dělat co chce, tak si to navzájem nevnucujte.

P.S. lizo je snad s leona Cupry, jestli se nepletu.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...