martink52 Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 (upraveno) Tak si teda dovoluji přidat se sem k Vám :lool: 1.2.2012 jsem si pořídil tuto potvůrku (na lízačku a bez akontačky ;) ) a zatím spokojenost. Je to 1,9TDi Elegance(2010) a najeto mám 61tis (v sobotu fičím na garančku). Kola 16" Plány jsou velké, ale chce to čas. Hotové jsou ztmavená okna (už byly) a zadní světla (THX Liborovi F.) Objednané mám mračítka a přední masku bez znaku (už jsou na poště) a přední RS nárazník. Další plány jsou RS pedály, nějaké lepší brzdy (zatím nevím jaké přesně), rozdvojit výfuk a nakonec na každou stranu oválnou koncovku ala storm, sport.podvozek a nějaká lepší kolca (ale to chvíli potrvá, momentálně řeším 17" trifidy ze supa2 a sport podvozek na 1,9 tdi -3cm) , později nějaké 19" OZ a H&R -5c-6cm, žraloka na střechu. Další plán je chip od TDIfun (zamlouvá se mi tam ta sranda s výměnou turba, spojky+chip ze 105ps na 160ps) a až bude auto tak jak chci, tak bych to viděl na matnou folii na celé auto. Toť vše z mých "skromných" plánů do budoucna na cca 1-2roky. :lool: Na závěr pár fotek (foceno mobilem ) A tady pár aktuálních edit 28.7./ Takže hotovo mám toto > zadní světla 25.6.2012 RS nárazník, maska, mračítka 11.7.2012 pedály rs 15.7.2012 kola 17" + gumy 18.7.2012 koberečky RS 18.7.2012 ploutev 19.7.2012 výfuk duplex 26.7.2012 lízátko 6.8.2012 zabezpečení 1 - 6.8.2012 zabezpečení 2 - 11.8.2012 převaření výfuku 11.8.2012 pružiny 45/50 13.8.2012 a nový znak, ale ten nevím kdy jsem dával a nazávěr nejaktuálnější fotky a ještě aktuálnější - 18.9.2012 a zatím úplně poslední 19.11.2012 Upraveno Srpen 3, 2013 uživatelem martink52 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 Hezká tak ať slouží pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 Mám nárazník v tvé barvě kdybys chtěl komplet novej RS Face. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 chipmann >> díky pane vevca >> ještě jednou THX za nabídku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 Tak si teda dovoluji přidat se sem k Vám :lool: To sis teda dovolil dost chlapče Auto máš pěkný, zatím, než to vezmeš "hackem" Ahoj, máš dost plánů, i když jsou všechny mimo mě tak ti přeju ať ti vyjdou na jedničku, seš spokojenej a okta ať slouží jen k radosti ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 Zdarec maestro. Njn, mobily už mě tak nějak přešly (na FN jsem složil funkci moda), tak peníze budu prozměnu cpát do auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 jj, po koupi O II jsem taky polevil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 tak to je paradni,moc pekny auto a plany na upravu taky paradni!!Myslim ze to bude brutus ta maska a predni RS naraznik jeste mracitka nechces?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 THX, mračítka jsou taky v balíku, hned ráno jak se vrátím z noční poletím na poštu a vyzvednu to a během týdne to bude na autě Maska bude stejná jako ta na fotce níže edit/ tak maska přišla kapku jiná než jsem objednal, ale rozhodoval jsem se mezi právě těmito dvěma, tak je mi co celkem jedno přišla tato >>> http://www.tuning-in.cz/skoda-octavia-ii-09-12-facelift-sportovni-maska-bez-znaku-honeycomb-full-ki-r.html a má stejné plástve jako rs nárazník, tak to možná bude ještě lepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Mezi tema se tez rozhoduji,myslim ze obe jsou pekne bude to brutus na aute,pak nafot prosim te na tom cernem se mi to hoodne libi!! Budes to mit nadupane!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 OK, dnes by měl dorazit i nárazník, a pokud dojde komplet, tak se hned zítra bude strojit a lakovat, tak pak nahodím foto. Jj, předek bude nadupaný, ale do finální podoby toho bude ještě chybět kus. Doufám, že dojde včas i pattex abych mohl hned nalepit rz. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 ahoj pane pekna octavka slusne plany drzim palce nech to dopadne co najlepsie a vela stastnych bez nehody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Tak to bude parada,to se tesim bude to bezva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 juraj351 >> THX ;) princes >>> tak s maskou je docela problém co se týče lakování, ale snad to nějak vyřeší a taky není úplně rovná, takže jsem zvědav jak to dopadne a jak to bude vypadat na autě, v nejhorším případě objednám tu druhou :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 o jaaj to je mi lito :-( Ta druha se mi libio vic nema ten cumak tak protahnuty ale uvidis sam no :-( vsechno co je neorigo je nekdy problem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Tak yjsm chtěl objednat tuto masku ale za 3tis takovej zmršenej činskej vylisek (ted bez urážky) to je teda síla, naštěstí jsem si ji prohlédl než jsem ji objednal a obsolutně jsem ji zavrhl, radši jen nějak upravit origo, je to fakt hrozná bída. Kdby to stálo 500,- tak to vem čert. No tak at se plány daří. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Sám jsem zvědav jak to bude vypadat a taky jestli ten lak vůbec vydrží. Jinak budu řešit nějakou jinou :wallbash: a tu jim pošlu z5 ať si s tím vytřou ..... Ještě by šlo nechat původní masku, jen vyměnit vnitřek za plástve a chrom překopat do černé, ale to se ještě uvidí co a jak. edit/ co říkáte na masku od milotecu ? myslíte, že by to mohlo být lepší, kdyby se stříkla na černo >>> http://www.milotec.net/sportovni-maska-rs-skoda-octavia-ii-facelift.htm otázkou je o kolik bude kvalitnější. Uvidím zítra jak to bude hotové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 je dobra ale za me?pokud chces kup ty plastve,dej si masku do cerna tu origo a dej tam novej znak!!Uvidis ze to bude vetsi pecka nez bys cekal!! takze origo maska,striknout na cerno,dat tam plastve a novej znak....instalace na auto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 ještě uvidím jak to bude vypadat (chci masku bez znaku), ale asi to nestihnou do zítřka, protože na lakování mají pár lidí přede mnou co musí být zítra hotovo a nechávat auto přes prodloužený víkend se mi nechce, takže to vypadá na až pondělí :angry: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 jako me se libi ta maska bez znaku,tak uvidis no,kazdy je jineho nazoru,hlavni je at se to libi tobe!prijedes na sraz pristi mesic??ke KICE u shopinu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Netuším, dělám měsíčně cca 25 nočních dvanáctek a veškerý volný čas věnuji dětem, psovi a přítelkyni, uvidím, neslibuji. :P ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Jasne chapu te,vsak jak budes mit cas,tak se klidne nekdy zastav je to tam od 14hod asi vis,mej se a pekne upravuj! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Nevím, netuším, zatím jsem srazy neřešil, není ještě co ukazovat. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Nemus neco ukazovat..ukazoval jsi jak si byl maly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 krasavice už se nemůžu dočkat na slibované pokračování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 THX, já taky ne :lool: edit/ ještě pár fotek před nahozením předku , tentokrát foťákem ;) no není ta černá hezká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 Tyhle kola se mi líbí řekl bych nejhezčí 16 od škodovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 Momentálně mám spadeno na trifidy nebo laurely (oboje 17")ze supu2, ale jak bude vše hotovo, tak buď 18" OZ power >> http://alu-kola.heureka.cz/oz-power-8x18-5x112-et35/galerie/ nebo 19" Dotz tupac >>> http://www.pneuok.cz/m6|mt418|mo37794/dotz-8-5j-x-19-5-112-et35-70-1/ ale popravdě z hlediska vzhledu bych chtěl 19" , ale asi dám přednost těm 18" OZ, to ukáže čas jak to všechno dopadne. :pivo: edit/ tak jsem si pohrál s nápisy a už jsou fuč, ale potřeboval bych poradit. Nějak mi tam zůstaly obrysy a netuším čím to odstranit. (jde to vidět na první fotce) edit2/ tak už to nejde vidět a pomohla pasta Tempo :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 OK,paradni,ja to odstranil 3M lestici pastou ale pokud pomohlo tempo tak parada :-) Pekna prcka :D Nemame neco stejne?? Nevim ktere z tech kol jsou lepsi,oboje se mi libi!! A s tim podvozkem to bude jeste lepsi uvidis!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Kolca a podvozek asi až na jaro, přece jen to je 50k a přes léto kupu financí spolknou děti. Že by světla :lool: To máš origo nebo fólie? Já je mám díky Liborovi F. origo tmavý plast 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.