Přejít na obsah

1,9TDi by martink52

Doporučené příspěvky

:pivo: olééé, jasná páka, a co ty princes, bude duplex nebo ne? :P

Kdyby se někdo z ostravských a okolních nudil, tak jsem dneska v rachotě už od 14:00 do 6:00, tak kliďánko přijeďte na kafčo, kolu, čaj, redbull, prostě pokecat a ukázat vaše autííí. Mám málo fotek, třeba něco nafotit :lol::pivo: :pivo: Kdyby někdo nevěděl, tak na porubský RT Torax :pivo: :pivo:

Odkaz ke komentáři

Platil jsem 10k (8120výfuk + montáž cca 1700, ale dal jsem jim 10k) + cesta, jenže jak už jsem se jednou zmíňoval, když něco na auto, tak něco i pro mojí polovičku, takže ten výlet i s výfukem a cestou přišel na 15k :wallbash: :wallbash:

si tam zavolej >> http://www.laityng.cz akorát v nabídce mají koncovky 80 a 90mm, ale já si vzal 75mm, jenže to mi nabídli přes foun, tak se kdyžtak na to zeptej. Montovali to od 9hod a hotovo bylo nějak kolem půl třetí.

Odkaz ke komentáři

Jak si dal foto toho duplexu k Romanovi jsem si vsiml ze to neni uplne korektne udelany duplex... ta spojovaci trubka co spojuje tlumic a druhou stranu vyfuku vypada jako by jsem ji delal ja doma na kolene... Podle mne neni vubec pekne ohnuta a to si rikaji odbornici na vyfuky... Jinak auto vypada mooooc krasne a po prvnim schlednuti s Romanovou Hifi se mi libili jeho laufy vic... Po nejak dobe jsem si oblibil i ty tvoje... :prcprc: Moc pekne auti....

20120726_080013.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...