Ataner Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 To nebyla nasteva ale KONTROLA To už maš fuk jak to nazveš hlavní jsou ty káry na fotce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 :lol: ATI tvoje tam chybiiii :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Takže auto rozleštěné konečně :prcprc: Škrábanec na dveřích je fuč a až na nějaké malé oděrky co nejdou, je to Ouuu Kéééj :palec: A musím uznat, že je to fakt jak nové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Tak to je lakyrka,krasny auto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 THX, taky se mi začíná líbit :lol: Hned jsem ho protáhl po dálnici a už je zase jako prase od mušek, vlastně už není, už jsem to očistil, ale řekl jsem si, že do myčky už nevjedu. V rachotě mám času dost, tak budu leštit sám akorát si musím pořídit nějaké přípravky. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Ty jo,ja uz se taky tesim az to poprve poradne nalestim dobryma heblatama :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Máš nějaký tip čím to leštit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Chlape,nemam tuseni ale uz se tim zacinam zabyvat,protoze prisel cas lesteni :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Zeptáme se mr.leštěnkáře Bazyho :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Marto...je to fakz pecka...musim tam zajet teda!!!Fakt pekny kamarade!!!! Ty male skrabanecky kolem znaku a na strese jak to vypada???? nemas detail foto?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myst3 Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Marťas vypadá to jak nové supér 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Ty zůstaly, jen to zakapal a příště to nechám rozleštiti pořádně, protože ty potvory byly hluboké až na plech :wallbash: pro mě jsou hlavní ty dveře a ten shit od kartáčů, však uvidíš v neděli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 ok nevadi...ty dvere to je pecka...vuec to nejde poznat!!!! kouknu v nedeli.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Kousek tam vidět jde, ale fakt málo oproti tomu co to bylo paráda :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 to verim..na fotkach nejde poznat nic a kdyz nato neudes upozornovat tak nikdo nic nepozna!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 jn, ale každopádně to je o kupu % lepší než to bylo :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 KOnečně to vypadá, nejhorší na to viditelný jsou tmavý barvy,je to supr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 THX, chtěl jsem to nechat, ale ty jsi mě tím svým komentářem nakopnul k tomu abych to urychlil :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Martas cuuus Vyspany??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Čéče já šel spát v 6:20 a v 8:55 jsem už zase lezl do auta a fičel do centra :wallbash: Tak ty radary fakt mají dosah 3km, ale musí být volný prostor, takže pokud jim před tím projede auto tak se nechytají. princes >> tady toto už nešlo >> A tady pár fotek alá LESK JAKO BLESK aneb ušetříme za zrcadlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Tak to si moc nenaspal Ten lesk je uplne brutus!!!To snad ani neni mozny!!!To je hoodne dobra prace teda! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Stačí, dneska mám volno, tak budu spát přes noc, nebo že by ne? :wub: Jj leskne se to hezky :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 fakt paradni...na tech dverich co tam zustalo po te odrene care je to uplne zanedbatelne s tim jak to vypadalo! dneska budes mit ten spiler??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Tjn, to je docela velký rozdíl a nečekal jsem, že to půjde pryč i z té nálepky. Mám nějaké lítání, ale už jsem tam byl a mám zavolat mezi 14:30-15:00 tak se pak uvidí. Problém je v tom, že mám volno a auto bych musel nechat tam. Když jsem v rachotě, tak mi to neva, ale snad jo, se na to těším už 100let a furt nic, to budou mít dříve vytuněné káry moje děti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 to jo no...taky se divim ze na te nalepce to neni..jsem myslel ze ti ji vymenili jak jsem ti rikal ja! Tak snad to bude..ta montaz nemuze trvat dele jak hodinku ne???To musi mit za hodku 3x nasazene!!! :pivo: Snad se dnes dockas!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Ale to jo, akorát ty lepidla schnou X hodin, takže tam káru musím nechat stát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 jaaaj vsak to budes mit aj prisrouovane...tak nevidim duvod proc bys s tim nemohl jezdit???Ja jsem prilepil to zadni kridlo nechal jsem to 3hod tak schnout a pak jsem normalne jezdil a mam to 2 roky a pohoda...porad drzi!!!Ja myslim ze kdyz jim reknes a nechas si to u baraku a neude s tim nejak rychle jezdit tak by to mohlo byt vklidu nemyslis?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Hele chci to mít pořádně a oni asi ví proč to tak má být :P Šroubky tam sice budou, ale pořádné přilepení je základ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 dobra ty jsi sef...jak to nebude do nedele tak ani nejezdi :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Ok, takže teda nejedu :P volal jsem a prý není čas, už mě to neba :wallbash: se naseru, tak si to tam přilepím sám, plivnu na to a zadělám zavíracím špendlíkem a je to :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.