Přejít na obsah

1,9TDi by martink52

Doporučené příspěvky

Martas super..uvids s tema kolama hej..ja mel ET 35 a lezlo to proto jsem koupil jine kola!

Snad ti to nebude skrtat ale pokud jezdis sam nebo z rodinou tak by to melo byt ok..ja jezdim do prace kazdy den a vozim 4 lidi takze pro me by to RT 35 nebylo idealni..koukni ke me uz jsem upravil tu masku..zitra by meli prijit mracitka! :palec:

Odkaz ke komentáři

Jj viděl jsem :palec: :palec:

Nejčastěji jezdím sám a pokud jedeme s rodinkou, tak ta váha není až tak velká a kdyby byl problém, tak polovička bude jezdit na koloběžce za autem :lol:

edit/ tak jsem se kapku nudil a nahodil pedály :palec: ale jak tak čumím na tu fotku, tak hned jak to dopíšu, tak objednám nějaké koberce, bo to je děs :wub:

edit2/ objednáno :pivo: ještě musím vysát ten bordel co tam mám, ale nějak na to nebyl čas :wub:

post-18599-0-91482400-1342384536_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jj, tak doufám, že až se příště uvidíme, tak budeš mít na autě něco z toho :P

http://www.ditevaute.cz/objednavka/vicebarevne/vyber-motivu.html

edit/ dnes menší nehoda, při výjezdu z parkoviště tam jedni pí.. vletěla tak, že jsem měl co dělat abych uhnul a přito jsem jemně zavadil o vedlejší auto. Naštěstí na něm nic a já pár škrábanců. Kdybych to nestočil, tak jsem mohl kupovat nový předek. To je fakt na zabití. :wallbash: :wallbash: :wallbash: Naštěstí to půjde rozleštit (doufám).

post-18599-0-03981500-1342468658_thumb.jpg

post-18599-0-84710000-1342468697_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...