Bret Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 Zdravím užiatele fora a prosím o pomoc. Mám problémy s přední nápravou. Projevuje se to vibracemi volantu, ale i celého auta. Vibrace se objevují nejvíce v levotočivé zatáčce pouze, je-li auto v tahu na třetí a vyšší rychlostní stupeň. Mám za sebou výměnu uložení ramen, uložení stabilizátoru, kompletní horní uložení tlumičů. Po pročtení témat na foru jsme znovu prohlédli poloosy a není na nich znatelná vůle. Nevím už co dál. Díky za případné rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 Ty poloosy se špatně na autě poznávají, tedy myslím tím jestli jsou špatné. Chce je to vyndat a pořádně prohlédnout klouby. Já bych to tipnul na vnitřní kloub pravé poloosy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bret Odesláno Červen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 Četl jsem tady na foru, že stačí prohodit pravý kloub za levý a snad to přestane. Jde to? Nechce se mi kupovat zase něco "na zkoušku". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bret Odesláno Červenec 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Tak jsem prohodil oba klouby a je po problému. Když jsme je měli venku, tak i kolega mechanik tvrdil, že dle jeho názoru jsou v pořádku. Jsem zvědav, jak dlouho to vydrží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.