Přejít na obsah

Pitbull octavia tuning

Doporučené příspěvky

Tak za tie roky sa tuning zmenil. Dnes je zaklad poriadny lak, kolesa a pustit to k zemi (teda aspon ten opticky tuning). Dnes znamena menej viac.

Toto je skratka dost nevyvazene - vpredu RS naraznik, ktory tie hmlovky (alebo co to je) uplne zabili, dalej su tam prahy, ktore na nic nenadvezuju, akurat povedzme na ten zadny naraznik. Ale tvar tej linie :blink: . To sa pre celkovy tvar OI nehodi. Este sa mi na niektorych autach pacili prahy z feldy (bola taka doba ked to frcalo). Keby z toho zhodis par veci mas z toho celkom pekne auto

Odkaz ke komentáři

kdyby si tam aspoň neměl ty prahy s tím zadním nárazníkem a deflektory, tak by to šlo. A ještě mně tam moc nesedí věci z O2, je to snad O1 ne, ty mlhovky tam prostě nesedí.

Tvl tak nechápu reakce na toto.. všem se líbí a je to snad OI ne??? :D toto modré :prcprc:

http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/montaz-zrcatek-z-octavie-2-na-octavii-1

Tak porad je to pekna lestenka..a zase to kazdy rok prekopavat podle toho co leti..podle me trosku moc kritiky nejsme tady snad na tuning srazu..;)

Tak mám to na doježdení...nešetřím jí už vubec..... toto je neprodejné,tak na doježdění do práce si myslím good , ještě udělám foto vnitřku ... tak sem zvědav kolika lidem se tu nebude líbit komplet ozvučení 6.1 od JBL a radio PIONEER AVH-8400BT :pivo:

kdyby si tam aspoň neměl ty prahy s tím zadním nárazníkem a deflektory, tak by to šlo. A ještě mně tam moc nesedí věci z O2, je to snad O1 ne, ty mlhovky tam prostě nesedí.

Mlhovky mi tam po montáž moc neseděli to uznavam,ale když je s nima tak super vidět :) a prahy s naraznikem ... no přijde mi to divné když ten rs naraznik je celkem dost nižší než prah bez nastavce ... dolu už to dat nemužu , nevejdou se kola a podvozek weitec by měl možnosti mnohem větší než má teď....

Odkaz ke komentáři

Panove, rozhlidnete se taky nekdy mimo tu ceskou kotlinku. Vsechno je to relativni a zalezi, s cim kdo srovnava a jakou ma latku. Pokud vyhravas poharky na vesnici mezi sedlakama a pro mistni holky si king, tak ano, mas mistni lestenku a brutalne votuneny auto. Na sirsi cesky scene uz budes pro smich a na mezinarodni? Haha, to si snad kazdy domysli.

Takze pro lidi, kteri se v tuningu pohybuji i za hranicema cr, tohle a spousta dalsich aut nejsou lestenky, i kdyz by majitel chtel. A vypucovanou a nalestenou mam doma Pandu, je to lestenka?

Peter: Nauc se cist, prosim. Kdo umi cist, ma jasny Vorteil. ;) Moje reakce nepatrila tvoji hudbe v aute, v tom se ja nevyznam a nic mi to nerika, tak proto to nekomentuju. Jen me bavi duvody, proc davat hid sady. Ono prece spatne serizena svetla jsou daleko horsi, tak proc bych nemohl mit ja hid. ;)

Ataner: Pred lety byla masirka Nokia 5110 a nebo treba Favorit v cerveny barve. ;)

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Ja jenom nerozumim proc se zase pise druha stranka o tom jak je to skarede nebo je to nice.... opravdu me tu pomalu zacina srat, kazdy clovek ma svuj styl, ja nemam rad plasty, ale tady psat jak je to skarede a uz to neni in tak na to seru jako prvni nemam na to nervy a jako druhe napisu jesly my se libi nebo ne, ale psat tolik prispevku o tom jak ma tam ty narazniky tak to je fakt moc....

ZASE RIKAM KAZDY CLOVEK MA SVUJ STYL, jenom se podivejte co by bylo gdybysme vsichni meli stejna auta.... co???? bylo by to pekne...

Clovek nam ukazal svoje auto, jeslty my se to fak nebily tak ten topic obejdu a nehci cpat tady takove prispekvy jako se psali nahoru....

a za to jsou tady moderatory aby takovou debatu tady ukoncili a smazali off....

pekne odpoledne :)

Odkaz ke komentáři

A na to ti zase odpovim presne tvoji myslenkou. :)

Jak by to vypadalo, kdyby nikdo nerekl svuj nazor a jen drzel hu*u, aby nahodou nekoho nenastval? Nechces si delat "nepratele", chapu, ale jak si psal, jeste stesti, ze neni kazdy stejny. Jestli se ti nechce prispivat do tematu, neprispivej.

Chapu, ze to neni prijemny, ale ta kritika nema duvod schazovat majitele jako osobu, ale prispet k zlepseni neceho, v tomhle pripade tuningu v cr. Podivej se vsude kolem, v Polsku co maji za auta, na Slovensku atd.

Odkaz ke komentáři

JajiN: jasne, vis, co myslim

Vladan: A presne to je ono, clovek jde s necim na "trh". Na verejnym foru se debata ocekava a ne, ze tady budou tobe podobni a bud se nevyjadrovat, nebo vsechno chvalit. Muzeme tady ty vlakna zamknout a nic do nich nepsat.

Naprosto chapu, ze se nevyplati auto odstrojovat a ze driv to byla asi pecka. Ale ruku na srdce...

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...