xshreck Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Chtěl bych si dát nějaký tlumící materiál na plechový kryt pod motor, bojím se že bude rezonovat nebo slyšet kamínky, co do něj občas cinknou. Co tam nalepit? Nejlíp aby to moc nestálo a plnilo funkci, zbytek bych narval místo děravé dešky asi na kapotu nebo do kufru. Časem možná vytlumit všechny dveře. Co teda dát kam? Je toho spousta, člověk ani neví z čeho vybírat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 ja mam auto vytlumene SilentCoat. pracuje se s nim dobre, cena taky jde. nebal bych se tim polepit i ten dekl pod motor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chlebik Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Na plechovém krytu pod motorem jsem nic neměl a nerezonoval ani žádné kamínky nebyly slyšet ale když chceš mít jistotu.. Co jsem se díval po tlumení kapoty a dveří tak asi vážně vychází nejlíp SilentCoat jak píše kubiik. Případně něco ze sortimentu Vibraflex, do dveří nejlevnější varianta asi nacpání akustické pěny ale to je už takové krajní řešení ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Červenec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Chci mít jistotu, náhoda je blbec. Přemýšlel jsem nad tímto tecsound 2 nebo 3mm silentcoat je něco na bázi asfaltu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 ono taky zalezi co vsechno tim budes vylepovat. myslim tim, kolik kg tim naberes... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Červenec 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 chci na kryt motoru(plech) a zbytek mozna na kryt nad motorem, zbytek pak kde se vejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hdcz Odesláno Srpen 9, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2012 Jaka folie je pod tapecirunkem v prednich dveri? Ja mam v zadnich takovy igelit a ve predu nic. Da se koupit primo a nebo se to a "splacat" nejak taky z tohoto SilentCoatu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Srpen 10, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 Aj na prednych dverach musi bit folia. Original folia stoji cca 400kc 1kus, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.