Závy Odesláno Srpen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2015 Děkuji Lumi. Kola jsou pěkný, ale už mě nudí. Kdybych sehnal ty co jsem chtěl před čtvrt rokem tak už jsou dávno tyto prodané. Auto je nekonečná stavba, už je to zase níž než na fotce, jak vpředu tak vzadu :DHrany jsou zaklepaný gumovou paličkou, nahříval jsem je horkovzduškou. Nařezávat se nemusí, jen jsem uřízl horní držák na šroubek podběhu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Srpen 6, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2015 Ty válíš :_) Ta kola o kterých mluvíš jsou ta plná? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Srpen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2015 Jaká plná? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Srpen 6, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2015 něco takového 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Srpen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2015 Toto ne :) Kol je spousta krásných ale v 17" a menší bohužel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 6, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2015 Jestli jsi nize jeste :-D pokud dojedu na sraz tak to dam schvalne k tobe :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Srpen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2015 Deko myslíš sérii postavit vedle? :) Podle měření lemu blatníku vpředu by to mělo být asi o necelých 14 cm níž než série. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 6, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2015 Ja ale nemam serii :-D jsem cca o 5 cm vyse jak serie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Srpen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2015 :D sakra :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 6, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2015 to bude pekelný rozdíl, už se těším ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Srpen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2015 (upraveno) Zprávička pro všechny snižovače aut :DBudu mít na prodej jeden stabilizátor JOM s velkým vykrojením na poloosu. Bohužel na moje extrémní snížení už je k ničemu, ale většina normálních lidí by ho využila. Starý je 2 týdny, byl na autě 1 den a musel ven, protože nešlo stočit dolu. Funkční je cca do snížení -80-100mm, což je dost pod úrovní všech stavitelných podvozků na maximálním snížení udávané výrobcem. Původní cena 1500,- KčNyní bych si představoval 1200,- A teď otázka do placu, nemá doma někdo stabík z RSa co se uchytává na tlumiče? Upraveno Srpen 18, 2015 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Říjen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2015 (upraveno) Aby se neřeklo, že to tu úplně umřelo, tak pár fotek z poslední doby včetně Žamberka :)Časem přidám ještě lepší foto, které mi dělal kamarád fotograf. Bude na co koukat :)Jinak pro info, má octavie bude v příštím čísle autosport&tuning (škoda speciál) tak nezapomeňte koupit. Nechal jsem to nafotit abych na ni měl nějakou památku ^_^ Jak už někdo z Vás ví, octavie půjde brzy do série a spousta dílů bude k mání. Je čas se posunout někam jinam :)Jo a ještě jedno videjko z focení za jízdy na čtyřproudovce :) Upraveno Říjen 1, 2015 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Říjen 1, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2015 no škoda jí bude... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Říjen 1, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2015 Bude a velika ;) ale něco konci a něco nového začne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Říjen 1, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2015 to je nějaká epidemie??? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 1, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2015 je to škoda Zavy, ale život jde dál, s tím se musí počítat :) ale ta jedničková sekce se nám tu pořádně rozpadá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Říjen 1, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2015 (upraveno) Ještě budete na jedničky s láskou vzpomínat..... :D a říkat: jooo, tenkrát, když jsem ještě měl to skvělý auto....... Upraveno Říjen 1, 2015 uživatelem Passta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Říjen 1, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2015 Bude toho skoda, ale tesim se na nastupce ;-) co to bude ? Zdenku to je pravda, doufam ze ty nad tim nepremyslis ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Říjen 1, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2015 Já? ani omylem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Říjen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2015 Já si ale octavii nechám :) jen bude v sérii chlapi co bude novýho ještě ani já sám nevím ale určitě se pak pochlubím ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Říjen 2, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2015 tak to je jiná.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 2, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2015 teda to jsou mi novinky..... takovou krásnou žehličku dát do série.......není to škoda ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Říjen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2015 (upraveno) Škoda to je, mám v tom autě kus srdce, ale určitě mi dáte zapravdu že to je krok správným směrem. Dělám to hlavně z důvodu, že jsem sehnal za krásný nájem garáž, do které bych ustájil celoročně své druhé auto. To by bylo jen a jen na úpravy a víkendové výlety. Takže nebudu mít strach že mi to někdo někde odře apod.Mám v plánu rozjet takový větší projekt v podobě kompletní přestavby od generálky motoru po celolak. A pak si to auto na pěknou řádku let nechat jako ozdobu.A další důvod ke koupi druhého auta je, že bych moc rád benzín. Přecejen je s tím větší sranda a k tomu upravenému auto to prostě patří víc. Octavie i když to zní trošku blbě, bude fungovat prostě jen jako dopravní prostředek :) Upraveno Říjen 2, 2015 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Říjen 2, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2015 Ale zase s tím návratem do serie bys to nemusel moc přehánět ;) dát to na RS podvozek, kvůli lepší...teď to napíšu jak offroaďák-"průjezdnosti terénem" a víceméně to nechat jak je ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Říjen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2015 S návratem do série to přeháním hlavně z důvodu, aby jsem měl nějaký peníze na druhé auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Říjen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2015 Kdyby měl někdo o něco zájem pište a určitě se dohodnem :)http://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail=147700&telefon=721136916&jmeno=Martin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Říjen 2, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2015 TAčko na autě zůstane a jen to vytočíš nahoru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Říjen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2015 Zatím zůstane no :) nemám co tam dát jinýho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Říjen 2, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2015 Zavy s tebou klidne TAcko vymenim za seriovy podvozek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Říjen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2015 (upraveno) Mně už z vás jde hlava kolem :D Já už ani nevim, kterej jste kterej. Upraveno Říjen 3, 2015 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.