Závy Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 (upraveno) Zdravím !Tak přišel čas a já se mohu také pochlubit mojí novou oktávečkou Je to základní verze 1,9TDI 66kW motor ALH rok 2002Najeto 127 000 km ( alespoň doufám ) Doufám, že se Vám líbí, tak čekám na Vaše názory Člen VAG Familia.cz Upraveno Únor 28, 2015 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 pěkná kočka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Myslím, že základ by byl víc než dobrý. Je nádherná!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 prostoru pro upravy mraky, co mas v planu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 nice :-) motor najlepsi,mam aj ja,neznicitelny :-) fesna octa :-) vybava? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Moc pěkná octa a ta značka taky pěkná. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Krásná a černá jako ta moje, takže mě se líbí moc Přeju mnoho kilometrů bez problémů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepééé Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Tak ta je mooc pěkná jsem zvědav jaký budou úpravy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červenec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Výbava by mohla být lepší, ale jsem spokojen. ASR, el. předni okna, manuálni klimatizace, 8 reproduktorů, el. zrcatka Úpravy zatim žádné neplanuju, jsem student a proto mám nouzi o finance, časem bych chtěl ale nové trysky abych ten motor trochu oživil a brzy nasadim origo 15" liťáky ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 hele nejde všechno hned, já nejsem student, ale zas mám dvě děti takže do toho taky nemůžu dát dolik kolik bych si přál, holt mi to chvíli potrvá... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Koukám další jihočech, mezi námi? Tak doufám, že se stavíš na nějakej lokální srazík... Jinak ať okta slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Taky tě tady vítám Černá je super moc pěkná, chválím ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červenec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 Koukám další jihočech, mezi námi? Tak doufám, že se stavíš na nějakej lokální srazík... Jinak ať okta slouží! Ano, ano, jihočech no uvidíme jak to bude s časem, ale určitě by to někdy šlo Jinak všem děkuji za vřelé přivítání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 nahodou mas vybavu celkom fajn,ostatne veci si lahko dorobis,octavia je ako lego,tak isto aj kopec veci rovnakych s golfom mk4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červenec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 nahodou mas vybavu celkom fajn,ostatne veci si lahko dorobis,octavia je ako lego,tak isto aj kopec veci rovnakych s golfom mk4 To je pravda a samozřejmě o tom vím, ale otázka peněz je něco jiného No budu šetřit a uvidíme, chtěl bych taky dozadu hodit kotoučovky, ale na to zatím nemám odvahu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 Vítej mezi náma, octule je moc pěkná, jak kdyby zrovna vyjela z výrobního pásu . Přeju ti ať ti dělá jen samou radost a slouží mnoho km be poruch ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Kotoucovky se neboj.Neni to zadnej problem.V podstate jediny co muzes po***,kdyz si nedas pozor je ze urves brzdovou trubicku a aj to je otazka chvilky to vymenit a finance temer nula. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červenec 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Kotoucovky se neboj.Neni to zadnej problem.V podstate jediny co muzes po***,kdyz si nedas pozor je ze urves brzdovou trubicku a aj to je otazka chvilky to vymenit a finance temer nula. ;-) No cetl jsem o tom ze se vymeni cela zadni naprava, coz vyjde na par korun, ale nechce se mi zbavovat moji dobry napravy kdyz je v ,,zanovnim" stavu. Takze jsem premyslel prehazet jen naboj atd... No uvidime ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červenec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Tak přidávám další fotečky Spousta lidí lakuje, ostatní shánějí originální černé plasty, ale já měl štěstí a moje oktávečka už má černý interiér, za což jsem velice rád. Taky jsem vyměnil rádio za pioneer DEH-4300UB 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 černá perla hezká moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Černá zvenčí + černá uvnitř = není co řešit. Moc pěkná.Vítej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milkyss Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 jo jo.. pěkná, čerstvě umytá předpokládám :) moje taky moje vypadá po umytí na fotkách jako nová :) ta černá vypadá dost dobře, kromě těch kol co plánuješ by jí slušel RS nárazník a možná i křidýlko ;) a ta SPZ přímo svádí k vybržďování na dálnici ala Trpišovský :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červenec 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 Děkuji. Co se týče té spz, samozřejmě mám jinou, nebudu přece zveřejňovat svou spz, takovouhle.bych asi jen ztěží sháněl :-D No kola mám origo 15" ale sháním spidery 16" tak asi uz počkám než něco seženu a pak je tam dám. Kdyby někdo věděl o spiderech, prosim dejte vědět ;-) A ano, fotky jsou čerstvě po umytí a pracném voskování. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 Věděl bych o 17", ale 16" jsem dlouho neviděl.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červenec 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 17" jsou samozřejmě moc pěkný, ale ceny pneu mě zrazují, navíc na naše silnice nic moc, proto radši 16". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 15, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2012 Pořid si alespon "17" z OI RS Spidery..."16" jsou malé na octavku a "17" jsou akorád :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radeček Odesláno Červenec 15, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2012 Fakt pěkná :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 15, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2012 jo pro černou mám slabost, takže fakt pěkná jinak bych taky volil 17´´ páč se to dá vydržet a i ceny gum nejsou oproti 16´´ tak strašný, ale hlavně 17´´ jsou na octavii takovej zlatej střed co do vzhledu a komfortu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 15, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2012 Přesně tak na octavě stačí bohatě R17 a je to i hezké :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červenec 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Já bych 17ky bral, ale vážně by to bylo finančně náročnější. Vsadím se, že bych je musel rok co rok nechat rovnat, protože by byly křivý po sezoně. Častějc bych měnil čepy na řízení atd... Myslím že 16" jsou ideální, nehledě na to že je mám napsaný v TP, takže o starost méně A tuším že i co se týče jízdních vlastností tak škodovka doporučovala i pro RS 16" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.