italik Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 suprovy je myti v nemecku. v kazdym meste maji u pump nebo servisu boxy , kde je wapka a clovek si auto umeje sam. z ty nejhorsi spiny na to staci euro.v klatovech to bylo kdysi davno taky nez to nekdo znicil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Italik: to samé funguje nebo fungovalo u Shell-ky u autobusáku myslím... Dříve jsem tam jezdil - stálo to 30 korun, ale člověk spíš potřeboval tak minimálně 60Kč ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Přesně! Za 60 peněz a s přivezeným kýblem s teplou vodou a šamponem bylo auto vyblejskaný ;) jo, jo, byla to Shellka u autobusáku, ještě tam jsou vidět ty boxy vedle myčky... teď je možná něco nahoře u Globusu, ale nevím jestli se to nemyje sice ručně, ale dělá to jenom obsluha... Ty boxy s wapkou, jak italik, píšeš, tu hrozně chybí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 ja si to meju ve zwieslu natankuju u aralu naftu a pak to oplachnu. jenze nez dojedu domu pres zeleznou rudu tak je to v tomhle pocasi horsi nez pred umytim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Takova vapka funguje i v Mirosove-myslim,lonskej rok fachala. Tmava barva je nevdecna-mel jsem fialovou metlu a byl to des,bylo na tom videt kazde ho... Mne nejvic stve,ze co mam na aute,mam i v aute ;)((((( Jo jo,rano vstat,omect a oskrabat skla na octe,nejak dojet do prace,oskrabat sklo na nakladaku-pokad mozno nespadnout z namrzle hrazdy:-),vylezt na korbu-vymest snih,slezt z korby a znovu vylezt protoze jsem blbej a zapomnel si vzit sul...posypat korbu a pelasit...Privezt matros,sklopit,vylezt na korbu s krumpacem a lopatou-vysekat namrzlej matros,opet slezt pro sul,protoze jsem blbej...a tak porad dokola a vecer me uz nebavi nic...no a takhle kazdej den...uz at je leeeeeeeeeeto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Hm, právě. V tomhle počasí to mytí stojí za starou bačkoru... zvlášť při cestě přes Rudu - dálnice byly už docela OK, ale na horách je to na draka... Wladis: ty brďo, to jsem netušil, že solí i korby (nějak jsem nad tím takhle nepřemýšlel)... tak to máš slušnej tělocvik ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Campus: jo,no kdyz nechces pak kopat ruco treba 3 tuny tak si ji ve vlastnim zajmu posolis-to vis,sef chtel usetrit...vytapena by prej byla drazsi...no,alespon nezakrnim nedostatkem pohybu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Wladis: znovu vylézt, protože jsem blbej a zapomněl jsem sůl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 tak na interier jsem puntickar. ten musim mit porad cistej dojedu na firmu tam mam sluzebni wv transporter syncro. po praci jsem spinavej od hoblin,protoze jsem drevorubec v bavorskem narodnim parku, ale do sveho auta uz sedam prevlecenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Wladis: tak než kopat, je fakt lepší to posolit - spíš mě to jenom překvapilo italik: dřevorubec v národním parku to mě dostalo (vůbec nic ve zlým) - to se fakt dost nacestuješ. To jezdíš každý den? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Italik: mně ten dřevorubec dostal taky! Neobvyklá práce dneska, ale pro mne osobně obdivuhodná! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 (upraveno) campus" uz to delam 20let a z toho 17let jezdim do Nemecka. V lete 50kmdo a 50 zpatky. V zime jako napriklad ted delame u Regensburku tak tady spime. moje auto ma veget u sefa v garazi jinak mame tady masiny ze byste valili oci Upraveno Leden 27, 2011 uživatelem italik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Ahoj já se taky přihlašuju do soutěže o nej auto protože mám bílou.O víkendu jsem byl na Sumavě a když jsem přijel tak jsem se zhrozil a jel jsem do centrálných garáží na bory a tam si to umeju za 50. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 RK.Reznik: Ty borské garáže jsem chtěl také zmínit, sice jsem si tam ještě auto nemyl, ale může to být dobrá varianta Italik: tak jestli budeš mít chvilku, tak sem nahoď nějaké fotky z arbeit, mně by to zajímalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 DSG: jo,co neni v hlave ,je v nohach :-) Koukam,ze jsme tady samy zajimavy povolani-ostatni se nepochlubi?...italik-to mas taky ale docela drinu co? Na cistotu interieru si taky pozrpim,ale ted to proste nejde,ty rohoze a pedaly-fuuuj,ale o vikendu se bude uklizet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 je lepší se obě.tel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 me by do tovarny nikdo nedostal, byla by to moje smrt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 OK, tak pokud jde o zaměstnání, jsem auditor dodavatelů (SQA) ve firmě produkující elektronické posilovače. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 a já asi nemusím psát co dělál to určitě uhádnete 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 RK.Reznik: vrahu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Tak dřevorubce taky obdivuju, podle mě parádní práce, ale asi dost rasovina... A k té práci, tak teď jsem kancelářská krysa (informační technologie města Plzně), ale ještě před nějkou dobu jsem jezdil po BTS Oskara (pro ty mladší, dnes už Vodafone)... fajn práce přes léto, ale když mi v zimě zamrzala na komíně svačina, tak to taková romantika už nebyla... Kde myslíte ty garáže na Borech? Na konečný tramvaje 4 doprava (za tou knihovnou)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 už je to tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 RK:Reznik: Nic si z těch nadávek nedělej... až se budeme zase cpát řízkem, tak se ten pohled na věc změní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Přesně tak, já bych stejně třeba bez žebírek nemohl být, takže já mám řezníky tuze rád 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 A je to. italik priveze drivi,R.K.Reznik flakotu a udelame na Kozlu takovej malej mejdan :-))) Ja byl ve fabrice dva tydny-v Budejovicich,pak jsem rychle utekl a uz nikdy vic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Wladis: dobře jsi to vymyslel! Co budeme dělat my? Konzumovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Tak dřevorubce taky obdivuju, podle mě parádní práce, ale asi dost rasovina... A k té práci, tak teď jsem kancelářská krysa (informační technologie města Plzně), ale ještě před nějkou dobu jsem jezdil po BTS Oskara (pro ty mladší, dnes už Vodafone)... fajn práce přes léto, ale když mi v zimě zamrzala na komíně svačina, tak to taková romantika už nebyla... Kde myslíte ty garáže na Borech? Na konečný tramvaje 4 doprava (za tou knihovnou)? ta zmrzla svacina vim o cem mluvis. mohl jsem si vybrat taky neco jednodusiho. utekl jsem z vejsky tak jsem sel makat rukama. aspon se mi tady hodila nemcina z gymplu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Tak jdu spát a kdyby něco tak mě pisněte na tel.777875445 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 italik: já myslím, že máš krásnou práci - v létě jsme dost často v Krkonoších a v těch lesích to tak krásně voní... Ale to cestování do práce ti nezávidím. DSG: tak já se hlásím k té konzumaci OK, taky to už asi zabalím. Mějte se fajně a zatím zdary. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 DSG: konzumovat a degustovat:-) Hosi mejte se,dobrou... A zde ranni idylka ze slovenske strany beskyd...akorat kvalita je naprd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.