Přejít na obsah

Plzeňský kraj

mirnovak1

Doporučené příspěvky

Labus: ja jezdil trasu Vitezna - Milnikov,ci tak nejak se to jmenovalo...silnice 3 tridy-nebudu popisovat :-) Hlavni tahy jsou v pohode a co jsem se ptal domorodcu,tak harrachov,cerna hora a snezka maji tak prej kolem metru snehu-kdybys chtel na lyze,tak nevidim problem.Kam tam razis?

Odkaz ke komentáři

mirnovak1: když si klikneš na češtinu tak první řádek a klikni na "tady", viz: Zadej kódy z typového štítku, odděl středníkem (podrobné instrukce tady):

Wladis: jedu na Benecko, je to kousek od Vrchlabí. To právě tolik hory nejsou... Ale lyžování je vedlejší produkt :( Hlavní nápln je kamarádova rozlučka se svobodou :(

HEH :angry: tady to jede, ale radši 2 stejný rady než žádná :P

Odkaz ke komentáři

Jsem si tak vzpoměl, že kamarád co má žigula, tak chodí na ladaforum a ti maj asi každou první středu v měsíci takzvanou Klubovou Konferenci (KK). Manželkám a přítelkyním prostě řeknou, že jdou na KK a proti tomu není odvolání. Tam se prostě musí :( Něco podobnýho bysme taky mohli praktikovat :angry: Přeci jen mít sraz každej měsíc je divný, ale když se to nazve dostatečně vznešeně, tak nikde nemůže být problém!

Odkaz ke komentáři
Lábus: to je sice pěkné, ale moje polovička nebude asi na KK slyšet a nechci potom být HL (HomeLess) :angry:

No, to se nějak udělá :( Jí vezmeš poprvé s sebou, tam po pár sklenkách uvidí, že octavie jsou celkem příjemná zábava a pak už nebudeš mít problém :(

Odkaz ke komentáři

Ahoj, tady to dneska frčí, panečku. To s těma samolepkama není špatný nápad... jen vymyslet nějakou grafiku - zkusím se hluboce zamyslet a potrápit grafický SW na počítadle :lool:

Jo, ještě jedna věc k těm VIN dekodérům - u O2 se nedivte, když vám vypadne, že máte 6 airbagů a přitom v autě je 10 cedulek - skutečnost je prostá: hlavový airbag je na každé straně v jednom kuse, ale na každým sloupku je cedulka. Bavili jsme se o tom na srazu. Maximální počet airbagů je 6 (nevím jak L&K nebo FL jestli už není i kolenní).

Odkaz ke komentáři
Ahoj, tady to dneska frčí, panečku. To s těma samolepkama není špatný nápad... jen vymyslet nějakou grafiku - zkusím se hluboce zamyslet a potrápit grafický SW na počítadle :pest:

Jo, ještě jedna věc k těm VIN dekodérům - u O2 se nedivte, když vám vypadne, že máte 6 airbagů a přitom v autě je 10 cedulek - skutečnost je prostá: hlavový airbag je na každé straně v jednom kuse, ale na každým sloupku je cedulka. Bavili jsme se o tom na srazu. Maximální počet airbagů je 6 (nevím jak L&K nebo FL jestli už není i kolenní).

to jsem nepochopil. kolik jich mam ja, kdyz dekoder uvadi 10 airbagu a v papirech mam udano taky 10. tak kolik jich mam? je to combi a cedulek mam taky 10 :lool:

Odkaz ke komentáři
italik: hm, tak to potom netuším - mě dekodér normálně vypíše 6 pytlů... a nemyslím, že by si měl u kombíka v kufru schovaný další 4 :lool: zkusím zapátrat, protože jsem žil v tom, že 6 je max (tedy nevím jak u nových za poslední léta).

pise mi to -4hlavove+bocni vpredu, bocni vpredu a hlavovy, ridic a spolujezdec. napisy mam na volantu, u spoluj. na obou prednich sloupcich na strednich sloupcich na zadnich sloupcich a na pr.sedackach.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...