Wladis Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Zadany VIN je platny! To mam zas radost:-))) Clovek ma zas lepsi pocit.DSG diiiiiky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Radar19: zkontroluj si ještě jednou to VIN, třeba jsi tam udělal chybku někde... Wladis: není zač :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Wladis: a jak to tam vypadá se sněhem? protože v úterý navečer se tam na tejden jedu rekreovat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Píše mi to pořád to samé, ale v otázkách se tam na to někdo ptal, a prý se typ motoru a výbava kodovala, až od určitýho roku. Zato kódy výbavy vypsaly všechno :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Radar19: pak je vše v pořádku :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Labus: ja jezdil trasu Vitezna - Milnikov,ci tak nejak se to jmenovalo...silnice 3 tridy-nebudu popisovat :-) Hlavni tahy jsou v pohode a co jsem se ptal domorodcu,tak harrachov,cerna hora a snezka maji tak prej kolem metru snehu-kdybys chtel na lyze,tak nevidim problem.Kam tam razis? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirnovak1 Odesláno Únor 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 DSG, mi tě tu nemít tak nevím nevím ještě dotaz kde najdu prosím tě ty kody výbavy děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 DSG, mi tě tu nemít tak nevím nevímještě dotaz kde najdu prosím tě ty kody výbavy děkuji Jesti můžu odpovědět já, tak kody najdeš v kufru pod koberečkem na papírovém štítku. Jsou to třímístné kody písnen a čísel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 mirnovak1: když si klikneš na češtinu tak první řádek a klikni na "tady", viz: Zadej kódy z typového štítku, odděl středníkem (podrobné instrukce tady): Wladis: jedu na Benecko, je to kousek od Vrchlabí. To právě tolik hory nejsou... Ale lyžování je vedlejší produkt :( Hlavní nápln je kamarádova rozlučka se svobodou :( HEH tady to jede, ale radši 2 stejný rady než žádná :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Mirnovak1: Přesně jak napsal Radar19, kódy najdeš buď servisní knížce, nebo pod koberečkem v kufru je štítek, kde jsou tyto informace (plus navíc třeba kód barvy laku atd). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Rozloucka se svobodou-to je pekna hlavna napln. Pres Vrchlabi jsem jezdival v roce 2009 smerem na Jilemnici az do Kostalova...u toho motorestu pred kruhacem jsem se vzdycky stavel na kafco :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirnovak1 Odesláno Únor 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 to se musím juknout já tam mám ten kufr dvojitej a pak je rezerva no snad to najdu jo rozlučka tak to tam ani sníh byt nemusí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Mirnovak1: až se dostaneš k rezervě, tak při pohledu na ní bývá ten štítek nalevo. Ale často bývá poničen vlhkostí, buď roztrhaný, nebo prostě nečitelný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirnovak1 Odesláno Únor 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 děkuji ti šéfe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Nejčastější umístění šítku: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Hm,ted jsem to tady na foru studoval,nepremyslel jste nekdo nad tim leptanim VIN kodu na skla? Asi bych do toho i sel,preci jen oktu porad splacim,tak nad tim premyslim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Wladis: tak já pískované okna mám od výroby, myslím, že je to dobrá věc, navíc dostaneš slevu na havarijko :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Jsem si tak vzpoměl, že kamarád co má žigula, tak chodí na ladaforum a ti maj asi každou první středu v měsíci takzvanou Klubovou Konferenci (KK). Manželkám a přítelkyním prostě řeknou, že jdou na KK a proti tomu není odvolání. Tam se prostě musí :( Něco podobnýho bysme taky mohli praktikovat Přeci jen mít sraz každej měsíc je divný, ale když se to nazve dostatečně vznešeně, tak nikde nemůže být problém! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Lábus: to je sice pěkné, ale moje polovička nebude asi na KK slyšet a nechci potom být HL (HomeLess) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Lábus: to je sice pěkné, ale moje polovička nebude asi na KK slyšet a nechci potom být HL (HomeLess) No, to se nějak udělá :( Jí vezmeš poprvé s sebou, tam po pár sklenkách uvidí, že octavie jsou celkem příjemná zábava a pak už nebudeš mít problém :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Tak tak čtu a ani nestiham vše si srovnavat v hlavě na co vše se chci mrknout,ale určitě na ten VIN se mrknu :lool: Jen tak mě napadlo co kdybychom si nechali udělat na kozel pamateční samolepky Plzensky sraz... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Hm,nalepky-pamatecni sraz,kdyby nekdo mel tu moznost udelat ty nalepky,proc ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Ahoj, tady to dneska frčí, panečku. To s těma samolepkama není špatný nápad... jen vymyslet nějakou grafiku - zkusím se hluboce zamyslet a potrápit grafický SW na počítadle :lool: Jo, ještě jedna věc k těm VIN dekodérům - u O2 se nedivte, když vám vypadne, že máte 6 airbagů a přitom v autě je 10 cedulek - skutečnost je prostá: hlavový airbag je na každé straně v jednom kuse, ale na každým sloupku je cedulka. Bavili jsme se o tom na srazu. Maximální počet airbagů je 6 (nevím jak L&K nebo FL jestli už není i kolenní). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Ahoj, tady to dneska frčí, panečku. To s těma samolepkama není špatný nápad... jen vymyslet nějakou grafiku - zkusím se hluboce zamyslet a potrápit grafický SW na počítadle Jo, ještě jedna věc k těm VIN dekodérům - u O2 se nedivte, když vám vypadne, že máte 6 airbagů a přitom v autě je 10 cedulek - skutečnost je prostá: hlavový airbag je na každé straně v jednom kuse, ale na každým sloupku je cedulka. Bavili jsme se o tom na srazu. Maximální počet airbagů je 6 (nevím jak L&K nebo FL jestli už není i kolenní). to jsem nepochopil. kolik jich mam ja, kdyz dekoder uvadi 10 airbagu a v papirech mam udano taky 10. tak kolik jich mam? je to combi a cedulek mam taky 10 :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Pánové, pokud jde o ty samolepky, tak to klidně zařídím - jak design, tak samotnou produkci :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirnovak1 Odesláno Únor 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 tak to by bylo super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Pánové, pokud jde o ty samolepky, tak to klidně zařídím - jak design, tak samotnou produkci :lool: Tak to by nebylo špatné,podle mě udělej par navrhu a pro ten nej budem hlasovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Tak tak čtu a ani nestiham vše si srovnavat v hlavě na co vše se chci mrknout,ale určitě na ten VIN se mrknu :lool: Jen tak mě napadlo co kdybychom si nechali udělat na kozel pamateční samolepky Plzensky sraz... Tak to není šdatnej nápad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 italik: hm, tak to potom netuším - mě dekodér normálně vypíše 6 pytlů... a nemyslím, že by si měl u kombíka v kufru schovaný další 4 :lool: zkusím zapátrat, protože jsem žil v tom, že 6 je max (tedy nevím jak u nových za poslední léta). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 italik: hm, tak to potom netuším - mě dekodér normálně vypíše 6 pytlů... a nemyslím, že by si měl u kombíka v kufru schovaný další 4 :lool: zkusím zapátrat, protože jsem žil v tom, že 6 je max (tedy nevím jak u nových za poslední léta). pise mi to -4hlavove+bocni vpredu, bocni vpredu a hlavovy, ridic a spolujezdec. napisy mam na volantu, u spoluj. na obou prednich sloupcich na strednich sloupcich na zadnich sloupcich a na pr.sedackach. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.