DSG Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Radar19: ty jo, ohledně brzdy a měření výkonu konkrétně nevím... Co bys přesně potřeboval od autoelektrikáře? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirnovak1 Odesláno Únor 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Wladis jojo u těch pracovnic a k těm budkám známej říkal že když měří tak tam musí stát ta přenosná tabule s tou kamerou jinak to prý nemužou použít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 DSG: No je toho víc. Už od koupi mi nefunguje vyhřívání sedaček. Pojistky i relé jsou ok. Kamarád, co se vyzná v elektrice mi předělal relé, ale nefunguje regulace teploty. Prostě po zapnutí to jede naplno. Pak mi nedavno přestalo svítit světlo v kufru. Dříve už jsem to řešil, to dělalo vyskočené perko v zámku, ale teď je perko na svém místě a přesto nesvítí. Pojistky i žárovka jsou ok. Prostě bych byl rád, kdyby se někdo na tu elektriku podíval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Miro ta cedule je povinna pouze pro mestaky,ne pro statni policii a mam dojem ze po zmene to uz nebude povinne ani pro mestaky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Zdravim...tak dnes chranici zakona merili 70 a 50 na klatovskem privadeci do Plzne. Jsem si rikal co tam ten geodet muze merit-pak mi to rekli,mne! Ahoj,tak taky jsem dnes na ně koukal,bohužel jak jsem už psal tak před 14 dny jsem to tam odnesl zavratnou rychlostí 63 za 1.000 + 2 body a to štěstí,že ještě nechtěli kolečko,byl jsem bez přestavky....jinak včera taky stali u hasiču jak se jede od skvnan ke škodovce-to bylo překvapení a jak se rychle brzdilo ;) Miro ta cedule je povinna pouze pro mestaky,ne pro statni policii a mam dojem ze po zmene to uz nebude povinne ani pro mestaky. Jj maš pravdu je to ve změně,bohužel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Olomoucak: jo,zlaty kolecka-ja mam kartu a tam uz toho clovek moc nevymysli,jelikoz je zacatek roku,tak na ni neni takovej bordel-chvalili me,ze prej je to ukazkovy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirnovak1 Odesláno Únor 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Wladis ano ta cedule pouze na ty stojaté radary státní to nepotřebuje ale ty pevné jsou všechny města ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Miro,ty boudky- ci jsou nevim,kazdopadne jestli projde zakon se zmenami,tak tyhle cedule nebudou a mestaci te muzou kdekoliv zmerit.. Ju a takovej dotaz na vsechny,nevite kde by se dala koupit basseballova palka o delce tak 40 cm? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 (upraveno) Wladis: není ta pálka nějak krátká? Můj kamarád je má v eshopu, ale nejkratší cca 66cm. Upraveno Únor 16, 2011 uživatelem radar19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirnovak1 Odesláno Únor 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 http://www.e-sportshop.cz/ tady nejaké pálky maj tak koukni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 radar19: jo,potrebuju takovou kompaktni:-))) 65 je uz takova neohrabana... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 (upraveno) Wladis: poslal jsem ti sz. Upraveno Únor 16, 2011 uživatelem radar19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 JJ,diky! Kdyz tady probehli ty jmena tak ja jsem Vlado... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 (upraveno) Vlado : teď jde o to, aby jsi s takovou krátkou měl dostatečnou razanci!!! Upraveno Únor 16, 2011 uživatelem radar19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Ja s ni nehodlam sportovat...Ale tak kdyby zlyhala,tak v zaloze mam za sedackou 1,20 m trubku na kola :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Sákryš, když to tak čtu, tak si v autě přijdu nějaký nevyzbrojený :) klíč na kola je naprosto neoperativně v kufru - ledaže bych se bránil malou baterkou nebo škrabkou na okna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 No, tak to já bych asi případného útočníka musel unudit k smrti Nemám tam žádnou zbraň... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Tak to s tím časem je zase na prd, ale zkusil jsem narychlo zbastlit tohle (nechal jsem se inspirovat Kozlem od DSG :-) ) - nebojte se říct narovinu svůj názor, grafika je o hledání, takže je jasný, že chvilku se to bude ladit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Tak koukám, že to tady nějak usíná! Radku, díky za návrhy! Uvidíme, jak se ostatní vyjádří. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Zdravim panove,hm koukam-samej grafik je to tady,pekny prace,moc pekny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 No, nějak to tu vymřelo ještě jsem vyrobil odlehčenou verzi - ale potřeboval bych "jiný oči" jestli je to hnusný nebo jestli je to nějaká nadějná cesta - jen do mě :P A taky jak to udělat s názvem - prosté "Plzeň" tam vypadá divně, tak tam cpu pracovní "Plzeňská banda", ale tím netvrdím, že je to nějaký oficiální název :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Mne se to i pozdava,ale prijde mi to takovy moc hranaty,mozna by to chtelo oblejsi rysy.... A ted trochu OT,tohle mi prislo od kamose mailem a neslo se o to nepodelit :-))))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 Zdárek, tak jsem se po týdnu vrátil z hor a opět jste tu s tím pěkně pohli :D co se týče cedulí s měřením, tak zákon kterej tuto povinnost ruší je už v senátu a když to projde (jako že spíš projde), tak někdy v květnu-červnu tu máme dost změn... Taky bych nálepku bral trochu kulatější. ono na oktávkách tolik ostrých hran není ale jak to udělat asi neporadim. můj designovej vjem je asi tak -10 :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 No konečně nějaký názor :lool: zkusím to víc vykulatit a uvidíme... Wladis: pán si očividně umí stát za svým názorem ;) jen jestli to zbytečně nestrhává pozornost. A jak jinak, co říkáte na to bílé svinstvo, co přes noc zase napadlo? Mě už asi odvezou, nějak mě už sníh ve městě nebaví. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirnovak1 Odesláno Únor 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 ahoj já sníh osobně nesnáším lyžovat neumím a nemám zimu rád zlaté léto moře teplo srazy atd. :lool: ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 Tak na horách sníh můžu, i když to tam mám radši v létě... ale ve městě mě to nějak už štve. Jo, teplý moře, dal bych si říct :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 Tak hory muzu-ale pouze v lete,v zime na horach pobyvam tak mesic,nekdy vic,nekdy min...a uprimne,kdyz vam obden behem noci napadne pulmetr bilyho sajrajtu a je treba to odhazovat x metru,tak zimni idylka je v cudu. more nee,nevim nejak me to tam netahne,radeji vyrazim s partou na tyden nekam na vandr,noci pod sirakem,plapolajici taborak,opekani burtu a kdyz nekdo s sebou jeste veme kytaru...neni co resit,pravda je ze posledni leta nejak na podobny vetsi akce neni cas,tak se to resi vikendovkama :-) labus: jak bylo? Campus: napis Plzenska banda bych tam urco nechal ,-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Ahoj a co tam dát kolem rámeček :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 HAHA, to já jsem na tom úplně obráceně ;) nesnášim když je víc než 25st C, pak už samej pot, všechno se vaří, každej je z toho horka nervozní atd... tak miluju hory, sníh a všechno co k tomu patří :lool: k moři mě láká maximálně jízda na skůtru, která ale jde i v zimě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Tak vás tady opět zdravím a koukam,že mam opět co číst :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.