mirnovak1 Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 ahoj a na kdy vubec plánujete ten Kozel ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Kozel plánujeme v březnu až se trochu oteplí (pokud někdy ). Přesnější termín zatím není. JInak z jiného soudku, na Idnesu jsem narazil na první letošní test letních pneumatik test letních pneumatik Pořád bádám nad tím, co na léto obuju... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Přesně tak, uvidíme jak bude v půlce března... Také jsem na ten test dneska koukal, holt když chce člověk dobré vlastnosti, musí připlatit ;) Já naštěstí budu řešit až zase na zimu, "letňáky" mám nové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Hm,tak ja to vidim ze letnaky vemu na firmu-kdyz to pujde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirnovak1 Odesláno Únor 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 no když to pujde tak vem pro všechny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Miro,nerikam ze by to neslo,zalezi taky od sefovy nalady-nekdy menstruuje,ale to vsichni zname :-) a taky zalezi,co budou mit ve skladu...kazdymu se libi neco jinyho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirnovak1 Odesláno Únor 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 to byl vtip já mám lonské takže to letos neřeším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Taky mam lonske,ale pujdou do sbernyho dvoru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Campus: Radku, možná trocha inspirace na logo: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=7727 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 DSG: díky, pane :D ale to je ten případ, kdy by to musela být samolepka, ne? Já bych chtěl jít cestou vyříznutý folie, něco "decent"... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Campus: Souhlasím, řezaná bude rozhodně lepší! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirnovak1 Odesláno Únor 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Ty pražský nalepky to je tak na celé zadní okno aby to nějak vyniklo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olomoučák Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Tak ja jsem se zamiloval do tyhlety-jo,v jednoduchosti je fakt krasa...Bral bych venkovni variantu:-) Koukal jsem na ty naměty pražaku a jsou některé opravdu povedené,ale mě se asi libí nej.tato srazova,ale jako samolepka s tym černym podkladem a pak bychom mohly udělat klubovy oblastní označení :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Anebo si to muzeme nechat vsichni hrde vytetovat treba na hrudnik...neee to byl vtip :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirnovak1 Odesláno Únor 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 to spíš na zadek plzenská vlevo banda vpravo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 To by v lete na koupalisti vypadalo zajimave... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Campus: jak ja rikam-blbej ale svuj:-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Tak to rozhodně, tisíckrát lepší než nějaká přetvářka - s tím rozhodně souhlas Co říkáte na to dnešní "oteplení"? Sice to není ten bílej sajrajt, ale zima je to tedy řádná... už i mě se to auto ohřeje skoro až v práci (provokatéři s nezávislým topením a podobně předvyhřátými kabinami mlčet ;) ). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Dobre :-) budu zticha...jo,je fakt kraaaasne.Dnes doletim do prace,startuju a telefon-do konce tydne vsichni doma...:-/ No tak jsem to mel jako malej vylet na kafe... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Tak tomu věřím, že je to topení fajn - říkám si to každý ráno přes celou zimu :-) Hm, to potěší, takový výlet, co? Aspoň si na chvíli odpočineš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Tak ja mel bufika i ve fiatu a fakt bomba,v zime jsem vubec nevedel co je to skrabani skel...No,sice odpocinek,ale bez prijmu-tudiz na nic :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Občas o nějakým topení taky přemýšlím, ale myslím, že tam dám na příští zimu vyhřívaný sedačky a to bude stačit (se sklem moc nepomůžou, ale zadek bude v teple). Hm, to je fakt, bez příjmu, to je na prd - nějak jsem si už zvyknul na pohodlí zaměstnance (byl jsem i OSVČ, takže můžu porovnávat). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Jo,neni nad to byt zamestnanec,odboucham si svy a jdu domu s cistou hlavou.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 24, 2011 Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 Tak takovým zaměstnancem bych chtěl být taky ;) Myslím, že to tak černobílé nebude. Osobně dost makám i po večerech a že bych měl čistou hlavu, to si občas nemyslím... ale určitě to má výhodu v tom, že mám víceméně jistý příjem a nemusím si nahánět kšefty. Každý má svý... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Únor 24, 2011 Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 o čistý hlavě taky toho moc nevim... třeba u mě je nevýhoda, že se přez muj standradní plat moc nedostanu. nějak sem na konci pohyblivý složky a vejš to už nejde ;) což právnický osoby neznají... ale je pravda, že mam pořád s čim počítat no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Únor 25, 2011 Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 Pánové, když tak koukám každý ráno na to počasí, tak se toho březnovýho Kozla trochu bojím :-) naivně jsem si myslel, že březen už bude s vycházkovým počasím, ale nějak to zatím nevypadá (ale nejni všem dnům konec, změna počasí je otázka dne). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 25, 2011 Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 Brezen-za kamna vlezem,Duben-jeste tam budem :-))) Ale od pristiho tydne hlasi jakoby otepleni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 25, 2011 Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 Dotaz na TDIckare: taky se vam stava,ze kdyz auto stoji tak 2-3dni v takovymhle mrazu,ze nastartujete az na druhy pokus a z vyfuku vyleti dymova clona? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 25, 2011 Sdílet Odesláno Únor 25, 2011 Wladis: Čoveče, takovou zkušenost nemám, ale asi už jsem tady na fóru něco takového četl... ...ale zase je fakt, že mi snad ještě dva dny auto nestálo :D Tak možná, že bude dělat ta moje herka to samé :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.