labus Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Ja bych zkusil Auto Wolf....s CB moc dobry zkusenosti nemam,a kamarad taky ne. já právě moc nechci do autorizovanejch servisů. vimjak to tam chodí a moc se mi to nelíbí... proto bych nejraději nějakýho člověka co o tom něco ví... tak zkusim toho Kluga, dík DSG 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Jj,jasny...tak ja ty autorizovany taky nejak nevyhledavam.Mam svyho os mechose :-) u ktereho si vetsinou vsechno delam sam,on jen kontroluje,poradi popripade serve :-))))) Ale Geosku bohuzel nema... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Škoda no... mě jde taky o ten volant je natočenej tak o 5 stupnů. a štve mě že když jedu a jsem normálně opřenej, tak nevidim na PP musim se trochu nahnout dopředu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Tak fakt zkus tu Tlučnou - pokud má DSG takovýhle reference, tak bych se toho nebál... jo, lehce natočený volant mimo osu mě vždycky taky hrozně vytáčí ale zatím to vždycky bylo kvůli pneumatikám - po výměně za nový to bylo OK. DSG: no, právě se ve mě tluče ten konzervatismus ke značce a takový to amatérský grafický zaujetí, který si to logo chválí... taková trošku rozpolcená osobnost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Bych vam pral zazit muj volant u nakladaku:-)))) Nejaky vychyleni o dost par stupnu uz neresim,dulezity je prudce nebrzdit,nechci-li mit zlomeny zapesti:-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 No, není nad takovou lehkou masáž zápěstí, co? To mi připomíná mojí první zkušenost s ABS u naší Okty - nikdy předtím jsme ABS neměli, tak když tenkrát začalo ABS poprvý "mlátit" do brzdovýho pedálu, tak jsem se hrozně lekl a říkal si "ku..a, nový auto a je to hned rozbitý" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Tak nabízí se někdo z klubových profíků, ale jezdit kvůli tomu do Prahy asi není to pravý ořechový... tady v Plzni nemám zkušenost, kdo by to mohl profesionálně opravit. Z jinýho soudku: co říkáte na nový logo Škody? Osobně o tom ještě pořád nemám nějak jasno - líbilo se mi to původní, tohle je moderní, svěží, ale já jsem v některých věcech docela konzervativní Ahoj mě se nové logo líbí.Změna je život a tady se koukněte na změnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Labus: co se týče toho pootočeného volantu - budeš mít rozhozenou sbíhavost. Zajeď do té Tlučné, pak sem napiš chválu a je vystaráno :( Campus: já na to logo také chvilku koukal, pak jsem to zavřel a asi po hodině znovu, aby se mi to pěkně rozleželo v palici :D A čím víc na to koukám, tím víc se těším na nové modely (třeba ve stylu toho Visiona, co sem dával Rk.Reznik) s novým znakem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 labus: svíčky jsem kupoval na netu za 280,-/ks + 130,- poštovný. Včera ujeto cca 70km zkušebních a zatim to jezdí dopředu i dozadu! Ale vážně, zatím si ještě zvykám na drobet jinou jízdu po změně vzduch. filtru. A ty svíčky, jak jsem někde četl, že by měli zlepšit celkově jízdní vlastnosti, asi nepoznám. A moc tomu ani nevěřím. No hlavně že fungujou. Jinak ten znak, jak už tady zaznělo, bude na nových modelech vypadat pěkně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Tak jsem volal tomu Klugovi a po telefonu mam docela dobrej pocit. prej se ten volant může natočit i jen tim, že někde vemu velkou díru nebo třeba opřu kolo o obrubník a už se to hne... Takže geometrie laserem celýho auta 1000kč. Tak až se vrátim z hor, tak tam jedu o výsledku pak poreferuju... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 DSG: mam takovej pocit ze jsem te dnes v 18:30 u autobusaku predjizdel...zlutej fox.jela vedle tebe felda combi,ta se pak zaradila za tebe a ja vas predjel. A jelikoz bylo krasne,tak jsem vyfotil milacky pohromade :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Wladis: tak to nám někdo jezdí Foxem Ne, vážně, dnes stál celý den u baráku a jeli jsme Octávií. Ale oni jsou tady kolem Plzně všeho všudy asi tři ty žlutý Foxíci :P BTW: fotky paráda! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 A ja jsem si rikal mam troubit,nemam troubit,drcnu do nej z boku na pozdrav? :-))))) Jeee to by se pan divil:-))) Jinak od 23.4 do 28.4 se chysta akce Krystof,prej nejvetsi svyho druhu a vsechno co udrzi placacku vyjde do ulic,vcetne mestaku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Wladis: Tak pokud jsi jel Tatřicí, tak jsi drcnout měl Ale byl by to maximálně pozdrav na rozloučenou do věčných lovišť - ve Foxu se nedá přežít ani miniaturní drcnutí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Ne ne,octavkou...:-))) No ale tak to drncnu do jednoho,pak vycmucham toho druhyho a budete mit jedinacka :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Tak ono i to zatroubení od Tatřice by bylo parádní - bál bych se aby mi nevyskákaly skla z oken 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Campus: tak to te sklamu,v originalu ma ten klasickej klalson zvuk asi jako kdyz troubi 1203 :-))) Ovse ja jsem si tam namontoval dve podtlakovky,sikovne umistnene v narazniku,at to dava jeste vic...a je pravda,ze nekdy se leknu i ja :-))) Nesmim je ale drzet dlouho,abych si nevypustil vsechen vzduch :-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Jo tak jsme si ted volali s kolegou a prej zadnej krystof nebude,tak se ke mne zas donesla asi nejak novinarska kacica... :-/ Takze sorry za planej poplach :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Wladis: tak to je jedině dobře, že Kryštůfek Robin nebude, poněvadž pokaždé v minulosti si na mne smlsnul :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 (upraveno) Wladis: tak náklaďáků s originálním klaksůnkem asi moc nejezdí, ne? :D Podle mě je každý takový řidič náklaďáku "úchylnej" na nějaký podobný podtlakový ráže :D ale rozumím tomu, nějaký tichý kvákání se k takovýmu autu prostě nehodí. Očividně si policajti vycamrali příděl PHM a prostě nevyjedou. Upraveno Březen 3, 2011 uživatelem Campus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Týjo, já myslel, že je oktávka celkem veliký auto kryštofové mě štvou. taky u mě pokaždý vopruzovali, ale nic nenašli. naštěstí! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Tak a ted se priznejte kdo jste jel dnes kolem 17:30 po domazlicky...Byla to tmave cervena nebo fialova octavia1 a mela klubackou nalepku...ja jeĺ za ni s mou oct a pred nami na horizontu zastavilo mondeo :-))) Campus: tak my jsme ve firme uchylni vsichni,ja bych byl rad kdyby se mi podarilo sehnat trumpety ze sergeje :-) Jinak uz jsem po spravnim rizeni,ted uz jen cekam na obsilku co prijde domu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 (upraveno) labus: tak to mám zatím štěstí - pokaždý jsem proklouznul (ale nechci to zakřiknout). Wladis: prosím tě, kdyby si mě někdy potkal s Tatřicí, tak na mě netrub, jo? Nerad bych si potom čistil sedačku Upraveno Březen 3, 2011 uživatelem Campus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Campus: na slusny lidi ja netroubim,jenom na kolegy kdyz se mijime a na magory co mi udelaji mysku,anebo schvalne vybrzdujou (to se ted stalo v CR velkym hitem) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 No dobře, tak se budu snažit moc nemyškovat kolem náklaďáků taky jsem koukal jak je to vybržďování je populární, asi nějaký nový adrenalin... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Jo,tak adrenalin,jak pro koho...ze jo?:-) Jinak jak tak koukam tak pocasi nic moc,ne a ne se oteplit.To bude na kozlu velkej breznovej studenej sraz...a my co mame naftu by sme mohli hromadne startovat studeny motory,to by byl koncert :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Myslíš, že by to byl sjezd traktoristů? ;-) (nic proti nafťákům) Ale je fakt, že to počasí moc nevypadá a jestli bude zima, tak by to nebylo ono... tak uvidíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 sjezd traktoristu-dobry :-))))) Ten mame kazdy rano,jestli znas na domazlicky penzion MISE-tam parkujeme a myslim ze rano v sest musi majitel a ubytovani tect :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Jo, to bych vás asi taky miloval... někdy stačí, když nám teď přes zimu nastartuje jeden nafťák nebo dodávka pod oknem - mít tam větší sraz takových "hudebníků", tak nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Dnes měla moje Octavia malé výročí. Chtěl bych jí tímto poděkovat za doposud vykonané služby a popřát jí spousty dalších šťastných kilometrů. Jen dodám, že číslo 1 je pro mne tak trochu osudové... Narodil jsem se 1.1. a svátek mám 11.11. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.