Přejít na obsah

Plzeňský kraj

mirnovak1

Doporučené příspěvky

Tak fakt zkus tu Tlučnou - pokud má DSG takovýhle reference, tak bych se toho nebál... jo, lehce natočený volant mimo osu mě vždycky taky hrozně vytáčí :smich: ale zatím to vždycky bylo kvůli pneumatikám - po výměně za nový to bylo OK.

DSG: no, právě se ve mě tluče ten konzervatismus ke značce a takový to amatérský grafický zaujetí, který si to logo chválí... taková trošku rozpolcená osobnost :smich:

Odkaz ke komentáři

No, není nad takovou lehkou masáž zápěstí, co? To mi připomíná mojí první zkušenost s ABS u naší Okty - nikdy předtím jsme ABS neměli, tak když tenkrát začalo ABS poprvý "mlátit" do brzdovýho pedálu, tak jsem se hrozně lekl a říkal si "ku..a, nový auto a je to hned rozbitý" :smich:

Odkaz ke komentáři
Tak nabízí se někdo z klubových profíků, ale jezdit kvůli tomu do Prahy asi není to pravý ořechový... tady v Plzni nemám zkušenost, kdo by to mohl profesionálně opravit.

Z jinýho soudku: co říkáte na nový logo Škody? Osobně o tom ještě pořád nemám nějak jasno - líbilo se mi to původní, tohle je moderní, svěží, ale já jsem v některých věcech docela konzervativní :palec:

Ahoj mě se nové logo líbí.Změna je život a tady se koukněte na změnu

Odkaz ke komentáři

Labus: co se týče toho pootočeného volantu - budeš mít rozhozenou sbíhavost. Zajeď do té Tlučné, pak sem napiš chválu a je vystaráno :(

Campus: já na to logo také chvilku koukal, pak jsem to zavřel a asi po hodině znovu, aby se mi to pěkně rozleželo v palici :D A čím víc na to koukám, tím víc se těším na nové modely (třeba ve stylu toho Visiona, co sem dával Rk.Reznik) s novým znakem :palec:

Odkaz ke komentáři

labus: svíčky jsem kupoval na netu za 280,-/ks + 130,- poštovný.

Včera ujeto cca 70km zkušebních a zatim to jezdí dopředu i dozadu! :palec:

Ale vážně, zatím si ještě zvykám na drobet jinou jízdu po změně vzduch. filtru. A ty svíčky, jak jsem někde četl,

že by měli zlepšit celkově jízdní vlastnosti, asi nepoznám. A moc tomu ani nevěřím.

No hlavně že fungujou.

Jinak ten znak, jak už tady zaznělo, bude na nových modelech vypadat pěkně.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem volal tomu Klugovi a po telefonu mam docela dobrej pocit. prej se ten volant může natočit i jen tim, že někde vemu velkou díru nebo třeba opřu kolo o obrubník a už se to hne... Takže geometrie laserem celýho auta 1000kč. Tak až se vrátim z hor, tak tam jedu :smich: o výsledku pak poreferuju...

Odkaz ke komentáři

Campus: tak to te sklamu,v originalu ma ten klasickej klalson zvuk asi jako kdyz troubi 1203 :-))) Ovse ja jsem si tam namontoval dve podtlakovky,sikovne umistnene v narazniku,at to dava jeste vic...a je pravda,ze nekdy se leknu i ja :-))) Nesmim je ale drzet dlouho,abych si nevypustil vsechen vzduch :-)))))

Odkaz ke komentáři

Wladis: tak náklaďáků s originálním klaksůnkem asi moc nejezdí, ne? :D Podle mě je každý takový řidič náklaďáku "úchylnej" na nějaký podobný podtlakový ráže :D ale rozumím tomu, nějaký tichý kvákání se k takovýmu autu prostě nehodí.

Očividně si policajti vycamrali příděl PHM a prostě nevyjedou.

Upraveno uživatelem Campus
Odkaz ke komentáři

Tak a ted se priznejte kdo jste jel dnes kolem 17:30 po domazlicky...Byla to tmave cervena nebo fialova octavia1 a mela klubackou nalepku...ja jeĺ za ni s mou oct a pred nami na horizontu zastavilo mondeo :-))) Campus: tak my jsme ve firme uchylni vsichni,ja bych byl rad kdyby se mi podarilo sehnat trumpety ze sergeje :-) Jinak uz jsem po spravnim rizeni,ted uz jen cekam na obsilku co prijde domu...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...