Přejít na obsah

Plzeňský kraj

mirnovak1

Doporučené příspěvky

Koukám, dnes jsem přišel o zajímavou diskuzi!

Jak už tady bylo řečeno, každý přijede s tím co má, pochybuju, že by se někdo snížil k tomu se nad něčím posmívat,

takže ať už má kdokoliv auto v jakémkoliv stavu - je vítán! Octavia jako Octavia - jsme klub! Že?!

Jinak souhlad, SCOUT je paráda - tedy pro mne smůla, nedělá se DSG :palec:

Odkaz ke komentáři
Campus: taky nechapu jak nekdo muze v CR jezdit s 5 cm vysokym podvozkem. Odvaznejsi jdou mozna i niz:-) No,vzdycky se mi libili vyssi podvozky a pak,u mne to bude mit i prakticky ucel,alespon v zime az pojedu k rodicum nebudu prednim naraznikem hrnout snih,nemusim se bat ze nekde chytnu za spodek a tak. V praci ted menime pera na mym prac mazlovi,zvedlo se to 10 cm...zas to vypada jak auto :-)

moje octa 4x4 ma paket pro spatne cesty,takze je o dost vyssi a to me dostalo,kdyz jsem se rozhodoval koupit ci ne :palec:

Odkaz ke komentáři

DSG: bohuzel ne,rano sedam do kolegovho pekace(to jsem zvedav co se zas pose.. - zakon schvalnosti u nas funguje dokonale) nalozit dlazbu a jedu nekam k Trutnovu,tam pak odvozit na skladku nejakou zeminu,vecer s kolegy navsteva mistniho obcerstvovaciho zarizeni,spanek a v sobotu rano mazu zpet. Idealne mi to naplanovali...no jo.mladej,svobodnej... :-/

Odkaz ke komentáři

Jsme po první srazu...

Šel jsem bez očekávání a musím Vám říct, že jsem velice příjemně překvapen účastí a celkovou atmosférou!

Díky Vám všem:

Campus

Olomoučák

RK.Reznik

Labus

Radar19

Mirnovak1

Doufám, že se opět setkáme na dalším srazu (jak pronesl Campus - mohli bychom dělat pravidelný třeba měsíční sraz).

Zde taktéž jedna památeční fotka:

post-6051-1297449646_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Teda, vy jste natěšenci, sotva jsme se rozprchli, už tu zase klábosíte :lool:

Přikládám fotky (z venku stojí za prd, klepala se mi ruka - holt příště vezmeme foťák).

Jinak se připojuju k poděkování za účast - taky jsem byl mile překvapený a myslím, že bychom se takhle na chvíli mohli potkávat častěji. Ti dva odpadlíci ať si z toho nic nedělají, není všem dnům konec.

Ještě jedna technická.. nebudeme si tu říkat normálně jmény? Já jsem Radek :(

post-2153-1297452039_thumb.jpg

post-2153-1297452048_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Campus
Odkaz ke komentáři

Ne, ne, vzal si tu správnou :lool:

radar19: ty fólie se tu už řešili a shodou okolností i tenhle dodavatel - cena je víc než služná a Llumar je top kvalita. Jediný co tu trošku vládne, je strach ze zničení interiéru při lepení, ale tenhle dodavatel vypadá jako prověřený :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...