milhausek Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 výměna komfortky, dodělání kabeláž, klíč s DO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Přemin Odesláno Listopad 25, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2013 Můžu se jen zeptat.pokud mám starej dálkovéj ovladač,ale tlačítka ma něm mi odešla,půjde to sparova s nějakým jiným novým?díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Přemin Odesláno Listopad 25, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2013 Můžu se jen zeptat.pokud mám starej dálkovéj ovladač,ale tlačítka ma něm mi odešla,půjde to sparova s nějakým jiným novým?díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tarcu Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 každá komfortka s předníma oknama v elektrice umí DO! přijímač DO ale může být vypnutý - stačí nahrát eeprom s aktivním DO... můžu aktivovat v Humpolci... stačí ti jenom origo vystřelováky a máš DO - ty mám taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tarcu Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Ahoj,mám octavii 1 r.v.2006 provedení TOUR,všechny dveře v elektrice, přední okna v elektrice.Potřebuji dodělat klíč na dálku ,mám už jen jeden klíč bez DO protože jsem jedny loni v létě ztratil.Potřeboval bych dva vystřelováky a do toho i čipy,původní klíč bych si nechal jako náhradní.Jaké údaje potřebuješ zjistit aby jsi mi mohl klíče s dálkou dodělat?Bydlím asi hodinu od Humpolce,přijel bych na konzultaci anebo se domluvíme tel.725348920 Jarda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
-mm- Odesláno Srpen 18, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2014 Je tu někdo z Brna (a blízkého okolí) kdo by mi přizpůsobil komfortku a dodal klíč s DO na Octu Tour I r.v. 2008? Přední okna mám v elek., obyč klíč se světlem, při zamykání lze přidržením zavírat okna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hodado Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Ahoj, mam mensi problem. Teda ono jich je viic ale co se tyce zamikani. Lepe receno odemikani. oba klice to same, na DO ne a ne se odemknout. klickem v poho na dalku zamknout ano. Kde muze byti zakopany pes? klice jsou vystrelovaci original, auto bez alarmu. Trochu z jineho soudku, nicmene trebas admini prominou.. Sterace obcas funguji, nefunguji, je to vetsinou po nastartovani vozu, zaparkuju, po case nastartuju a fungujou, to same a zase nefrci. Nejhorsi na tom je ze nefungujou kdyz prsi Dik za jakykoliv postreh. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Říjen 18, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2015 mám octu 1 rok 97 chci se zeptat nebo jestli mi tu někdo poradí jakou dálku bych potřeboval... mám komplet auto v elektrice všechny 4 okna taky ... už mě přestává strkat klíč do dveří a otáčet :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
barnabas006 Odesláno Říjen 28, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2015 Zdravím. Lidičky měl bych dotaz. mam OII 2007 s dálkou meta- takovej ten malej dálkáč s dvouma tlačítkama. chtěl bych místo něj použít vystřelovací klíč. zajímá mě, jestli musím měnit jednotku, nebo se to s tím dá spárovat. Děkuji za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 28, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2015 barnabas, si v zlej sekcii, pytaj sa tuto http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=23451 0 Citovat Odkaz ke komentáři
barnabas006 Odesláno Říjen 28, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2015 barnabas, si v zlej sekcii, pytaj sa tuto http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=23451 Jéé omluva... Přehlédl jsem se :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MalySlon Odesláno Září 2, 2017 Sdílet Odesláno Září 2, 2017 Zdravím ve spolek, trochu vytáhnu starší vlákno, koupit jsem OII 1.9TDI r.v. 2005, všechna okna v elektr. dle typového štítku jsem vyčetl toto: 8QL = Klíček s dálkovým ovládáním zamykání vozu 4K3 = Centrální zamykání s dálkovým ovládáním a safesystémem bohužel při koupi už nebyl k dispozici origo klíč s DO, pouze normální s imobilizerem + jeden náhradní vyfrézovaný. Chtěl bych jenom koupit DO, nechci rozdělávat půl auta, kvůli výměně ŘJ (konfortka). Je možnost zakoupit pouze DO a spárovat ji s vozem? Díky za odpověd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Září 4, 2017 Sdílet Odesláno Září 4, 2017 Dalkovy ovladac se normalne paruje s komfortni jednotkou, je potreba pohlidat akorat frekvenci, aby byla stejna :-) Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.