tomiq07 Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 lukáši no valíš s úpravami... ešte tie budíky a bude to pecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 spíš nejdřív potřebuje pneu na pěkný kolesa :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 Hotove nebude nikdy bo se porad predelava na jiny stailing a diky moc vsem jsem zvedav jak to bude ve finale cele vypadat Lumi sedacky spise celej interier musim umyt a pristi rok celolak bo je to uz doskrabane a jedem dal s upravama ale letos musim stihnout co nejvic do Zamberka co nestihnu tak pristi rok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 Volant parada!Kola super,ty tajnustkari jeden,uz at jsou na aute a fotky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 Diky ja toho chci stihnout co nejvic :D a termin jsem kvuli tobe Milosi rezervoval od patku do nedele ;) Fotky asi uz nebudou chci to nechat na Zamberk,mam rad prekvapko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 (upraveno) No jo,tak snad nas nebudes tak napinat... Upraveno Červen 4, 2014 uživatelem magnum67 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 jak bude rozhovor nebudu napinat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 Ukaž na autě už ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 az bude podvozek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 pěkne jí dopráváš tak šup šup podvozek a kola, na co čekáááááš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 :D az toho bude vic ;) ale diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 Páni vosseny tak to se moc nevidí chválím ;) jinak jak jsem to prolistoval tak jsi dal hodně velkou péči smekám :) a opravdu se mi líbí jak jsi do současného stavu upravil jen tak dál budu sledovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 Dekuji ;) ono to auto je kazdy rok jine :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 (upraveno) Kamaráde ten interiér je perfektní. Máš velký palec nahoru a ty kola budou na autě hrozná prda ;-) a tak to ma být, že je každý rok jiné ;-) byla by to pak hnedka nuda...ja to mam po 3 předělané za 2 roky :-D Upraveno Červen 3, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Diky! ;) interier jeste neni hotov ale co nevidet bude ;) Ty jsi silenec ja to auto predelavam jednou za rok ale kola menim treba i 2x za rok ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aXerrr Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Kde jsi sehnal ty Vosseny v 18?? Na jejich stránkách je nejmenší velikost 19. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 I v 16" je udělaj http://www.alibaba.com/showroom/18-inch-vossen-cv3-wheel-rim.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 a on má repliku? jinak proč ne 16", jeden článek a neberte to osobně ;) http://driversweb.cz/clanky/Blog/A_prece_se_toci_kampan_za_navrat_malych_kol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Souhlas. Velká kola jsou hezká, i mému autu by asi dodala zase o třídu lepší vzhled. No obecně jsou pro mě 16" takovým ideálem, 17" asi maximem. Extrémně snížené podvozky s 18-20" jsou na mě už tak nějak moc a docela degradují smysl a využití auta ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aXerrr Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Tušil jsem, že to budou repliky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Ono není tajemství, že vossen je vyráběný v asii jen kurevsky předražený a není problém si je objednat za jiný ceny přímo od tamtud. Kvalita originál vossenů je neuvěřitelné bídná, takže replika (pokud to vubec replika je) bude na tom stejně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Tak jak pisete,original kola jsou predrazeny a kvalita neni uplne TOP co jsem tak zjistoval ale po delsim hledani je dost vyrobcu co dela podobna kola ale v jinych barvach treba ve velke britanii, stejne tak jak nektere repliky rotiformu atd tak tyhle kola byla vyrobena v usa ne v asii coz byla pro me taky priorita!Ja jsem s nema spokojen ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 S tím made in usa bych moc nepočítal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aXerrr Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Tak to bych u Vossenu nečekal že na tom jsou tak bídně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Vasku tez si nemyslim ale prodejce to tvrdil ale na kolech neni vyrazena zeme,je mi to jedno,od originalu za 50tis nerozeznatelne a me se ty kola libili tak jsem je vzal mam plno doplnku Vossen tak jsem si udelal radost i kolama ;) Jo nejsou ani kovane ty Vosseny a plno doplnku co prodavaj jsou vyrobeny v cine i kola,klicenky,naramky atd cina,krom obleceni a jizdnich kol a drevenych krytu ktere jsou vyrobene v usa! Na sraze mohu ukazat tricka vyrobce usa ale naramky a kicenky made in china primo vyrazene ale to neresim,je to proste znacka a lidi utrati penize za ledacos ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Trošku bych se toho bál, Luki, ale držím palce, aby byly OK. Takovéto repliky se dost křiví, někdy praskají a obecně to smrdí průserem při nehodě, protože nemají homologaci. Matně černý lak je mi nápadně povědomý z těch čínských kol, které jsem původně nevědomky koupil taky a u nichž mě v pneuservisu hned varovali, že se mi do roka začne ten lak loupat.. Tak snad ti ty tvé budou sloužit bez problémů a hlavně bez nehod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Jasne uvidime ;) budu se snazit jezdit opatrne,kvalitou uvidim jak budou na aute ;) jednou jsem mel taky uz repliky z pasata r line cc a byl jsem max spokojen,nekrivily se ani nepraskaly,tak uvidime a to jsem je taky nekdy nesetril ale to jsem nemel ani auto snizene tak jak to chci ted takze stejne budu jezdit opatrne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Potreboval bych trosku poradit od vas Chtel jsem dat cernou strechu pryc a nechat v barve vozu a dat cerne svetla a cerne zrcatka ale pak jeste jsem premyslel jestli nedat zrcatka do barvy nechat strechu cernou a cerna svetla nebo oboji cerna strecha cerna zrcatka a cerna svetla Tady je kia Optima v podobne barve na stejnych kolech a ma cernou strechu a v barve zrcatka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Jak jsem ti už psal, za mě nechat černou střechu a zrcátka dát do barvy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 dekuji ;) tez to tak vidim zdrejme ;) musi se to zmenit no,nemuze to byt furt stejne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.