Přejít na obsah

FLAMENCO-LKáčko na chatu

Doporučené příspěvky

Kdyz je zaple jen LED denni sviceni myslis? To popravde ani nevim, musim vyzkouset. Kazdopadne kdyz je pres den zaply i xenon, tak klasicky bixenon + halogen. Auto ma nejak vice rezimu podsviceni palubovky aji. Nevim jak a podle ceho to posuzuje, ale dokaze zapnout podsviceni budiku a pritom venku je pustene jen LED denni a zadek zhasnuty a nebo taky vypne podsviceni budiku a bezi jen LED denni(coz je klasicka situace).. Vyzkousim to, na co ses ptal a dam vedet ;) Nechci to tu ale princesovi zasirat :)

Odkaz ke komentáři

Tak ted jsem mu volal ;-) tak je to nasledovne!Kdyz je zaple denni a date houkack zapne se jen H1 jak to mam ted!Kdyz jsou xena a zapnu dalky tak se rosviti Bi-xena dohromady s H1

jo ok!Kamos ma pasata a ma bi-xema a nakodovane denni pres mlhy a on kdyz da houkacku tak se mu rozsviti bi-xena!A to se mi libi! ;-)

Odkaz ke komentáři

Miso sup to ma tak ze jak mas deni a packu das k sobe tak se pusti H3 zarovka jen a kdyz mas zapnute xena tak kdyz das houkacku nebo dalky pusti se bi-xena s H3 dohromady!Kazde auto to ma jinak! ;-) u pasata to je zas tak ze jak mas denni nakodovane na mlhovky a das houkacku rozsviti se bi-xenony bez zadne dalsi zarovky jak je to u supa2 treba a takhle se mi to libi!Videl jsem to takhle i na A5 nebo R8 ;-)

Odkaz ke komentáři

u Superba 1 taky svítila jak žárovka tak bixenon při dálkových a svítilo to neskutečně.

No prave, sviti to skvele s tou halogenkou. Jen u me to prave sviti jen pri svetelne houkacce, takze bych musel packu drzet, aby to svitilo jako ve dne :D Ja spis zvazuju tam dat osram cool blue intense, ale nedela se DS3. DS1 je udajne stejna, ale v konektoru je malinko rozdil, ale jde to pry zpilovat.

Odkaz ke komentáři

Ty jo Princesi se ti trosku divim. Neni to tak davno co jsi laboroval proc ti porad trepou kola,menil jsi brzdy a buh vi co a pak jsi zjsitil,ze to je srackama gumama... Ted jsis kopupil new pekne kola a zas na ne nacpes sunky gumy a vymyslis bi-xenony... Nebylo by lepsi vysrat se na bi-xenony a priplatit si za kvalitnejsi pneumatiky??? Zvlast kdyz mas dost slusny najezd km???

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...