Lupino Odesláno Červenec 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 fakt? diky moc, snazim se ale ted to moc nejde... bydleni ted sezere dost penez- vybava atd... jinak se bude pokracovat ve zkraslovani jeste je toho hodne od motoru- par koniku pres hudbu a mozna by sem dal celolak s barevnou perleti... ale to je vse tak casem jak vyjdou penize.. jinaki nemel jsi ty kola lesteny??? jj mel ale chtelo to změnu nebot už jich jezdilo hodne tyhle jsou jediny exemplař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 to mas pravdu, hele ja se te chci optat na to lesteni...jak jsi to delal??? ja by jsem chtel vylestit na alu jen ty cela a jak dlouho to trva jaka je narocnost a co k tomu vse potrebujes?? a jestli strojne nebo rucne? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 to mas pravdu, hele ja se te chci optat na to lesteni...jak jsi to delal??? ja by jsem chtel vylestit na alu jen ty cela a jak dlouho to trva jaka je narocnost a co k tomu vse potrebujes?? a jestli strojne nebo rucne? diky ahoj Burek delal jsem to ručně vrtačkou napřed jsem z kol umyl ten bezbarvej lak slo to nejakym ředielem myslím C6000 potom jsem sehnal pastu na leštění hliníku a filcove kotouče a hura do toho jebačka jak cip 1kolo tak 4-5 hodin se vším všudy zbytky leštící pasty jsem smyl tech.benzinem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Srpen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 tak dneska jsem mazlíkovi pořídil nové tlumiče montáž cca 40min. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 Opravdu nádherná kára. Absolutně luxusní, jak ti ladí černá střecha s tmavým zatmavením skel ;-) Pěkná práce Co říkáš na nové tlumiče? Jak to sedí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 krásná okta koukám ale chce to nutně ty B sloupky do černý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 Opravdu nádherná kára. Absolutně luxusní, jak ti ladí černá střecha s tmavým zatmavením skel ;-) Pěkná práce :) Co říkáš na nové tlumiče? Jak to sedí? celkem to jde mam 225/40R18 tak to musi sedet před tím jsm měl kayaby ultra sr a to byla motokara ted je to trochu komfortnějši ale chci to ještě posadit k zemi ted jsuo v zadu pera taky od HPsprtingu a je to vysoke,ale funguje to ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 krásná okta koukám ale chce to nutně ty B sloupky do černý ;) jo jo jsou připravené ale bodu ještě lakovat celé auti tak rozmíšlím zda nalepit nebo rovnou laknout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 Tak mám letos naděleno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 Kuwa :) co se stalo?! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 střet z motorkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 Ooou :/ to nepotesi, ale na druhou stranu, snad Ti to pujde z pojistky tak budou penizky na nejkou mensi upravicku co?:) Jinak auto . . . slova nestaci :) hodne velka nadhera ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 jo kdyby tak byl pojištěnej bude to na dlouhou trat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 no skoda, ale opravdy je my lito :) takova krasna octa... Jako u nas by se to dalo uedlat za male dobry prahy, ale u Vas to asi bude drahe :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 no jelikoz se pohybuji v automobilovem prumyslu tak nanestěstí to až takova darda nebude doufam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 no jelikoz se pohybuji v automobilovem prumyslu tak nanestěstí to až takova darda nebude doufam jenom at Ty se to podari dobre udelat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 jj diky budu se snažit je to rodiny mazel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 A JÉ JE , TAK TO ZAMRZÍ :) TAK AŤ TO DÁŠ CO NEJDŘÍV DO KUPY :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 tak je pondelí večer a je udelano,hotovo ještě si musim opravit rám a lak střechy a bude to komplet ale jelikož mam v planu celolak tak to nejak do jara přežiji a pak cele poliji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 29, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 kuwa to je rychlovka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 29, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 A CO NÁPRAVA , NEBYLA HNUTÁ ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 A CO NÁPRAVA , NEBYLA HNUTÁ ? pouze ohlá tyčka řízení vyměněno za novou zitra geoška a jeto cajk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Září 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2011 (upraveno) Tak po dlouhé době nějaké novinky ta nejčerstvější je že jsem si vyřídil spz velikosti US a uplne bez problémů. no další co se událo spojka začla zlobit tak jsem tam dal jednohmotu z ATD přeobložená HDS 3,5mm z každé strany no a když už jsem byl v zapalu tak jsem do sve převodovky nainstaloval vnitřnosti z Z EWT tedy s delšími převody. No a aby toho nebylo malo tak mi začaly chcat trysky takže ted jsou na cestě PP764 od DP :o Upraveno Září 21, 2011 uživatelem Lupino 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 21, 2011 Sdílet Odesláno Září 21, 2011 A to tak zůstane? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Září 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2011 samo že né zadek přijde převařit na us verzi a přední narazník vyříznout velky otvor a spz na bok asi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Duben 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 Tak nejaké menší novinky stěrače z OII,zmena barvy kol a trochu snížen zadek a můžu ještě 5 cm dolů :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 Pěkné a to oprava velice vydařená smekám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Duben 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 (upraveno) Tak dneska zapsany 18"kola trvalo to cca 15min. a nikdo ani nepipl a stalo to 50kč tímto dekuji Zabijakovi za poskytnuti potřebnych podkladů. Upraveno Duben 11, 2012 uživatelem Lupino 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 13, 2012 Sdílet Odesláno Duben 13, 2012 To si měl levnější než já já u mě to počítal jako že zapisuje 5 věcí 1 ráfek + 4 gumy takže 250kč. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Duben 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2012 Njn jinej kraj jinej mrav ještě jednou díky B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.