marekczek Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 tak dáš podobné ledky do obyčejného nárazníku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 @160R: vedel som, ze budes reagovat na Agem, kedze si z brandze :) Veru tie LEDky su asi naj zo vsetkych dostupnych octavii, ale tolko do toho vrazat nechcem...to by musel potom ist uz aj zadny naraznik, spolu s krydlom, nech uz je to komplet :D ...jedine, ze by do mna vpalila nejaka slepa slepica, potom tam uz pojdu RS narazniky, ale zalezi ci trafi predok, alebo zadok :lool: @mareczek: ano LEDky v dennom svieteni mam, ale RSovym sa to nevyrovna, je to skratka krajsie ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Ak chces zadok ja ta trafim, asi budem potrebovat vymenit predok.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Tak to si mozeme rovno dat celovku a predky si spravime naraz :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 alebo.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 mozem sa pridat k zrazke? tiez sa mi pacia tie rs narazniky, dokonca mam aj obuchanu masku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Jasné.. Kyselinka môže byť v strede nech to má naraz hotové.. :D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 :lool: BTW: Prebehla navsteva u Rolbařa - dorobenie osvetlenia noh vpredu/vzadu - dorobenie osvetlenia odkladacieho priestoru pred spolujazdcom - montaz TPM tlacitka - dorobenie druhej lampicky do kufra - a dorobenie mensieho zabezpecenia (to si necham pre seba) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 tak nahod foto prosim ta toho osvetlenia noh ;) a kedy ti to svieti ?? len ked otvoris dvere ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 počuj Lubino, ten zadný nárazník si už sľúbil aj mne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 lumi: svieti mu to asi takto, tiež mi to robil Rolbař.. ;) len teda neviem či dal hneď všade LEDky alebo "len" žiarovky.. Tak to sme už štyria, môžeme spraviť peknú reťazovku.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 @lumi: ano, svieti to podobne ako u lubina, az na to, ze ja nemam v stropnici zadnu lampicku (aj to bol prave dovod namontovat dozadu lampicky nad nohy). LEDky mam zatial iba vpredu (vybral som ich z kufra) a vyzera to paradne, je to dost uzitocna vec, aspon pre mna :) Do lapiciek budem objednavat nieco taketo: http://stualarm.cz/produkt/95vwt10-8-led-zarovka-12v-s-patici-t10-do-vozu-audi-vw/ ...len sa bojim toho, ze to bude moc silno svietit a to moc nechcem...este uvidim. Potom hodim aj foto, ale odporucam toto osvetlenie Lubinob, ake si tam ty daval LEDky? @lubinob: co to tu dohadujete? Hromadnu zrazku a prerabku na RS? Len ci by to potom nase poistovne vsetko zhltli, preplacat z vlastneho by sa mi to moc nechcelo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 a ako to mas napojene??? funguje to napr ako predna lampicka ze to svieti len ked otvoris dvere pripadne po zapnuti zapalovania to zhasne alebo to svieti aj pocas jazdy?? vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 lumi-mam to taky muzu ukazat jak budu u tebe sviti to jak vnitrni osvetleni uplne stejne ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Lumi: svieti to presne ako predna lampicka, s tym rozdielom, ze to nemozem hocikedy zapnut, kedze nemam maxidot. Jarda to zapojil tak, ako to ma byt zapojene, cize priamo na funkciu osvetlenia noh :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 oukej vdaka vam princes jj u teba v aute musim toho kuknut viac kyselinka ani ja nemam maxidot tak to neako vymyslim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Tam nemas co vymyslat, vybehni za Vasom (on je blizsie) a urobi ti to tak ako to ma byt ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Ja tam mám len nejaké s dvomi alebo štyrmi diodami, tie čo si dal odkaz budú svietiť dosť silno, do kufra budú dobré.. :D Cez maxík sa to dá zapnúť hocikedy? To som ešte neskúšal, musím sa na to pozrieť.. ale nepamätám si takú možnosť, to by mi snáď Rolba ukázal.. alebo je to možné až u FL..:( Ty nemáš vzadu lampičku? To už aj na tom šetria? Ja mám vpredu lampičku zo Superba a vzadu tú spredu, prostredné LEDky mám modré a čítacie biele.. Po tejto debate už asi žiadna hromadná prerábka na RS nebude.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Ano, do kufra budu dobre (tie co som postol), preto neviem ake dat do lampiciek nad nohy, aby to nebolo moc silne Hej, veru setria asi na vsetkom a stropnicu koli tomu menit nemienim, vzadu aj tak nesedim, takze mi to moc nevadi :) Jardo mi tak spominal, ze cez maxik sa daju tie lampicky zapnut aj za jazdy... P.S: po ceste do Prahy som si cvakol sestry vedla seba. No neviem, sice OIII je pekna, ale oku mi skor lahodi jej starsia sestra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Vybehol som to cvaknut, no len tabletom, fotak nemam po ruke :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 obyč světlo v interiéru je hezčí :-) jinak u ty OCT 3, vpředu pěkně nalepená spz a vzadu v rámečku, to je humel :-D jinak mě se líbí obě a konečně OCT 3 nemá drát ze střechy! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 obyč světlo v interiéru je hezčí Ako pre koho, pre mna urcite nie ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 Konecne vidim do kufru aj v noci, svieti to paradne B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 Už ich máš doma? Dnes ma napadlo že ti napíšem aby si objednal dve aj mne.. :D tak už nič.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 Neni problem objednat (musim zistit u manazera, kedy robi dalsiu objednavku) a su za dobru cenu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Tak interierove osvetlenie je uz komplet v LED :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 hneď to vyzerá lepšie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 JJ, hlavne z toho kufra som nadseny, tam je teraz v noci vidiet vazne dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 hele nemáš ty světýlka nějak na boku?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Mam ich tak, ako ich Rolbař namontoval :) ...ale ano, predne su viacej ku kraju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.