Přejít na obsah

Čierna Faceliftová Perla :)

Doporučené příspěvky

@lumi: jazdi sa na nich dobre, nemam co vytknut, ved klasika sedemnastky :palec:

No keby som kupoval teraz, tak uz beriem 18" a pekne si to vsetko obeham a pozhanam co je treba. Ale aj 17" zatial stacia :D

@viktor: hej, tato umyvarka je super, hlavne je tam dost programov a clovek si za 5€ umyje komplet auto, s navoskovanim. Samozrejme susenie pekne rucne handrou :)

No toto pouzivam len ked nemam moc casu a zdrzujem sa v BA. Ked som doma, tak si ju vywapkujem lepsie a detailnejsie.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Diky hosi :pivo:

lumi: no to by nebol vobec zly napad :)

feki: folie su pre mna nutnost, uz len z bezp. hladiska. Len som sa vzdy bal, ci v noci na krizovatke, mimo mesto, budem cez ne vidiet a som prekvapeny, ze vidim uplne dostatocne :)

marekczek: wtf, aky tuzing? :huh: :D

luborj: hej, bol som ju nakrmit, lebo bola uz hladna :D ...uz skoro rok nedostala slovensku naftu, tankujem vyhradne len tam, nikde inde ;)

Gracho: ano, na to sa budem musiet v najblizsej dobe vrhnut.

Odkaz ke komentáři

feki: ano aj to, lebo su to bezpecnostne folie a sklo sa rozbit tak lahko neda, ale hlavne na zadnych sedackach nosim casto vselico, tak aby to nelakalo ciganov, co cumia do vnutra auta :angry:

Mozno aj na predne nahodim priehladne bezpecnostne folie, no to este uvidim...

Miles: veru to mas pravdu...este dnes je pekne cista, no uz trosku zaprasena a hlavne prach je na tej perleti strasne vidiet :(

Odkaz ke komentáři

no ja chci dávat vzadu zatmavený jako to máš ty a dopředu kolik půjde popřípadě jenom ty čírý bezpečnostní...

no nějaký vejfuček by si měl dát a popřípadě bych u ty černý nalepil spz oboustranou páskou :-)

no na černý alespoň nevidíte, jaký sem zabiják hmyzu :-D v zimě je zase na černé vidět dost sůl no wallbash.gif

Odkaz ke komentáři

...

luborj: hej, bol som ju nakrmit, lebo bola uz hladna :D ...uz skoro rok nedostala slovensku naftu, tankujem vyhradne len tam, nikde inde ;)

...

Kam chodievas? Pred Schwechatom na starej ceste je Shellka a dlho mavali najnizsie ceny. Teraz uz jazdim len po dialnici, nebol som tam asi polroka.

Odkaz ke komentáři

marekczek: vyfuk sa mi paci, no neviem, chcel by som toho viac, ale sa mi do toho moc nechce :D ...co sa tyka nalepenia SPZ, tak neviem ci to tam, a ako, bude drzat...ale kazdopadne to skusim. Aka obojstranka je na to dobra?

luborj: chodim na Tankomat do Wolfstahlu. Tam je cena vzdy najnizsia z okolia, teraz som tankoval za 1.339€ :)

TU som daval aj jedno foto.

Odkaz ke komentáři

http://www.pattex.cz/pattex-paska-power-fix/

dělá podobný více firem, ja som na scouta použil : http://www.uhu.com/produkte/montage-und-konstruktionsklebestoffe/detail/uhu-doppelbandextrem.html?cHash=3f865739723e157a1f3c6f9cb2ffea22

každopádně pokud se bojíš, tak můžeš vzít 2 černy šrouby a provrtat třebas nějaké číslo či písemenko, abys měl 100% jistotu...

Odkaz ke komentáři

JJ, tiez som uvazoval a pokukoval prave po Pattexe a asi sa aj do toho pustim. Lebo ma neuveritelne serie, ked vyblejskam karu, idem ju do sucha vylestit a spod zadneho ramceku SPZ mi stale vyteka voda a robi stekance :angry: ...to ma dokaze vzdy vytocit :wallbash::lol:

P.S: vrtat znacku urcite nemienim, lebo u nas to u zelenych neprejde :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...