Přejít na obsah

Čierna Faceliftová Perla :)

Doporučené příspěvky

tak ja som to nemyslel v zlom :palec: sam stretavam vela aut na parkovisku ktore parkuju cez dve miesta a je mi to jedno no najdu sa aj taky ktorym to jedno byt nemusi a pak sa patricne vyblaznia na aute :wallbash: v dnesnej dobe je jedno ako parkujes sam to vidim ked cakam na parkovisku pri aute a pozorujem parkovanie niektorych vodicov tak mi byva az zle co niektory dokazu :wallbash: ale spet k autu ja mam tiez jeden skrabanec na vodicovych dverach ale ten tam uz bol pri kupe auta a sam neviem co na to pouzit a ci to vobec pojde niecim rozlestit. a o bodkach od kamienkov na predku ani nehovorim :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Zas neparkujem cez dve miesta, tam kde je najviac aut, alebo rovno pred vchodom do budovy...taky sedlak zase nie som :lool:

Praveze to supnem cez dve tam, kde je pomenej aut, to len pre istotu ;)

Tam kde je pomenej aut to ma aky zmysel davat cez dve? Ja som zatial nenasiel ziaden objektivny dovod aby som parkoval cez dve - ani ked je plne parkovisko, ani ked je prazdne. Ja vzdy ked parkujem, musim stat presne v strede parkovacieho miesta aby som z kazdej strany mal presne rovnake miesto. A cuduj sa svete, nemam ziadny darcek z parkovania. A ked zaparkujem mimo hlavnej prevadzky na parkovisku, urcite dostatocne minimalizujem riziko zanechania darceku.

Odkaz ke komentáři

Kyselinka, lišty ti daval dole, alebo to pepil priamo na dverach?

Co sa tyka toho lestenia, pri vsetkej ucte, ale k dvojrocnemu autu by som nikoho s vrtackou nepustis aj kedy mal na konci husacie pierko.

Na ciernej su letokruhy fest vidiet a nechce sa mi verit, ze po takej procedure tam nepribudnu. :)

Odkaz ke komentáři

Ja to teda vyskusam, na tych listach sa mi to paci najviac.

Malé odreninky, cca take ako mas ty, riesim tak, ze ich zatriem orig. farbou auta a po kratkej chvili, /t.j. niekolkych sekundach/ to utriem syntetickym riedidlom a farba zostane len v odreninke. Syntetika sa da pouzit opakovane, lak neposkodzuje.

Odkaz ke komentáři

Jj, vsimol som si v tvojom topicu :palec:

Chalani chcem sa opytat, vcera som menil ziarovky v dialkovych svetlach a vsimol som si, ze v lavom svetle (od vodica) sa mi hybe (ma volu) parabola hore-dole. Resp. ako keby sa nou nastavoval sklon, no v pravom svetle je uplne napevno.

Je to OK, alebo je nieco zle? Este som sa s tym nestretol :blink:

Odkaz ke komentáři

Viem, ze stretavacky sa nastavuju tymi bielymi cuplikmi (to som uz steloval), a dialkove by sa mali tiez nejako. Tych stelovacich matiek tam mam tusim 4, no len 2 viem na co su :D

Ale toto mi pride ako nie moc v poriadku, lebo v druhom svetle to tak nie je. Pytam sa hlavne preto, lebo za chvilu pojdem na garancku a bude mi koncit zaruka, tak chcem vsetko vycihat a popripade opravit/vymenit este v zaruke.... :)

Odkaz ke komentáři

Boa, tak tam nebude nieco v poriadku :wallbash:

Edit: tak som sa na to pozrel lepsie a zistil som, ze parabola je len vyskocena z toho vodiaceho kolicku (alebo ako by som to nazval), ktorym sa nastavuje sklon paraboly. Stacilo tu matku pritiahnut nadoraz, a zatlacilo sa to pekne naspat. Este musim vecer nastelovat sklon (lebo som to uplne rozhodil) a bude to snad OK :)

Odkaz ke komentáři

Nie, preventivne (cca raz za tyzden-dva) ju prewapkujem, zmyjem musky, navoskujem a ususim bavlnenou osuskou. Aspon ked je taketo pekne pocasie, tak sa ju snazim udrzovat cistu, lebo to je jedine obdobie v roku. Myslim, ze prelestit zatial nepotrebuje, ten lak je stale ako novy :wub:

Ked neni moc zasrata, tak to je robota tak na pol hodinku a to si vzdy najdem :palec: :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

ono to nepocítíš nějakych prvních 200 tisíc, ale pak když auto chceš mít déle tak už jo :-) asi jako olej v man. převodovce není doživotní, :-)

máš jako marketing s rozvody, možná řemen to vydrží ale pumpa a ostatní mechanismy, tomu už moc nevěřím...

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...