Frankk Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Zdravím hoši, existuje firma, která je schopná mi zhotovit nalepovací SPZ? Už sem to na pár autech viděl, jsem zvědav. Na velikosti bych asi taky trval (vlastní). Budu rád za všechny odkazy. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hdcz Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Hledej tuningsamolepka a najdes co potrebujes...hlavne bacha na Poldy :) stoji to peknou pokutu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly1972 Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Kluci máte někdo zkušenosti s SPZ na boku nárazníku, kvůli výřezu prostředního výdechu ??? Co na to policie ??? Jsou nějaké výjimky atd. ?? Díky za každou radu..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Nechej si vyměnit značku za typ 106 nebo 116 (jedna značka normální, druhá značka ve dvojřádku) a líp to tam půjde. Více info ZDE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 (upraveno) Zdravím pánové, prosím o takovou primitivní radu - po bouračce mám značku sedřenou, tak bych jí chtěl trochu opravit. I bílá je sedřená, máte nějaký typ, čím to natřít? Upraveno Březen 18, 2013 uživatelem GeorgeWWW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Neřešil bych to nátěrem, ale výměnou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Nechci měnit značky, číslo se mi líbí a bylo mi řečeno, že tu samou novou nedostanu...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.