Přejít na obsah

Mlátí brzdič

Gerdy

Doporučené příspěvky

Ahoj, možná se budu opakovat, ale mám takový problém. Když vezmu díru tak mi na nápravě něco bouchalo. Po několika přezkoumání jsme přišli na to že to dělá brzdič, když jsem vzal díru nebo nerovnost se sešlápnutou brzdou byl klid. Tak se chci zeptat měl tady někdo už ten problém? Co je potřeba na tom udělat aby byl klid? Jestli celý nový brzdič nebo třeba jen ty vodící kolíky. Přinejhorším jestli to není něčím jiným, ale určitě na vině je něco s brzdou, protože auto je po výměně uložení ramen, tlumičů a čepů. Děkuji

Upraveno uživatelem Gerdy
Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zdravím. Jak jsi vyřešil ten ztržený závit M 9 mm v těhlici? Včera jsem to také zjistil při výměně desek. Dal jsem to nouzově zpátky na koudel a lepidlo, ovšem jen na dojetí. Prý na to existuje opravná závitová sada. Nevíte někdo kde tuto záležitost sehnat? V sadě mají být závitové zátržné vložky, spec. vrták i závitník. Je to asi nejlevnější a nejrychlejší řešení. Jenom kam na to. Díky a jsem zvědav.

Odkaz ke komentáři
Guest octania

Zdravím

Mám stejné problém na moji vraně. Ze 4 závitu mám v péčku 3. No budem to řešit oporavnou sadou Helicoil, k operaci SOU potřeba spacialni nářadí.

Jednoduší je udelatt závit o číslo vetší (M10

) a následně koupit šroub třeba ve fabory.cz a trochu ho upravit, už se to tu objevilo.

..jak bych to napsal slušně..ty uchycení brzdičů jsou velmi nešťastně vyvedeny...škoda

Hodně štěsti

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

U mě to kamarád vyřešil, že tam dostal šroub s matkou ubral trošku na hlavě a fungovalo to pecka. Hlava šroubu byla za kotoučem s tím, že byla snížená hlava. Dával taky pevnější šrouby. Na můj styl jízdy to vydrželo dlouho i po prodeji žádná reklamace

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...