Oktan_van Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Tady u nás máme drahý a pomalý internet. Teď jsem to řešil, protože mě nebaví platit zbytečně za něco, co nefunguje.Na těchto stránkách http://www.vyhodnepripojeni.cz/ jsem našel připojení, kde jsem ušetřil peníze a je to rychlejší.Zdálo se mi to jako zajímavý odkaz, pokud s tím bude mít někdo problém, klidně můj příspěvek smažte. Snad někomu dobře poslouží :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Stranku jsem si skoukl a neni pravdiva a uplna... 100 Mb OD 500 kc jak pisou je ,to od se mi nelibi... dal chyby tam poskytovatele lokalni... napriklad netbox...atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Uz mam asi rok a pul ADSL od T-Mobile a nikdy jsem nemel lepsi internet. Stabilni, vypadnul myslim jednou, rychly az beda, urcite ho muzu doporucit kdyby nekdo vahal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Listopad 12, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 (upraveno) Já tady na Plzeňsku sem připojený přes toto a sem spokojený rychlí, stabilní,bez omezení a za 300 kč měsíčně Upraveno Listopad 12, 2012 uživatelem Kracco 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macek000 Odesláno Listopad 14, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2012 Preferuji O2 po pevné lince. Za 10 let jsem neměl výpadek. Ze začátku byl dost drahý. Je to spoleh, jde klikoliv i když je venku konec světa. P2P sítě bez problémů, žádné blokovámí poskytovatelem. Pevná IP adresa na P2P stále aktv. Rychlost stahování až 20 Mb/s, rychlost odesílání až 2 Mb/s bez poplatků za pevnou linku a bez omezení přenesených dat, dostupnost na 98 % pevných linek, zřízení zdarma. 500Kč/měsíc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Listopad 18, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 já mám internet od kamaráda extranetplus :) a maximální spokojenost :) stabilní nepadá krom toho když je výpadek elektriky :) jinak jak se to trochu spomalí mu napíšu a do 10min je zase vše OK :)) jinak platím 400,- za měsíc :) věřejná IP atd vše zdarma teda pro mě ostatní platí :D zde je odkaz a sami uvidíte že za 400,- měsíčně a 50Mbps / 5Mbps je v pohodě :)) extranetplus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.