collins20vT Odesláno Srpen 26, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2012 Mal som ten istý problém http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14648 V mojom prípade bola chyba vo vzdialenosti vymeneného snímača na pravom prednom kolese od toho "hrebeňa", rozdiel bol asi 1mm oproti ľavej strane, teraz všetko funguje ako má. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardakrenek Odesláno Srpen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2012 Mal som ten istý problém http://forum.octavia...showtopic=14648 V mojom prípade bola chyba vo vzdialenosti vymeneného snímača na pravom prednom kolese od toho "hrebeňa", rozdiel bol asi 1mm oproti ľavej strane, teraz všetko funguje ako má. a jakou máš vzdálenost čídla od toho impulsního kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
collins20vT Odesláno Srpen 27, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2012 vzdialenosť mám tak cca 2mm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zetpe Odesláno Srpen 27, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2012 jardakrenek: podle toho, co pises mi pripada, ze pri rozjezdu jedno cidlo halsi jednotce: kolo se toci a druhy cidlo hlasi: kolo stoji. zkusil bych zvednout predek, sundat kola a promerit cidla. pri roztoceni kola by se mel menit odpor mezi obema piny na cidle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardakrenek Odesláno Srpen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 jardakrenek: podle toho, co pises mi pripada, ze pri rozjezdu jedno cidlo halsi jednotce: kolo se toci a druhy cidlo hlasi: kolo stoji. zkusil bych zvednout predek, sundat kola a promerit cidla. pri roztoceni kola by se mel menit odpor mezi obema piny na cidle. byl jsem na diagnostice ve firmě brzdy.cz v české lípě a tam jsme na to přišli pravé kolo při rozjezdu ukazuje 0km/h až po dosažení 6km/h začne ukazovat a levé bere od rozjezdu hned na 6km/h se potkaj a jdou stejně tak mi bylo řečeno že by to mělo dělat vadné impulsní kolo nebo ložisko když jsou čidla abs nové tak zítra to budem s kamarádem v servisu dělat tak doufám že už bude pokoj jinak dík za radu ale mám eds a když chci roztočit pouze jedno kolo tak ho eds blokne protože druhé stojí dík jarda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardakrenek Odesláno Srpen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 Tak chlapy díky všem co sem napsali.Problém je vyřešen,bylo to vypadlou sejgrovkou u ložiska v těhlic a tim pádem malím posunutím náboje a zvětšení mezery mezi čidlem a impulsním kolem ložísko a náboj nové a je pokoj ještě jednou všem jarda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Jenda88 Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 Najde se nějaký SUPER MECHANIK v okolí VS, ZL, OL? potřebuju mrknout na problém s ABS+ASR :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Jenda88 Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Tak problém je vyřešen.....vadné levé přední čidlo abs...:( hlavně, že mi ho vloni v sersise měnili....to je teda kvalita.....teď tam dal bosch za 1.000.- kč :( tak doufám že aspon vydrží.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzuli123 Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Tak problém je vyřešen.....vadné levé přední čidlo abs... hlavně, že mi ho vloni v sersise měnili....to je teda kvalita.....teď tam dal bosch za 1.000.- kč tak doufám že aspon vydrží.... A hovno vydržel...blbne to pořád.....už si nevím rady....tolik peněz v háji a pořád nevyřešeno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest GaGy Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Mě to dělá taky a asi je pravda zvlášt u bouraných modelů... Ta moje byla taky prásknutá takže to vidím tak že to bude tím že nebudou sedět přesně ty vzdálenosti těch čidel... No až bude pěkně na to mrknu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzuli123 Odesláno Březen 15, 2014 Sdílet Odesláno Březen 15, 2014 Nějaký "servis man" na abs v okolí Zlínska, Olomoucka nebo Trenčína? potřebuju s tím poradit.....už ve 3 autoservisech a nikde nenašli závadu....čidlo měněno 3x za X peněz (poslední stálo 1000,-).........problém pouze při dobržďování a dělá to jenom někde....skřípavý zvuk a kopání do pedálu....při rozjezdu nic nepozoruju...brzdí notrmálně - komplet brzy nové....na budících už kontrolky po poslední výměně nesvítí...svítilo abs plus protiskluz ASR...dík..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.