Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Čaues :)

Řeknu ti ,někdy ti závidím to cestování :) Jak je jinač ?

No jinac tak nejak vselijak..... Co ti budu vyklada.... Pro me asi rutiny..... Je mi smutno za Rubi, horko bo stojim kvuli netu na slunku, boli me bricho protoze jsme od Utery nemel nic tepleho k jidlu ale jinak fajn..... Ted jezdim neco jineho nez poslednich 9mesicu a je to super..... Dokonce se po roce podivam zase do Anglie..... Uz se na to moc tesim. Tam pojedu vlakem a zpatky trajektem.... To zas bude prca..... :) :P Hlavne to jezdeni na opacne strane.... To me bavi nejvic. :) :) :) A co Ty uz mas vsechno v pohode????

Odkaz ke komentáři
No jinac tak nejak vselijak..... Co ti budu vyklada.... Pro me asi rutiny..... Je mi smutno za Rubi, horko bo stojim kvuli netu na slunku, boli me bricho protoze jsme od Utery nemel nic tepleho k jidlu ale jinak fajn..... Ted jezdim neco jineho nez poslednich 9mesicu a je to super..... Dokonce se po roce podivam zase do Anglie..... Uz se na to moc tesim. Tam pojedu vlakem a zpatky trajektem.... To zas bude prca..... :) :P Hlavne to jezdeni na opacne strane.... To me bavi nejvic. :) :) :) A co Ty uz mas vsechno v pohode????

:) tak co bys kvůli HavExu neudělal ne ? :) V anglii jsem ještě nebyl ,ale kámoš říkal,že se vždycky těší právě na to ježdění :)) ... No máš toho dost :) a s Rubi budeš cobydup .)

U mě už naštěstí (klep,klep) pohoda , tak uvidíme co bude dál :) ;)

Odkaz ke komentáři
:) tak co bys kvůli HavExu neudělal ne ? :) V anglii jsem ještě nebyl ,ale kámoš říkal,že se vždycky těší právě na to ježdění :)) ... No máš toho dost :) a s Rubi budeš cobydup .)

U mě už naštěstí (klep,klep) pohoda , tak uvidíme co bude dál ;) ;)

:) :P :) :) :) :) a na te Anglii je fakt nejvic super to opacne jezdeni...... Kdyz si vzpomenu ze se kdysi takhle jedilo i unas tak je mi to i lito...... ;)

Odkaz ke komentáři

Tak uz jsem konecne procetl vsechn 50 stran HavExu co jsme zamskal a reknu vam,ze mi jde hlava kolem...... Celkem jsem se zasmal a i prisel na veci o kterych jsem nemel ani paru...... Uz se tesim az budu doma a asi si udelam maly vylet do Ceskeho Tesina a Opice za Lesem :) :P :) :) :) :) Fakt jste mi chybeli Bando jedna :) :) :)

TO Hoblik: Dodatecne Ti preji vse nejlepsi k narozeninam. A hlavne zdravi!!!! Od toho se odviji vsechno ostatni!!!!!

TO Jero: Ty kolecka jsou fakt moc moc pekne, teda dle meho nazoru!!!! Me by se libily ale asi by mi doma neprosly...... Rubi ma uplne jiny vkus. A jak rika Hoblik, musel bych je videt na auti......

Odkaz ke komentáři

A jak jste se par stranek z5 bavili o gumach tak chci hodit do placu jeste jednu ale bohuzel se ten model dela jen do 16"...... Dunlop SP Faster Responce.....

Mame je ted na Lilo v rozmeru 205/55/R16 a konecne jsem je poradne otestoval!!!!!!!!!!!!!! Mame na nich odjeto cca 3tis km a neni na nich znamka opotrebeni!!!!!!! Na tepla drz jak pribite a nejdou urvat. Pri ostrejsich rozjezdech sice kviknou ale to je vse..... a taky jsme je hodne otestoval na vode a musim je opet je vychvalit. Pri ceste na dovcu nam prselo od Jabla az po Sibenik a misty ten dest byl fakt o drzku ale gumy drzela jak zbezile!!!!!!! Na okreskach de v silenych kolejich stalo cca 5cm vody jsem pri 100km/h a vys mel naprostou kontolu a jistotu nad Lilo!!!!!!! Fakt me velice mile prekvapily!!!!! Skoda jen ze je nedalaji ve vetsim rozmeru........

Ahoj Woody!!!!!! Kamarade!!! Tebe jsem nevidel ani napamatuju!!!!!!! Jak se mate???????????????

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...