Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ajaj uz zase zradlo, to vam tady jde heeeeee... denmska jsem delal dobrej bast tuning po jednom mistnim ladici.. Vysledek je asi takovy ze mam ve 4tis otackach o 50 koni vetsi vykon.. Byla to octavie 1 4x4 74pd a 130pd turbo..

Zdravím Fune.. Prosím tě kolik by se dalo dostat jenom chipem z audiny A6 3.0TDI 171kw 2006 díky moc

Omlouvám se že se dneska nedostavím ale nejsem plně fit zdravotně.... užíjte si to a pak poreferujte

Odkaz ke komentáři
Zdravím Fune.. Prosím tě kolik by se dalo dostat jenom chipem z audiny A6 3.0TDI 171kw 2006 díky moc

Omlouvám se že se dneska nedostavím ale nejsem plně fit zdravotně.... užíjte si to a pak poreferujte

Se zeprej Verush co se delo u nich v opraci kdyz jse jim udelal firemni Audi 171kw hee

Odkaz ke komentáři
Ajaj uz zase zradlo, to vam tady jde heeeeee... denmska jsem delal dobrej bast tuning po jednom mistnim ladici.. Vysledek je asi takovy ze mam ve 4tis otackach o 50 koni vetsi vykon.. Byla to octavie 1 4x4 74pd a 130pd turbo..

Co tam bylo spatne ?

Mě doufám taky omluvíte, dnes jsem odvezl Sylvu na fakultku tak mám teď v hlavě jiné myšlenky.

Co se stalo ?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...