Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

hele dotaz, Misa dostal krysu a pokousi se to s ni delat, je to normalni na to ze je takovej malej??? navic si ji taha normalne na svetlo a klidne predeme. Odezenu ho, zaknuci prileze a zase ji masakruje...

jo to je normalni, je to pubertak...a to že se na něj divaš mu je určitě buřta :palec: :palec: Vezmi si že kocour je dospělej už skoro v 1. roce...tak mu tu krysu dopřej :lool: A nebo mu nech fiknout koule.... :lool: dřív či později ho to stejně nemine...

Odkaz ke komentáři
Tak bohužel dnes mi umřel notas :-( už asi natvrdo... bude mi chybět :-(

jinak máme nový přírustek v rodinném autoparku. Sestřička už má autíčko. Octavia I 12.2007 1.6 74kw :-) a sestřička taky donesla fotky z ultrazvuku tak jsme konečně viděli jak už malé pomalu vypadá. Neteř bude asi ďáblik :-)

ROSTIK PAK SEM NAHOĎ NĚJAKÉ FOTKY TÉ OCTAVIE OD SÉGRY :palec:

A JÁ UŽ TAKY FIČÍM SPÁT.........DOBROU

Odkaz ke komentáři
jo to je normalni, je to pubertak...a to že se na něj divaš mu je určitě buřta :palec: :palec: Vezmi si že kocour je dospělej už skoro v 1. roce...tak mu tu krysu dopřej :lool: A nebo mu nech fiknout koule.... :lool: dřív či později ho to stejně nemine...

AUUUUU, ja vim asi o ne prijde. Ale je mi to hrozne lito, je to muj misanek malinkej a nechcu mu ublizovat.

Odkaz ke komentáři
Asi ne... mam toho zatim hodne...

myslis? ja nevim no, rano jak jsme vstal tak zrovna prasil krysu za dverma. Tak nevim nevim... Prase male jedno heheh

Ten náš Tony má zase plyšového mišanka a toho obšťastňuje pravidelně pokud je venku pod -5 stupňů (do této teploty vychází do terénu za živými kočičkami) , akorát on nemá rád jak nemá soukromí, takže kyž se náhodou ráno potkám v koupelně tak škaredě zamňouká, nechá toho a uraženě odejde a pak se semnou půl dne nebaví.

Odkaz ke komentáři
Ten náš Tony má zase plyšového mišanka a toho obšťastňuje pravidelně pokud je venku pod -5 stupňů (do této teploty vychází do terénu za živými kočičkami) , akorát on nemá rád jak nemá soukromí, takže kyž se náhodou ráno potkám v koupelně tak škaredě zamňouká, nechá toho a uraženě odejde a pak se semnou půl dne nebaví.

Tak ty by jsi asi taky nebyla ráda kdyby ti při tom někdo svítil !! :D

Odkaz ke komentáři

Brej den :palec:

no jo pražák :D

Odkaz ke komentáři
Tak ty by jsi asi taky nebyla ráda kdyby ti při tom někdo svítil !! :palec:

No jo, ale já si na to narozdíl od něj nevybíram tak frekventované místo jako je koupelna v 6 hodin ráno :palec: tak se nesmí divit kluk.

no jo pražák :D

jo je to pražák a drzej! :D

Jinak v práci objednávám v pátek čaje z rakouského kontrolovaného eko zemědělství, tak kdybyste někde chtěl tak mi napište, dělám hromadnou objednávku tak to bude bez poštovného a čajíčky jsou moc dobré!

http://www.sonnentor.cz/sonnentor_cz/produkty/caje

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...