Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Blondakxxx: Jsi me odhalil :) Rozdaval jsem si to s tim volantem celou cestu a mel jsem problem vystoupit na firme z Lilo a nechat ho tam. Chudacek muj maly tam ted bude tak dlouho sam a ja neucitim jeho jemnou kuzicku :D ;) ;) ;)

Razty: Uz v OI byl rozdil mezi RS volantem a volantem ze sport paketu nebo s maleho kozeneho paketu. Tudiz ja nemam RS volant, ale triraminko v hladke kuzi dopleno o RS znacek tak jako to ma Blondy. Takze ja vim co mam za volant, takovy co nemas ty :smich::palec::smich: :lool:

Odkaz ke komentáři
No že váháš :palec: Měl by už si zvykat an HavEx :smich: A na Barelka 2 jsem zvědavá.

Anebo taky na jachtě :lool:

jáj jachta by byla boží :) tos napsala hezky:) :smich:

Mám takový pocti ,že Mtes to má v krvi ;)) tak nebude problém .) pak se přidaj Blondyho dítka a rozjede se "jangblad" :D skupinka nových Havexákků;))

Barel už se měl v březnu začít rýsovat,ale vyhazov mi plán zhatil tak to potrvá ,každipádně lakovna je domluvena a nejake dily taky .akorat nevim jakou barvu ,chtel jsem bilou ,ale asi pujde opet zluta nebo oranzova:)) koprivnici a sprinty na 190m ;) chci stihnout urcite tak sam sobe drzim palce ;)

Odkaz ke komentáři
Blondakxxx: Jsi me odhalil ;) Rozdaval jsem si to s tim volantem celou cestu a mel jsem problem vystoupit na firme z Lilo a nechat ho tam. Chudacek muj maly tam ted bude tak dlouho sam a ja neucitim jeho jemnou kuzicku :D :D ;) :D

Razty: Uz v OI byl rozdil mezi RS volantem a volantem ze sport paketu nebo s maleho kozeneho paketu. Tudiz ja nemam RS volant, ale triraminko v hladke kuzi dopleno o RS znacek tak jako to ma Blondy. Takze ja vim co mam za volant, takovy co nemas ty :smich::palec::smich: :lool:

KUBE PRÁVĚ PŘED CHVÍLÍ SE MI TEN VOLANT PŘESTAL LÍBIT :) ;) ;)

Odkaz ke komentáři

Razty no fuuuuuuuuujjjjjjjjjjjj :palec::smich: ;) :) ;) ;) :D ;) Tohle jsem nekolikrat uz zazil na vlastni bulvy :lool:

Rubi: Bohuzel lasko porad nevim ale na tom volantu jsem byl prvni kdo na tu kuzicku sahal :D A ty to vis, byla jsi u toho :smich: Nebo jsi na ni sahala prvni ty???? Ja ti ted nevim :D

Razty ne ne ne, BadyS mi ho dovezl zabaleny a cituji: ani jsem ho nerozbalil takze nevim v jakem je stavu :D Muzes se ho zeptat :D

Odkaz ke komentáři
jáj jachta by byla boží :smich: tos napsala hezky:) :smich:

Mám takový pocti ,že Mtes to má v krvi :D) tak nebude problém .) pak se přidaj Blondyho dítka a rozjede se "jangblad" :lool: skupinka nových Havexákků:P)

Barel už se měl v březnu začít rýsovat,ale vyhazov mi plán zhatil tak to potrvá ,každipádně lakovna je domluvena a nejake dily taky .akorat nevim jakou barvu ,chtel jsem bilou ,ale asi pujde opet zluta nebo oranzova:)) koprivnici a sprinty na 190m :smich: chci stihnout urcite tak sam sobe drzim palce :lol:

BArel jedině žlutý nebo oranžový :smich: A koukám že máme stejné dráhy v záměru :smich: 190 m :smich:

Kube: raději ani nevědět z čeho sis ten volant nechal ušít...

Bady: dej si kafe a koblížek a bude líp :smich:

Jinak dobré ráno všem...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...