Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Cauteeeeee decka :rolleyes:

Se mi po vas styskalo normalne!!! Tak jsem si tak sedel v Kodani a uz jsem se chystal skladat kdyz v tom prisla sms,ze jsem Osel. Rikam ze nejsem Osel ale on dispecer,ze ne ja ale ze nakladam do Osla a odtama do Lipska. Tak jsem si udelal taky malinky vylet do Norska :D Jako fakt pecka ta krajina a vsechno :palec: Maly problem nastal na hranicich kdyz jsem na celnici zjistil,ze mi v Kodani zapomeli dat celni papiry. :lol: Norsko neni v EU ze... :( Takze same telefonovani a nervy a cekani. Nakonec to danove po 6h poslali a ja vyrazil s 12h spozdemin. He he :rolleyes: Ted uz jsem zpatky v nemecku ale zatim jen v Rostoku. Jeste musim do Lipska. Doufam,ze mi uz zitra opravi toho bufika ;) Ale zadneho soba jsem jeste nevydel. Ani zdechleho u cesty :lol:

Odkaz ke komentáři

Caute. Tak ja od 9h sedim na servise. Makaj na tom od 9:30 a hotove to budou mit pry v 13h. No a snad to bude topit jak nove :rolleyes: AKorat se asi nedozvim co tomu bylo protoze nemecky moc neumim tkaze se to asi nedozvim. Jedine,ze by mi to dali pisemne a ja si to pak prelozil :lol: Jinak tady bylo rano -14°C :angry:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...