Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

No ani nemluv... občas člověk trošku pospíchá, a koukat, jestli za každým křákem nečeká policajt je protivné... Byl jsem rád že, za folie na sklech nejsou body, to bych začínal zase odznova :P

Nejhorší je ,že někdy není jiná možnost než na to šlápnout a vesměs se někde jak na zlost objeví :))

Já ted uvažuju jestli dát folie na auto ,protože na tomhle si u nás docela ujížděj a pokuty lítaj bez kompromisu ,, kolega musel dokonce předek strhat před nějakým fanatickým poldou ,jinač neodjel ...

Tak těch 4-pruhů tady je taky dost, ale naštěstí třeba moc neotravují na Místecké :D Spíše je vídám na Rudné nebo na D1 mezi km 361 - 370.

Práce jim přibude, až se naplno zprovozní A1 v Polsku.

Čím víc by toho bylo tím líp :)) Ještě ,že nelítaj po okrskách jak to všihni slibovali ...

To už bych asi nebyl řidičem :))

jj, tež jsem to měl za 500, v Havířově

V havířově jsem měl vždycky strach ,když jsem ještě jezdil civicama .., tak těch věcí na pokutu bylo víc :D

Odkaz ke komentáři

Jo tak Petřvald to je provokatér tam to vždycky sypu kolem kila

kouknte ne ne,hned pasikem by se vozili :lool:

znamy dostal 500 kc za folie .

Asi bych moc u té policie nevydržel jak se znám ... :D kolik to asi žere , jestli by se vyplatilo mě zaměstnávat :))

Svezeníčko to musí být luxusní a ten zvouček :)

Odkaz ke komentáři

No jo, sice 4pruh, ale v intraviliánu a s úrovňovými křižovatkami, to je dost naprd.

Ted se tam moc nevyskytuju ,ale ještě před nedávnem jsem tudma jezdíval do práce každý den no .. a víš jaké to je když člověk ráno spěchá : ))

Ráno spěchám snad vždy, proto když to jde objednávám se všude tak na poledne nebo odpoledne, jinak chodím pozdě :D Ale za to může auto, busem jsem byl všude včas. :lol:

Odkaz ke komentáři

jj, tež jsem to měl za 500, v Havířově

on ale v OV a ma to fakt cerne ze tam nevidíš.

V petřvaldu je v poslední době docela vidět Passat combi... Ono taky na 4pruhy dát 50km/h, to se prostě nedá :wallbash:

Prave proto se tam snazim dodržovat.Hodim tempomat a at si vseci predjizedji.

Odkaz ke komentáři

Dobré

No ikdyž se nic mimořádného nedělo uteklo to docela rychle :) ,ale něco na mě leze tak snad nebudu marod ,to se pak blbě maká ..ta rýma to je svinstvo :P

ale ani po práci se nudit nebudu ,,na 8 jdu k zubaři a čekájí mě nemilé chvilky,,tak už at je alespon 12 " :unsure:

Odkaz ke komentáři

Dobré ránko......cool.gif

Kolegu taky chytli jak měl folie v předu s homologací,ale jak změřili tak překročil propustnost a už u chtěli vypisovat pokutu a tak neváhal a hned je strhl před oficírem.A pokutu nedostal.......palec.gif

No já taky jak spěchám tak valím kilo přes Petřvald....zatím mi to vždy vyšlo....palec.gif

Odkaz ke komentáři

Dobre rano z Lipska. V poradku jsem se vratil na plac. Ted se jdu nasnidat a pak si poradne prectu co jste tu psali :rolleyes:

Dobré :)

Tak pěkný počtěníčko :))

Dobré ránko......cool.gif

Kolegu taky chytli jak měl folie v předu s homologací,ale jak změřili tak překročil propustnost a už u chtěli vypisovat pokutu a tak neváhal a hned je strhl před oficírem.A pokutu nedostal.......palec.gif

No já taky jak spěchám tak valím kilo přes Petřvald....zatím mi to vždy vyšlo....palec.gif

Uvažuju,že dám folie jen na zadek ,ale to se mi zas vůbec nelíbí ... Ono jednou zaplatit pokutu vyjde přecijen levnějc než to strhat :P

Dobré ráno, kurňa zas sype :(

Pomalu je třeba plánovat květnový Octašlus :))

Odkaz ke komentáři

Ja nevim myslim si,ze kdyz si clovek da dopredu to nejsvetlejsi tak ani nepicujou. Ja to tam mel na Lilo a Bublina to ma taky tak. Proste at je na ridice videt a oni to pak tak nehroti. Ani v nemecku mi na ne nikdy nic nerekli. Jen co to pujde tak necham polepit Stitche :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

No já nevím já jsem to už sundal ze předu a mám klid.Zaplatiš jednou za týden potom druhou a jak se to nasbírá tak máš na nové gumy.Hold máme takové debilní zákony........angry.gif

Hoši nemá někdo zkušenosti s banou ĆSOB.......mám spořitelnu a platím poplatky za vedení za učtu atd....v čsob to bud mít zadara...tak uvažuji ,že přesedlám......cool.gif

Odkaz ke komentáři

Hele Romane asi jsem mel stesti a az me chytnou a zaplatim tak to sundam. Proste na predek dam ty uplne nejpruhlednejsi a budu doufat,ze nenatrafim na debila.

Jinak ja mam tady Sporku a poplatky mi nevadi. Jsem s fungovanim tehle banky uz dlouhodobe spokojeny. A ono ty ucty bez poplatku taky maji nejake pravidla aby jsi to bez tech poplatku mel. Takze jim na to seru a zustanu kde jsem. A CSOB mi osobne nikdy nic nerikala ;)

Odkaz ke komentáři

Ja nevim myslim si,ze kdyz si clovek da dopredu to nejsvetlejsi tak ani nepicujou. Ja to tam mel na Lilo a Bublina to ma taky tak. Proste at je na ridice videt a oni to pak tak nehroti. Ani v nemecku mi na ne nikdy nic nerekli. Jen co to pujde tak necham polepit Stitche :rolleyes:

Já měl nejsvětlejší a bylo mi to prd platné, na stk řekli sundat. Soused v Ově dvakrát platil za nejsvětlejší a už je taky sundal a to se vloni dušoval že na to sere a folie tam mít bude :D

No já nevím já jsem to už sundal ze předu a mám klid.Zaplatiš jednou za týden potom druhou a jak se to nasbírá tak máš na nové gumy.Hold máme takové debilní zákony........angry.gif

Hoši nemá někdo zkušenosti s banou ĆSOB.......mám spořitelnu a platím poplatky za vedení za učtu atd....v čsob to bud mít zadara...tak uvažuji ,že přesedlám......cool.gif

Já mám Čsob zdarma už asi 2 roky a naprostá spokojenost. V KB mě stálo vedení učtu s příkazama a vším kolem cca 2kila.

Dobré :)

Tak pěkný počtěníčko :))

Uvažuju,že dám folie jen na zadek ,ale to se mi zas vůbec nelíbí ... Ono jednou zaplatit pokutu vyjde přecijen levnějc než to strhat :P

Pomalu je třeba plánovat květnový Octašlus :))

V květnu 11 v sobotu bude vaječina :pivo: je to předběžné datum, ale aby jste to věděli :)

Odkaz ke komentáři

Dobré ráno všem ;)

Konečně jsem přelouskal co jste tu za noc napsali,ale jste se snažili.Tak už aby ten sníh slezl dnes mi dovezl Badys poslední díl skládačky a už můžou dávat letní gumy.Sháněl jsem užavřené matíce s polokoulí a našel jsem jen černé a to za 100 kč/kus údajně Porsche. Tak jsem projel alegro .PL a našel chromované za krásné 4 zloté to je asi 25 kč.Bade moc děkuji.

Odkaz ke komentáři

Mirku a bankomaty,internetové bankovnictví...atd v poho.No ona mi to nabídla sama,že jak jsem zaměstnanec OKD tak všechno zadara .......palec.gif

Internetové bankovnictví mám od začátku a používám ho často. Bankomaty jsou v pohodě v Orlové je u Hypernovy. A mám to taky jako zaměstnaneckou výhodu. Opravdu se neboj je to super. Vše bez problému :palec:

Zítra jedu mrknout na vozík :palec:

post-84-0-95546900-1365059813_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Internetové bankovnictví mám od začátku a používám ho často. Bankomaty jsou v pohodě v Orlové je u Hypernovy. A mám to taky jako zaměstnaneckou výhodu. Opravdu se neboj je to super. Vše bez problému :palec:

Ok dík za radu.......palec.gif

Kube mluvil jsem s kolegou co dělá ty folie a říkal,že na bočních nesmí být už nic.Je to už od výroby do te tolerance 70% propustnosti.Jedině dát folie 100 % a to nepoznáš jestli je tam máš.

Zítra jedu mrknout na vozík :palec:

To máš na maso ke grilu na léto...je to chladící..........palec.gif

Upraveno uživatelem Vectom
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...