maros Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Maros: dokud nebude +15, tak to nepřezuju :D, počtvrté to letos na zimáku fakt dávat nechcu :D :D nakonec jsi nazul zimaky zpatky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 A ja se byl kousek jen tak projet aby se dobyla batetka trosku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 nakonec jsi nazul zimaky zpatky ? Jj, bohužel jezdím každý den Ká - Ova, a to by bylo tak akorát na rozbití huby... No co, už to mám na cvičené, přezutí auta pod 35min :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 muzes do nejakeho zavodniho tymu :lool: Co a kde delas v OV ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Hi Hi Hi :D Ja jsem zrovna koukal jak mam zaprasene ty zimni hlinikace a rozhodl jsem se,ze tam letni denam driv nez dam nove brzdy. Bo to je fakt humus co z tech brzd jde na ty kola... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 muzes do nejakeho zavodniho tymu :lool: Co a kde delas v OV ? Studuju VŠ :D - holt stále školou povinný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 a bavi te to :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 No co mi zbývá :D ... Někdy více, někdy by to učení člověk nejradši hodil ze skály :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Heeej jak me se dneska nechce makat.... A to se mi nejak zacala otevirat huba... Blee.. A to mam za chvili jet nakladat a pojedu az do 6h rana... Chjo ach.... :( Hydrauliku ale zase budes studovanej A budes sedet v kancelari a nosit oblek a kravatu treba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Jestli vše půjde, tak jak by mělo, tak budu chodit v bílém... . Ale to je ještě dlouhá doba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 To jako,ze te zavrou do cvokarny jak ti z toho uceni prdne kolecko??? :D A v ove je nejake lekarska fakulta??- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 No a je po víkendu........ Ale 3 x do práce a potom volno 4 dny....to snad už bude teplo....potom je třeba dát auto trošku do pucu..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 To jako,ze te zavrou do cvokarny jak ti z toho uceni prdne kolecko??? :D A v ove je nejake lekarska fakulta??- No brzo v té cvokárně budu, jak to tak vidím... Bílá svěrací kazajka a bude :D Jj, tři roky je v Ově lék. fakulta - ulice Syllabova 19, kousek od ČEZ arény... Pražáci a ostatní a se na ni možná dívají trochu skrz prsty, ale já si stěžovat nemužu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Romane jak budes Ct-Pa? Mel bych byt doma a v Pa jet do Havirova tak bych se stavil pro nejaky ten olej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 No brzo v té cvokárně budu, jak to tak vidím... Bílá svěrací kazajka a bude :D Jj, tři roky je v Ově lék. fakulta - ulice Syllabova 19, kousek od ČEZ arény... Pražáci a ostatní a se na ni možná dívají trochu skrz prsty, ale já si stěžovat nemužu :) Ty jo,pan doktor jaky je obor nebo jste se ještě nevyhranil Jakoubku :P :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 :D :D Všeobecné lékařství zatím, vyhraňovat se budu až později 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 A ja musim vyrazit na auotbahn :( Kuwa se mi dneska faktis nehce.... Tak se tu zatim mejte bando jedna ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Ticho ticho Jero uz je tady :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Cau Jero,byl jsi za tatou ? Hydraulik : studujou i nejake sikovne budouci doktorky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Už vylezl z pelechu. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Neee vcera nemel nocni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Ve čtvrtek a patek mam volno tak potom napiš jaky a nějak to pořešíme....... B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Hydraulik : studujou i nejake sikovne budouci doktorky Jj, tak 65% slečen tam máme... A některé velmi šikovné... :prcprc: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Zdar z procesu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 To ti nezávidím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 zdar po procesu :D tak další kousek pro HYUNDAI je na světě. ale není to na té fotce moc vidět , už byla tma :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Pěkné schodky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Mirku neboj,taky se dočkáte na ty svoje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Razty jsi fakt machr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.