Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Tak moje předsevzetí že na Filipa nešáhnu vydrželo 26 dnů :( Dnes jsem překopal lampičky v interiéru. Ti soudruzi z NDR udělali zadní lampičku jen jako čtecí tak se při otevření dveří nerozsvítila. Vše tam je připravené jepn chyběl kablik. Tak jsem zajel pro piny a kablik. Otazka necelych 20 kč a už to funguje :D

post-84-0-53235300-1382359711_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak moje předsevzetí že na Filipa nešáhnu vydrželo 26 dnů :( Dnes jsem překopal lampičky v interiéru. Ti soudruzi z NDR udělali zadní lampičku jen jako čtecí tak se při otevření dveří nerozsvítila. Vše tam je připravené jepn chyběl kablik. Tak jsem zajel pro piny a kablik. Otazka necelych 20 kč a už to funguje :D

A už ho kuchá, jak kapra :D

Miro led osvětlení interiéru je dobrá věc :palec: určitě lepší jak ty bludičky co tam jsou od výroby.

Odkaz ke komentáři

Mirku pěkně.....cool.gif

Odkaz ke komentáři

to je vodicka nebo jak se to nanasi a aplikuje ?

Je to odmašťovač a pak taková vodička. Nanášel jsem to takovou papírovou utěrkou co byla k tomu. Dneska jsem na tu papírovou utěrku nalil trochu vody a normálně to nevpilo, ale koulel jsem si s kuličkou vody po utěrce :palec: Škoda že mi nejde vložit video na youtube :angry:

A už ho kuchá, jak kapra :D

Miro led osvětlení interiéru je dobrá věc :palec: určitě lepší jak ty bludičky co tam jsou od výroby.

Je, jen uvidím jak dlouho bude svítit. Ve fábce jsem měl ledky tež, ale zapomněl jsem je vytáhnout :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...