Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Bade není dán směr průtoku a vy to máte opačně.Žeby romové z čech :smich: :smich: :smich: :)

opačně to není neboj, zas poznám šipky :D

ale mám radost, povedlo se to krásně spasovat, ty světla seřid byl porod na 2dny, ale jsou tam... kdo vymyslel uchycení světel na OII by měl dostat pěkně přes hubu :P kapotu nahoru a dolu poštelovat no asi tak 200x a nejsem daleko od pravddy :D

Odkaz ke komentáři
opačně to není neboj, zas poznám šipky :smich:

ale mám radost, povedlo se to krásně spasovat, ty světla seřid byl porod na 2dny, ale jsou tam... kdo vymyslel uchycení světel na OII by měl dostat pěkně přes hubu :smich: kapotu nahoru a dolu poštelovat no asi tak 200x a nejsem daleko od pravddy :smich:

Bade a co nějaké fotos new přibližovadla ??

Odkaz ke komentáři
tak si dej dozadu ještě Ztko !!! :smich:

ja radsi nebudu vice provokovat :)bo raz pojedu a natre mi to nejaka 120citka co bude mit misto zadnich sedacek motor z tatrovky :)ja mam na takove veci stesti :smich:

viz. muj prvni sprint v mimoni .)4 auta, ja, felina, favorit , opel kadet :)machroval sem na startu .)dojel sem posledni .)a to sem nic nezajebal :smich:

Odkaz ke komentáři
ja radsi nebudu vice provokovat :)bo raz pojedu a natre mi to nejaka 120citka co bude mit misto zadnich sedacek motor z tatrovky :)ja mam na takove veci stesti :smich:

viz. muj prvni sprint v mimoni .)4 auta, ja, felina, favorit , opel kadet :)machroval sem na startu .)dojel sem posledni .)a to sem nic nezajebal :smich:

jj, taky jsem to jednou smažil do kopce v OI, předjíždel jsem nějakou hujdu na tachu 160, zezadu da mě bliká felina tak uhnu a ztratila se z dohledu !!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...