Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Woody : At to lesteni nedopadne jak u me :lol:

Lestim lestim, a najednou zjistim ze vlastne brousim :lol: :lool:

No tak já to musel trochu zbrousit, bo tam zůstala taková slabá mapka :)

A nejlepší bylo, jak jsem byl sundávat lepidlo z laku z těch lišt u známé co má lakovnu. Byla tam i její segra s octavou a tak jsme dali řeč, proč jsem přijel a ona že tam už kolem lišt má puchýřky, tak že to chce taky sundat. A synek od známe byl hodně aktivní tak to šel hned sundat a světe div se, ani trochu lepidla na dveřích nezůstalo :) on tam totiž nebyl ani lak :pivo::smich::smich::lol: on to serval i s lakem :D

Odkaz ke komentáři
No tak já to musel trochu zbrousit, bo tam zůstala taková slabá mapka :lool:

A nejlepší bylo, jak jsem byl sundávat lepidlo z laku z těch lišt u známé co má lakovnu. Byla tam i její segra s octavou a tak jsme dali řeč, proč jsem přijel a ona že tam už kolem lišt má puchýřky, tak že to chce taky sundat. A synek od známe byl hodně aktivní tak to šel hned sundat a světe div se, ani trochu lepidla na dveřích nezůstalo :) on tam totiž nebyl ani lak :pivo::smich::smich: :D on to serval i s lakem :lol:

Takze tak, jako mi s Izzi :lol:

Odkaz ke komentáři
Kube Ty jsi GAY ze budes v Milanovi? :o Vi o tom Rubi?

No ja ne ale v Milane se jich najde urcite hromada :pivo::smich::smich: A Rubi to vi a je ji to fuk bo si jede nekam na vodu...... :)

Takze tak, jako mi s Izzi :(

Petule nic si z toho nedelej...... Nekde jsem zaslech, ze setris na celolak :) :lol::lol:

Woody: Pekna pracicka :lol::lol: Jsis zpatky vratil tech ztracenych 10let z toho spinace ne :lol: :D :lool:

Fakt se k Tobe budu muset stavit na male skoleni v lesteni :lol::lol::lol:

Odkaz ke komentáři
Kube, pojedeš s náma ty Malenovice?

Woody i kdybych se rozkrajel, naklonoval nebo ja nevim co tak mi to absolutne nevyjde :) :pivo: Je to presne v pulce meho turnusu a musel bych si kvuli toho vzit 14dni dovolene a to bych prisel na buden..... Ale Andy(Rubi) premysli jestli tam pojede s Lilo sama..... Ale ja fakt nemuzu!!!! Ani nevis jak me to sere!!!!! Ale budu ted toho 15.5 u Funa.

Odkaz ke komentáři
No, jestli bude tahle akce LaserGame Ostrava tak tam budu :lol:

To by bylo fajn!!! Janek to vymyslel tak abych byl urcite doma a mohli jsme se s Vama konecne poradne potkat :) :pivo: Janek je hlava mazana!!!

Jinak uz mam padla az do pondeli do 5h...... Prvni :smich: uz je otevrene a k nemu pecenu kuratko a bageta...... Mnam :smich:

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem se věnoval autu asi pět hodin :o ...hodinu jsem měnil olej u Neználka na rampě,hodinu umýval a tři hodiny leštil před barákem...ruky mám jak opice...nechápu Woody jak to dáváš :D

Perlička...při umývání přijeli dva cikáni v zánovním BMW M3 a umývali to bez kýblu,šamponu,ani hadru neměli...ten starší a tlustší byl znalec aut :D ...prý" ty kotouče jsou rezavé,měli bychom to něčím navoskovat " :D

Upraveno uživatelem Jirka Zubek
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...