Hoblik Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Treba u Funa na garazi, Marena doda gril, my s Verush maso a ostatni se podeli o ukoly :)co vy na to ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Ale nemá tam bazén..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Grillovat (mozna i pulku prasete), sportovat a koupat se v bazenu budeme v Lomne Spis se hlaste kdo pojedete v nedeli na ty pustevny!! Klidne pojedu i sam, ale s vama je to vetsi sranda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Grillovat (mozna i pulku prasete), sportovat a koupat se v bazenu budeme v Lomne Spis se hlaste kdo pojedete v nedeli na ty pustevny!! Klidne pojedu i sam, ale s vama je to vetsi sranda U mě je teď víkend mrtvý. Sobota práce a v neděli odjezd na dovču 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Ty se furt griluješ, poznáme tě vůbec ještě? :) Ja uz se pred tim slunickem spis schovavam ale neboj poznate me :) Ty voe to je des ze??? Porad jen pije a griluje... Masakr... Ja negriloval ani nepamatuji :smich: Zdendo ja negriluju maso ale sebe.... V to mvedru se pecu jak kure ve vlastni stave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Help ja furt sedím v práci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Treba u Funa na garazi, Marena doda gril, my s Verush maso a ostatni se podeli o ukoly :)co vy na to ? To by šlo... kdy mám nakládat maso??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Fujj u garaze neee... Ta muzem nekam do prirody prece... tento vikend makam ale pondeli a utery mam volno.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Zkusime neco vymyslet :)ja se masa nejak nevzdam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 V soboru vecer by mi to sedelo :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Ja uz chcu dovolenouuuuu :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Tak jsi udělej,,,,, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Konečně jdu pryč... Fun: tak kdy to maso? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 V soboru vecer by mi to sedelo my jsme v sobotu v Lomne, leda zebychom to zabalili driv, nebo vy dorazili za nama na maly "test" ale tezko rict jak to tam bude vypadat, bez predchozi domluvy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Ahoj lidi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Tak jsi udělej,,,,, az 23.7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Konečně jdu pryč... Fun: tak kdy to maso? Co ta sobota vecir??? Me by to pasovalo, nemam objednane tusim zadne auta takze bych spocnul aspon. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 my jsme v sobotu v Lomne, leda zebychom to zabalili driv, nebo vy dorazili za nama na maly "test" ale tezko rict jak to tam bude vypadat, bez predchozi domluvy... Jak v Lomne co v Lomne ja chcu taky do Lomneeee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Jak v Lomne co v Lomne ja chcu taky do Lomneeee jedu v sobotu do Lomne za tatu na chatu a zjistit nejake info na srpnovy grill&sport sraz... Pokud to tam bude vypadat slusne a nebude tam v sobotu narvane, tak zavolam a muzete dorazit za nama... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 jedu v sobotu do Lomne za tatu na chatu a zjistit nejake info na srpnovy grill&sport sraz... Pokud to tam bude vypadat slusne a nebude tam v sobotu narvane, tak zavolam a muzete dorazit za nama... To ses inspiroval TADY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 To ses inspiroval TADY Cau Mirku, mi to video pres mobil nejede, ale jestli narazis na tu pisnicku od skupiny Buty...celkem to na mojeho tatu sedi, jen s tim rozdilem, ze me tata nenaucil nikdy nic. A jsem v celku rad, ze jako on jen vypadam! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 No nic valím.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Cau Mirku, mi to video pres mobil nejede, ale jestli narazis na tu pisnicku od skupiny Buty...celkem to na mojeho tatu sedi, jen s tim rozdilem, ze me tata nenaucil nikdy nic. A jsem v celku rad, ze jako on jen vypadam! jj je to ta písnička. A určitě tě něco naučíl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 jj je to ta písnička. A určitě tě něco naučíl Pokud se do "neco naucil" pocitaji treba tri pokusy naucit me jezdit na kole, nebo 10minut lyzovani... Tak ano! Jinak me to vsechno pak ucila mamka ktera to sama neumela. Muj otec je vytrinkovy typ, ve spolecnosti vsemi oblybeny (sasek a vlez do prdelka) ale doma na zabiti. Pro kamarady vzdycky vsechno "neni problem" a pro nejblizsi nikdy nic... Nejlepsi co pro me kdy udelal bylo to ze od nas odesel, kdyz mi bylo 9 a Kubovi 7! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Teeeda, dneska je takove vedro, ze i piva se odparujou z pullitru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Pokud se do "neco naucil" pocitaji treba tri pokusy naucit me jezdit na kole, nebo 10minut lyzovani... Tak ano! Jinak me to vsechno pak ucila mamka ktera to sama neumela. Muj otec je vytrinkovy typ, ve spolecnosti vsemi oblybeny (sasek a vlez do prdelka) ale doma na zabiti. Pro kamarady vzdycky vsechno "neni problem" a pro nejblizsi nikdy nic... Nejlepsi co pro me kdy udelal bylo to ze od nas odesel, kdyz mi bylo 9 a Kubovi 7! Tak to jsem nevěděl, to je mi líto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červen 30, 2010 Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Pokud se do "neco naucil" pocitaji treba tri pokusy naucit me jezdit na kole, nebo 10minut lyzovani... Tak ano! Jinak me to vsechno pak ucila mamka ktera to sama neumela. Muj otec je vytrinkovy typ, ve spolecnosti vsemi oblybeny (sasek a vlez do prdelka) ale doma na zabiti. Pro kamarady vzdycky vsechno "neni problem" a pro nejblizsi nikdy nic... Nejlepsi co pro me kdy udelal bylo to ze od nas odesel, kdyz mi bylo 9 a Kubovi 7! Ale porad mas tak bud rad... Nekteri nemaj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2010 Tak to jsem nevěděl, to je mi líto Me a myslim ze ani Kubemu neni, tak Tobe Mirku taky nemusi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.