Hoblik Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 dalnice jen se znamkou, ale jak rikaji kluci muzes valit po stare ceste v klidku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 dalnice jen se znamkou, ale jak rikaji kluci muzes valit po stare ceste v klidku Jo, už jsem si to našel po staré cestě. Díkec za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 dalnice jen se znamkou, ale jak rikaji kluci muzes valit po stare ceste v klidku Holbliku ale ja tam nevidel ceduli dalnice ale silnice pro motorova vozidla????? Tak si nejsem jisty..... Ale zase navestidla jsou v barevnem provedeni pro dlanici.... Je to divne... Maji tam bordel ve znackach.... Je siclnice pro motorove vozidla taky bez poplatku????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 je to zpoplatnena silnice :)nevim presne jak se tomu nadava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 (upraveno) Jo, už jsem si to našel po staré cestě. Díkec za info :( JO Woody ale bacha!!!! Z OV do FM po Mistecke je to taky s poplatkem :D Upraveno Červenec 1, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 JO Woody ale bacha!!!! Z OV do FM po Mistecke je to taky s poplatke :D TO vím, jedu přes Šenov :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 co je dobreho v Dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Bando cau a dobrou noc Rano brzo vstvam.... Cca v 3:30h.... Tak ahoj zitra z Italie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 dobrou chlape. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Takze mi dnesk opet kleklo HTC, dotelefonoval jsem a uz se mi nerozsvitil dispay. Zase vsechny kontak v hajz.... :o az mi nekdo rekne ze je HTC fajn tak mu ho narvu nekam :angry: ZLATA NOKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Takze mi dnesk opet kleklo HTC, dotelefonoval jsem a uz se mi nerozsvitil dispay. Zase vsechny kontak v hajz.... :o az mi nekdo rekne ze je HTC fajn tak mu ho narvu nekam :angry: ZLATA NOKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to je rukama :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Takze mi dnesk opet kleklo HTC, dotelefonoval jsem a uz se mi nerozsvitil dispay. Zase vsechny kontak v hajz.... :o az mi nekdo rekne ze je HTC fajn tak mu ho narvu nekam :angry: ZLATA NOKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poslední dobrý telefon byla Nokia 5110 ne nadarno to byl mobil roku. Ale co chceš dnes je v phonech tolik pííííč...... operák takže se není čemu divit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červenec 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Jojo ja dneska daval novy fw a uz potreti trojhmatem formatoval cely telefon, jen kvuli zasmolenemu ovi suite! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Bre rano Maro v Dobré není nic dobrého, je tudy projíždím a je to jediný placený usek kvůli kterému bych musel koupit známku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Takze mi dnesk opet kleklo HTC, dotelefonoval jsem a uz se mi nerozsvitil dispay. Zase vsechny kontak v hajz.... :o az mi nekdo rekne ze je HTC fajn tak mu ho narvu nekam :angry: ZLATA NOKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moje slova..Nokia ..jinak zdravím....... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Dobre ranko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Kuva......dneska zas bude pařák..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Bude bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Jen ať je ještě zajtra a pak 14 dní dovolená :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Jen ať je ještě zajtra a pak 14 dní dovolená :o Jo to se máš a kde jedeš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Zdravím ve spolek.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Vectom: vzhledem k tomu, že řeším bydlení tak jen ke známým na chatu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Vectom: vzhledem k tomu, že řeším bydlení tak jen ke známým na chatu. :o Víš dovolenka není o tom jak nejdále,ale jak jsi ji užiješ atd..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Bryyy rano bry rano :) Dnesk jsem dobre nalazen, cas mam dnes vyborny a od rana je venku hezky Je tady patek a ja bych mohl mit brzo hotovo a huraaa posledni vikend venku Pak uz jen par dni a hura domu za Rubi :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Bryyy rano bry rano :) Dnesk jsem dobre nalazen, cas mam dnes vyborny a od rana je venku hezky Je tady patek a ja bych mohl mit brzo hotovo a huraaa posledni vikend venku :) Pak uz jen par dni a hura domu za Rubi :o Čus tak at ti to rychle uteče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Čus tak at ti to rychle uteče Snad jo, vsechno zatim klape jak po dratkach takze to vypada,ze bych kolem 13:30 mohl mit padla A co ty dneska nejdes do prace????? To Woody: Ja za mesic budu mit taky dofcu a tesim se jak malej :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Dobré ránko ..spal jsem dvě hoďky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 To mě žádná dovča nečeká... chjo... :o tak si zpříjemňuju dny aspon jídlem... dneska mám dobrou svačinku.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Ne ne mam volno mám něco z okem.... :o jdu až příští tyden....tak se nudím.... Verush vydatná svačinka..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Ahojte, tak jsem doma z rachoty, takze vikend zacina a bude pokracovat dovolenou asi az do 19.7. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.