blondakxxx Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 A blonďák, je tady.. beztak zas přišel provokovat a jen se tu kouknul zatímco si jde pro nanuk z bazénu Kua ty tady máš někde webku ???? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Verush kolik tam je u Vašich placu na grilování ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Teda vy se ale mate, ja uz mam sice ale volno ale v podstate jsem v praci..... Zase vikend ztraveny na parkovisti v tom umornem vedru :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Teda vy se ale mate, ja uz mam sice ale volno ale v podstate jsem v praci..... Zase vikend ztraveny na parkovisti v tom umornem vedru :o Kube a co nějaký aquapark ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Kua ty tady máš někde webku ???? :o Ja vidím všechno ;) Placu na grilovaní je dostatek... na parkovaní to tak žhavé není.. ale ti co mají 4koly budou parkovat v kopci... nějak se tam vlezem :) ještě je ve hře i ta armáda v lomné... ale to mi janek dá večer vědět a podle toho se rozhodnem kde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 (upraveno) Kube a co nějaký aquapark ?? Jo je tady jeden cca 30min chuze ale chcou za pul dne 9ecek a pak je tady druhy obyc koupak kde chcou za cely den 9ecek :) Upraveno Červenec 2, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 hm stěžujte si :) já mam před sebou ještě 6 dvanáctihodinových směn hned po sobě.... ;) jinak přeji všem hezký den.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 hm stěžujte si :) já mam před sebou ještě 6 dvanáctihodinových směn hned po sobě.... :( jinak přeji všem hezký den.... ty woe........ty jedeš po těch prašulích :) ;) :P :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 ty woe........ty jedeš po těch prašulích :) ;) :) :o no kdyby z toho aspon káplo něco pořádného.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 ty woe........ty jedeš po těch prašulích :) ;) :P :o ani ne, spis si naddelava na dovolenou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 no kdyby z toho aspon káplo něco pořádného.... ..tak se musíš ještě víc snažit.....nebo otevřít ten slíbený klub :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 zas mám dole na liště rubikovu kostku.....rubi-kube :) ;) :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 zas mám dole na liště rubikovu kostku.....rubi-kube :) ;) :o Jsem si poprskal notak i LCD telku :) :P :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 zas mám dole na liště rubikovu kostku.....rubi-kube :) ;) :o no jo my jsme všude.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 zdrhám z práce :) ;) :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Kube,kde mám toho maila? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Kube,kde mám toho maila? uz jsem ti ho posilal...... zkusim to jeste jednou..... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červenec 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 To je hnus velebnosti, asi chcipnu. Vedro leze lidem na mozek, fakt! Bando davejte si dneska extremne pozor! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Bando zdravim už jsu po akci .ale jsu v poho .... :) jsem se šetřil bo v tom teplu je to hnus....... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Zitra asi někde k vodě ........ :) jenom se chladit....... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Bahenec, ty vole tam budou mit nizke podvozky radost ;) Jjj to by chtelo 4kolu ale tu asi zitra nebudem mit, tak pojedem Oktavii od Marus... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 No uz se tesim na masicko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 No uz se tesim na masicko :) mame neco taky shanet nebo toho mate dost a pak se srovanem?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 No uz se tesim na masicko :) já chci takyyyyyy..... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Jjj to by chtelo 4kolu ale tu asi zitra nebudem mit, tak pojedem Oktavii od Marus... :P Kurni co je to tady za zmeny?????? :) ;) :o :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 já chci takyyyyyy..... :o ;) dala by jsi coooooooo????????????a k tomu jedno studene orosene :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 :o dala by jsi coooooooo????????????a k tomu jedno studene orosene :) heeej neprovokuj...nechcete grilovat až ve 21.00 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 heeej neprovokuj...nechcete grilovat až ve 21.00 :) ;) :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 :) ;) já vím uhodla jsem , nechcete.... :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Cus bando. V kolik bude asi ta gril prarty a co se bude grilovat ? JAJIC : jak je tezke vytahnout mezichladic z Actrosa ? Myslim ze az tak moc ne,ale radeji co ty na to jako kofr. Praskaji ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.