Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

To nejde poznat hned?? Ja jsem byo s Lilo tehda u Tomana na plmeni a nevim jestli meli i čištění. Zeptam se jeste Mareny jestli mi neco nedoporuci ve F-M ;) A kolik jsi platil??

marena ma geomku ? asi budu potrebovat zkontrolovat predek i zadek.

Poptej se ho. diky

200 cisteni tim Ozonem mel by byt novy kabinak.

499 vysati,vakuovani,naplneni.

chybelo mi tam 140 g takze 140 kc.

Odkaz ke komentáři

Maroši jo Marena ma Geometrii a dost slusnou ;) A myslim,ze cena je okolo 800kc. Na Lilo jsem ji delal kvuli D1 dvakrat rocne a mel jsem klid. A shodou mi to vyslo kdyz Marena menil tehlice ;)

No ja s tou klimou jeste uvidim. Ale urcite bych ji chtel vymenit. Kabinovy filtr mam v aute co jsem ho koupil. Takze pul roku. Kurde ja uz budu mit pomalu najeto 20tis km... :blink:

Jinak vas zdravim z Lipska pratele. Ted musim udelat min 24h pauzu :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

No po 4,5 hod musíš udelat min 45 min pauzu.

Tu 45 min muzes rozdělit na 15 a 30 opacne to nejde. ale zase to musí byt do 4,5 hod rizeni.

Denne muzes jet 9 hodin -myslim ze 2x tydne to muzes prodlouzit na 10 hod rizeni,coz znamena po 4,5 hod musíš zase pauzu 45 min a pak muzes ještě hodku jet.

V tydnu muzes ridit max 56 hodin a během 14 dnu 90 hodin.

Tyden se pocita od pondělí 0.00 do nedele 0.00.

Odpocinek je myslim 45 hodin který muzes skratit ale další tyden musíš udelat delší aby byl soucet za dva tydny 2x 45 hod.

Pokud je něco blbe Kuba opravi ale tak nejak si to pamatuju ja.

Upraveno uživatelem maros
Odkaz ke komentáři

Hezke odpoledne. Jsem se zase prijemne vyspinkal :rolleyes: Ted si davam snidani.

Marosi napsal jsi to uplne presne ;) Jen doplnim k rozdeleni pauz: 45 min muzes rozdelit ale ne driv jak po 1:30h jizdy. Tam muzes teprve udelat 15min a do 4:30h dodelat 30min. Obracene co nejde. A po 9h jizdy musis udelat min 9h pauzu ale to je zkracena a muzes ji udelat jen 3x v tydnu. Takze standardni pauza je 11h. Takzvana vikendova pauza jak Maros psal je 45h ale muzes ji v prvnim tydnu skratit na 24h ale pristi tyden ji musis dodelat takze 45h + 24h. A posledni vec jsou denni vykony. Standart je myslim 12h a muzes pracovat az 15h ale pak by jsi mel udelat 11h pauzu. Kdyz to shrnu normalni den: 9h jizdy v 12h vykonu a 11h pauzy a mas hotovo. Max ale co se da za den zvladnout je 10h jizdy v 15h vykonu a 9h pauza. Ale to nesmis delat porat. A v tydnu muzes jezdit jen 6dni. Pak min 24h pauza. A jeste jsou podminky kdy muzes mit 15h vykon a jak se ma jezdit v noci a tak a to bych tady mohl psat jeste hromadu prispevku. To mas takovy souhrn. Vykonem se mysli: nakladka, cekani na nakladku, 45min pauza, tankovani, proste cokoliv okolo co neni jizda. Spravne by jsi to mel prepinat na tachografu. Jizdu ti zaznamenava sam jak se otoci kola. Pauzu a praci tym prepinas sam ;) Staci Hydrauliku?? :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Nejen nove, to zalezi od nastaveni toho tachgrafu. Mam ted Mana rv 2006 a ten kdyz chcipnes motor hodi postylky. A ten Medvidek co jsem mel predtim byl rv 2008 a ten to nedelal. Ale zase te upozornil na vysokou rychlost nez jsi zapsal. Takze jsi mel cas zpomalit pod 90km/h a nemit zapis v tachu a na karte. Rikam zalezi na danem tachografu a jeho nastaveni.

Jinak jizda v noci je jednoducha: od 22h do 6h nesmis jet vic jak 3h v kuse. Coz v praxi znamena ze by jsi mel jet 3h jizdy 1h pauzy 3h jizdy 1h pauzy a 3h jizdy. Taky zalezi jak si to rozlozis :rolleyes:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...