Maresak Odesláno Srpen 16, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2012 Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli mi policie může dát pokutu za světla Devil eyes, řikalo mi to pár lidí že mě naně mužou dostat ale, nějak se mi tomu nechce věřit, tak prosím o radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 16, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2012 pokud mají homologaci tak Ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maresak Odesláno Srpen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2012 Dobře dík moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Srpen 16, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2012 Druha vec je, pokud pouzivas ty ledky, jakozto denni sviceni, to bych ti pokutu navalil okamzite! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maresak Odesláno Srpen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2012 Ty používám, nemyslel sem si že to je na pokutu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 17, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2012 jak nemyslel toe snad logicky Ne že pokud se ti rozvecí na parkovacky tak to není žádné denní svíce proboha ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 17, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2012 no ono obecně denní svícení je pěknej nesmysl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Srpen 18, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2012 Legislativa dovoluje pouzivani denniho sviceni za urcitych podminek, pokud nejsou splneny, tak samozrejme cekejte postih. Smysl, nebo nesmysl bych asi neresil B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olda85 Odesláno Srpen 29, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 Denní svícení je největší ptákovina.. Beru to prostě jako tuzing. Je to teď booom a musí to mít každý. Vídám i na 120kách. Nejvtipnější jsou ti, co jim svítí jen pár ledek z onoho svícení a nebo jim nesvítí některá strana vůbec.. Nehledě na to, že někteří s tím pěkně oslňují.. V takovém případě bych napařil pokutu bez pardónu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buca Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Druha vec je, pokud pouzivas ty ledky, jakozto denni sviceni, to bych ti pokutu navalil okamzite! denni sviceni vymyslel magor!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzuli123 Odesláno Listopad 5, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 Musí svítit, používat jen v zák. stanovených podmínkách, homologace DRL, a při přepínání na park. nebo potkávačky se musí vypnout popř. ztlumit (poziční světla). Jinak se za to aspoň u nás pokuty nedávají..hlavní abys byl vidět, ale já moc denní svícení nauznávám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Listopad 5, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 Nejlepší jsou tyhle debilní denní světla puštěné v ranní mlze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Listopad 5, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 svítit i ve dne ano, páč když vjedeš za slunce do stínu, tmavý auto bez světel jde špatně vidět....ale jako denní svícení ledky světla, to vymyslel zas nějakej chytrej inžinýr od stolu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cromwell Odesláno Listopad 5, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2012 Trošku OT: zadní světla se zatmaveným blinkrem a zpátečkou na OII, mohu čekat problémy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovar-Marek Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Pokud je to dělaný zatmavovacím sprejem tak ano. Takhle jsem dostal flastr ještě když jsem měl zatmavený světla na favoritu. Dopravní policajt to okomentoval slovy "máte výrobcem stanovenou propustnost a potažmo svítivost zadních lamp a vy ji svévolně snižujete". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cromwell Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Aha, díky moc, je to sprejem, no, co se dá dělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 7, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 Normální denní světla jsou v pohodě, bohužel spousta lidí má na autě ty čínské sračky, které svítí hrozně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Listopad 7, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 Ještě by to chtělo měsíc školení pro 90% řidičů aby je naučili rozsvěcet světla za mlhy,deště,sněžení.Je to peklo,jak si odvyknout rozsvítit světla díky dennímu svícení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cromwell Odesláno Listopad 7, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2012 Není potřeba školení, stačí upravit, aby se rozsvěcela při startování a je po problému :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.