aughostino Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Pani mam vazny problem, vypadava mi vlozka zamku zo spolujazdcovych dveri, nedavno som ju repasoval, a ked som ju daval spat, vypadol mi ten zaistovaci kruzok (polkruh), podarilo sa mi ho dat spat, ale s odstupom casu vlozka vypadava, stretli ste sa s tym niekto? dakujem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Srpen 24, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 pokial je mi zname, existuju na to opravne sady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Září 22, 2012 Sdílet Odesláno Září 22, 2012 Ten zajišťovací kroužek jsi dal nejspíš špatně. Já repasoval obě vložky a u spolujezdce jsem málem vyrost jelikož jsem ho tam dal a vše sesadil a vložka šla hned ven. Takto několikrát. Chce to prostě rozdělat celou kliku a dát si na sesazení záležet. Je to pakárna btw. ono to nejprve totiž sesadíš a naoko to sedí, ale (už si to moc nepamatuju) tuším, že má ten kroužek zajet za takovej výstupek na vložce aby ji držel a ono to právě většinou najede na něj a po sesazení a vyzkoušení to z něj spadne. Samozřejmě né do místa kde má ten kroužek sedět, ale na druhou stranu a tím se vložka uvolní. Na fotce je červeně označen ten výstupek a je na něm patrná právě drážka od chybně najetého půlměsíce, ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 10, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 Chlapi nemá tu někdo fotku toho zajišťovacího půlkruhu ? abych to mohl ukázat ve Škodovce co potřebuji. EDIT : Už jsem to našel ! Děkuji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.