Přejít na obsah

Obyč. volant za MF


mazo27

Doporučené příspěvky

Připojím se s dotazem, mám OII 04, Columbus 8/12 + MF volant FII RS s pádly (ta fungují), FL podvolantovou jednotku, Gateway AA - za žádnou cenu se nedaří zprovoznit přepínání skladeb/stanic na multifunkci; jde jen Volume. Podařilo se to jen v tom bodě, kdy byl přes diagnostiku vypnut MF volant (není to logický, ale fungovalo to) do doby, než kompletně naběhl systém Columbusu (tedy do cca 10 vteřin po nastartování). Problém tedy bude asi v Gateway AA.. Jaké označení Gateway bych tedy měl vyměnit? Za C, D, L, M...? pozn. MF volant FII RS má jen levou konzoli ovládání, tedy sdruženou multifunkci i s telefonem, ale v tom problém není, MF nefungovala ani po zkušebním prohození "plnohodnotých" MF tlačítek z OII FL).

Odkaz ke komentáři

gateway máš OK...a tlačítka by Ti fungovat mali ak vypneš BAP protokol v kódovaní NAVI cez VAG...ale v menu Maxidotu Ti zmizne položka Audio a Navi teda za predpokladu,že maxidot máš :huh: ...ja mám síce MF volant FL O2,ale malo by to fungovat podobne,ak sa mýlim tak ma určite opravia

Odkaz ke komentáři

Nejsem si jistej na 100%, ale mám pocit, že BAP se při kódování vypínal, ale jak říkám, ruku do ohně bych za to nedal. Maxidot mám, momentálně tam položka Audio i Navi je. Je zajímavý, že když jsem měl úplně původní Gateway z výroby, tedy 04, vše fungovalo bez problémů - MF i položky na Maxidotu. Nicméně ta se měnit musela kvůli vybíjení Columbusem. Nicméně zkoušely se s tím na VAG psí kusu a nic, tak nevim.. Díky za reakci.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

Zdravím. Mam RS 2009 FL s handsfree sadou a kolumbusem (ten by mel bejt novej 2012). Bohuzel s NEmultifunkcnim volantem. - chtel jsem si to dodelat. Auto sem daval do autorizovanyho servisu na servisni prohlidku. Koupil jsem si 3-ramenny MF volant, ted mi psali ze servisu ze minimalni investice je 6500 tisice. A ani po tom se nevi jestli to bude funfovat, tak jsem se rozhodl, ze bych si vsechny dily sehnal sam. (Z bazaru/od lidi by to nemusela byt takova morda jako za original.) Proto jsem se vas chtel zeptat, co vse budu potrebovat?

1.MF volant + airbag

2.podvolantovou jednotku (cetl jsem ze by se mela sehnat CK,CH? - mohl by nekdo napsat presny znaceni dilu? Jakou tam mam ted to opravdu netusim.

3.kablik - tady bych take potreboval presne oznaceni dilu.

4.Nakodovat a dat do kupy.

 

- je to vsechno? Packu snad nebudu potrebovat, ne? Je tu nekdo, kdo uz to montoval?

Dekuji za pripadne info.

Odkaz ke komentáři

Takže jsem si to začal skládat dokupy, abych viděl aspoň celkovou cenu. - Nevíte někdo, kolik se tak přibližně bere za práci /komplet vše, včetně výměny bagu)? :-)

Podvolantová jednotka = 1K0953549CH - Za 2600 Kč.

Mohl by mi sem někdo hodit označení dílu/odkaz na tu pravou páčku a ten kabelovej svazek? Vůbec nevím, jak to vyhledat. Předem děkuji.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...