Dave1992 Odesláno Září 7, 2012 Sdílet Odesláno Září 7, 2012 Čaute chci sem šoupnout Tatíkovu Oktávku. V provozu je od 2/2007, najeto aktuálně "jen" 71 000km,výbava: "tak trochu lepší Elegance" bych to nazval :D např. xenony,deštový senzor...co nám tam jenom trochu chybí je ovladání na volantu a kožené sedačky jinak v pohodě. Koupili jsme ji v březnu 2011 v Praze prodejně Škoda NHcar takže jasný původ a kilometry.Stav je perfektní.Po prvním majiteli a najeto měla tušim kolem 64 000km takže nemusím ani psát že s autem moc nenajedem :D Jezdíme s ní spíše o víkendech. Oproti obyč.vzhledu dvojky před faceliftem má zadní nárazník s nové oktávky a dvojitý výfuk je pěkně větší chromovaný ne ten obyčejný :lool: Plánované úpravy: Já bych ji chtěl vylepšit ale Táta se chce držet spíše originálu ale ted tam chceme dát pružiny Eibach -30mm protože je strasně moc vysoká a zezadu nevypadá dobře jinak po čase možná vyměnit kola místo původních 16" třeba 17" 215 aspon B) Lepší foto dodám co nejdřív :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Září 7, 2012 Sdílet Odesláno Září 7, 2012 Pěkně panáčku akorát na té první fotce to vypadá, že to má nějaký OFFROAD paket :lol: Jinak ty pružiny by tomu fakt prospěly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave1992 Odesláno Září 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2012 Pěkně panáčku akorát na té první fotce to vypadá, že to má nějaký OFFROAD paket :lol: Jinak ty pružiny by tomu fakt prospěly. Taky si říkám že to nemůže být snad ani standard podvozek, je to jak koza vysoké :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Září 7, 2012 Sdílet Odesláno Září 7, 2012 Limuzínka scout. , tak vítej. Moc pěkná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Září 7, 2012 Sdílet Odesláno Září 7, 2012 Tomu nějak rozumíš Honzo :P :P :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Září 8, 2012 Sdílet Odesláno Září 8, 2012 Vítej pane..plánů máš koukám mraky..takže otázka zní co taťka..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 8, 2012 Sdílet Odesláno Září 8, 2012 Najprv bude mať otec furt reči typu,že stále len vymýšľaš,že je to dobré ako to je teraz a potom bude hovoriť,že je to krajšie,lepšie a že tempomat bola najlepšia investícia :D Pozerám,že si vymenil zadný nárazník za FL ako ja,ale ešte by to chcelo lišty do laku a hlavne nižšie B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave1992 Odesláno Září 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Budu se ho snažit ukecat aby se neskončilo s úpravami jen u pružin :D Vkládám dodateční foto zadku a interiéru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Takže abych to uvedl an pravou míru, Máš tam "Paket pro špatné cesty" takže je to záměrně tak vysoké a za další zadní nárazník není Facelift ale "RS Paket" z výroby na předface octavy. Jinak vítej a jsem rád že konečně další zástupce FSI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Tak jasan Face má menší odrazky..á pak je tam lomený..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 10, 2012 Sdílet Odesláno Září 10, 2012 tak se prijedte ted ve stredu podivat na pravidelnej Brneskej sraz jak to vypada kdyz tam da clovek nizsi pruziny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave1992 Odesláno Září 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2012 Takže abych to uvedl an pravou míru, Máš tam "Paket pro špatné cesty" takže je to záměrně tak vysoké a za další zadní nárazník není Facelift ale "RS Paket" z výroby na předface octavy. Jinak vítej a jsem rád že konečně další zástupce FSI Paket pro špatné cesty? A to je co? co tam je jiného? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 10, 2012 Sdílet Odesláno Září 10, 2012 Zvednutý podvozek s ochranným krytem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave1992 Odesláno Září 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2012 Zvednutý podvozek s ochranným krytem. Takže to nemá ten standard podvozek ze dvojky? Aby tam šli dát ty zkrácené pružiny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 11, 2012 Sdílet Odesláno Září 11, 2012 prosim necituj at te nemusime resit ju ...dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 12, 2012 Sdílet Odesláno Září 12, 2012 Mrkni do sekce podvozek, je tam pár temat. (byla to příplatková výbava) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 13, 2012 Sdílet Odesláno Září 13, 2012 udělej z toho scouta a máš to ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave1992 Odesláno Září 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2012 Tak to je pěkně v pr..... Doufám že to nemá ještě nějaké jiné tlumiče dražší apod. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Září 13, 2012 Sdílet Odesláno Září 13, 2012 Opiš kódy ze štítku v kufru (nebo ze servisní knížky) a zadej je na tuhle stránku http://igorweb.org/equidec/Default.aspx a dozvíš se co vše má auto z výroby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave1992 Odesláno Květen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Borci chci se zeptat, Oktávka má adaptivní bi-xenony nebo co a až včera v noci jsem si v tatíkem všiml když sem jel před jeho oktávkou že mu ty xenony každých já nevím cca 1-2-3 min. jakoby "probliknou" sem si prva myslel že na mě zasvítil dálkové ale pak sem si toho všiml že to dělá automaticky tak se chci zeptat jestli to tak je v pořádku nebo proč to tak dělá, díky moc za odpověd :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 vybojka odchazi ;-) vymenit za novou taky mi to delalo ;-) a bi-xena nejsou origo ;-) jen xena ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave1992 Odesláno Květen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 vybojka odchazi ;-) vymenit za novou taky mi to delalo ;-) a bi-xena nejsou origo ;-) jen xena ;-) Jo? tak to jsi mě moc nepotěšil :o dělají to ale oboje stejně že by odešli uplně zároven? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 aha tak me to delala jen jedna tak to muze byt jeste startery nebo neco jineho,jsou dodelavane nebo origo tam byli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave1992 Odesláno Květen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 startery to co myslíš, sorry lae moc se v tom nevyznám :lool: To netuším jestli jsou origo ale vypadá to že by měli určitě originál, proč? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 pokud jsou tam hid dela to bordel ;-) kdyz otocis klic a nastartujes stelujou se ti svetla dolu a nahoru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave1992 Odesláno Květen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Jo štelují se po nastartování to sem se chtěl taky zeptat jestli je to normální :D co to teda znamená že jsou origo nebo jak?díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 tak mas origo tak bud startery nebo vybojky a nebo taky neco jineho ;-) zkus napsat mistnim elektrikarum Vaša a Rolbař je zvlastni ze ti to delaji obe najednou me to dela jen jedna a vymenil jsem vybojky a pohoda ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 u scoutu to taky bliká, takže vyměnit obě dvě vybojky popřípaděpak startéry, díky. v autorizáku otcovi řekli že to nic není, fakt kreteni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave1992 Odesláno Květen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 No já jel předním a zdálo se mi že to dělá jen pravé ale tatík že oboje tak nevím, to jsem rád že tam máme origo,díky :) uvidím jak to bude dělat dál a kdyžtak se to teda vymění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 tak nastartuj zapni svetla a pozorujto ;-) ktere to dela! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.