Přejít na obsah

Tátův 2.0Fsi (Liftback)

Doporučené příspěvky

Čaute chci sem šoupnout Tatíkovu Oktávku.

V provozu je od 2/2007, najeto aktuálně "jen" 71 000km,výbava: "tak trochu lepší Elegance" bych to nazval :D např. xenony,deštový senzor...co nám tam jenom trochu chybí je ovladání na volantu a kožené sedačky jinak v pohodě.

Koupili jsme ji v březnu 2011 v Praze prodejně Škoda NHcar takže jasný původ a kilometry.Stav je perfektní.Po prvním majiteli a najeto měla tušim kolem 64 000km takže nemusím ani psát že s autem moc nenajedem :D Jezdíme s ní spíše o víkendech.

Oproti obyč.vzhledu dvojky před faceliftem má zadní nárazník s nové oktávky a dvojitý výfuk je pěkně větší chromovaný ne ten obyčejný :lool:

Plánované úpravy: Já bych ji chtěl vylepšit ale Táta se chce držet spíše originálu ale ted tam chceme dát pružiny Eibach -30mm protože je strasně moc vysoká a zezadu nevypadá dobře jinak po čase možná vyměnit kola místo původních 16" třeba 17" 215 aspon B) Lepší foto dodám co nejdřív :)

post-23131-0-06000500-1347047514_thumb.jpg

post-23131-0-84738000-1347047522_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Najprv bude mať otec furt reči typu,že stále len vymýšľaš,že je to dobré ako to je teraz a potom bude hovoriť,že je to krajšie,lepšie a že tempomat bola najlepšia investícia :D

Pozerám,že si vymenil zadný nárazník za FL ako ja,ale ešte by to chcelo lišty do laku a hlavne nižšie B)

Odkaz ke komentáři

Takže abych to uvedl an pravou míru, Máš tam "Paket pro špatné cesty" takže je to záměrně tak vysoké a za další zadní nárazník není Facelift ale "RS Paket" z výroby na předface octavy. Jinak vítej a jsem rád že konečně další zástupce FSI :palec:

Paket pro špatné cesty? A to je co? :blink: co tam je jiného?

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...

Borci chci se zeptat, Oktávka má adaptivní bi-xenony nebo co a až včera v noci jsem si v tatíkem všiml když sem jel před jeho oktávkou že mu ty xenony každých já nevím cca 1-2-3 min. jakoby "probliknou" sem si prva myslel že na mě zasvítil dálkové ale pak sem si toho všiml že to dělá automaticky tak se chci zeptat jestli to tak je v pořádku nebo proč to tak dělá, díky moc za odpověd :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...