cubecnik Odesláno Říjen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 (upraveno) Přidávám nějaké noční foto . A foto sedačky a žmolku na sedačce. Neví někdo co se s tím dá udělat? Upraveno Říjen 15, 2012 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 pěkný LED osvětlení a ty sedačky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 Díky díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 ty sedacky jsou brutus!Tak jak cele auto! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Co je to za vál??? Ty máš RS sedačky v Elektrice???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 (upraveno) YES!! Mimochodem co znamená pojem "vál" ?? :lool: Princes: Dík Ta tvoje krasavice je taky pecka. Upraveno Říjen 16, 2012 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 diky!Ale ty sedacky jsou brutus!Mas ji fakt peknou!Ty ledky brutalne sviti! ;-) to mas jen ledky a nebo ty led moduly do interieru?V kastliku mas tez?Pokud ne tak si dej vypada to hodne dobre! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 vál, je normál výroz pro divnost třebas nebo věc atd.. je to univerzál použití, ale k těm sedačkám, jsem to nikdy neviděl a hlavně jsem si myslel, že se to vůbec nedodávalo, navíc to tedy vidím poprvé a myslím si že i naposled. Bude to asi nějaká domácí úprava. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 vevco - tomu se rika limited edition a pak ze nejsou :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 (upraveno) Ty sedačky jsou udělaný na zakázku od předchozího majitele. Nechal si je vyrobit ve vesnici vedle MB, kde jsou sedačky vyráběny pro škodovku. V kasliku nemám, ale už na tom pracuju a ještě musím necaht nějakýho šikulu, aby mi udělal ledky do popelníku. A bude to pak komplet led. Jo a v interiéru jsou jen ledky. Od Roberta už hrozně dlouho. Upraveno Říjen 16, 2012 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Ta vesnice se jmenuje Debř, nechal jsem si tam potahovat sedačku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 pekne!Jd fajn kdyz mas necn extra co jini nemaj!Fakt klobouk dolu!Uplne lahoda ty sedacky!K autu se hodi! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Máš perfektně zaledkováno . Koukal jsem, že si je dal i do předních dveří, tam se to vymění jak? Ptám se proto, že mi ještě nějaké doma zbyly, tak bych je tam zkusil dát. To se musí sundat celej tapec nebo se ten červenej plast jenom nějak vycvakne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 pekne!Jd fajn kdyz mas necn extra co jini nemaj!Fakt klobouk dolu!Uplne lahoda ty sedacky!K autu se hodi! JJ jsou fakt super jenom se mi tam trochu krapatí. A netuším co s tím. Už to tam bylo, když jsem to kupoval a akorát se to zvětšuje. Jasně to ve dveřích vycvakneš. Stejnej princip jako v zadu (mimochodem je tam mám taky :lool: ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 nevim,impregnujes tu kuzi?Asik ano,nevim jestli to pujde zachranit dle meho asik ne!Ale tak calounit to asi nebudes znova vid! ;-) aby to nepraskalo jak jedine inpregnovat!Mozna ze nekdo vy co s tim! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Impregnuju to pořád. Teď mi to začal ipregnovat známej co má ten leštič co používá Bentley Taky si myslím, že s tím už moc nepůjde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 tez si myslim!To uz je celkem dost!Nevim proc se to stava :-( asi dobra kvalita 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 (upraveno) Tak pan Ředitelskej tady mi poslal blbou nálepku klubovou, ale nechal mi jí tak jsem dlooooooouho vymejšlel kam jí dám, když ta stříbrná půjde dozadu na okno. A ejhle jsem to vymyslel Jinak povím Vám docela porod odlepit to od papíru na přenosku. A ještě se mi urvalo kus w tak jsem smazal www stránku. Ale na tom zrcádku to nevadí. Princes jedna pro tebe - když furt nevíš jeslti křídlo nebo ne tak dneska jsem viděl to sport packet křídlo a nevypadalo zle Upraveno Říjen 22, 2012 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 cubecnik >> však princes má křídlo :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 ahaaaááá už jsem na to přišel, jsem si spletl jeho s tebou ty si spekuloval o rs křídlu nebo ne sry princes tobe se to už netýká :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 vpoho!Ale vypada to dobre! ;-) premyslim zebych vymenil ten zadni naraznik za RS je takovej mohutnejsi!No budu o tom premyslet! :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 jj já si to myslel, že ta chyba v matrixu se týká mě. :lool: :lool: Už mě to přešlo, křídlo nechci, teda zatím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 ser na kridla a kup si RSu novou at se z toho nekteri po....u :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 Zdar no ohledně sedaček tak pokud je to uměla kůže altancara tak na to existuje spec. Houbicka kterou tm krásné vybrousis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 ser na kridla a kup si RSu novou at se z toho nekteri po....u :-D Přesně Tak, když tě křídlo omrzelo. Tak si tam nedávej nic :lool: Zdar no ohledně sedaček tak pokud je to uměla kůže altancara tak na to existuje spec. Houbicka kterou tm krásné vybrousis Alcanta je taková jemná, takhle kůže je tvrdá a perforovaná. Takže to moc vybrousit nepůjde. Nebo jako můžu to zkusit. Jemnuje se to normálně houba na alcantru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 tohle není alcantara.. tohle jsou celokožený křesla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 Pokud to není altancara tak to nedělej jen se divím že ti zmolkati klasická kůže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 Ona se nežmolkatí, ona se mu snad přehla a udělala vlnku ne?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 chipman si to necte tady! :-D jen spermuje :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 A to říká největší spammer fóra :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.