princes Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 aha!No ja ho zaseklej nemel :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Březen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 :D tak já doufám, že jo, protože neni možný aby se mi ohoblovali desky a rejply kotouče za 2 měsíce :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 Ja jsem slysel, ze ATE slo kvalitou hodne dolu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 jako ted mam bremba na celem aute a pecka!!Akorad ty max drazkovane jsou trosku hlucnejsi pri prutsim brzdeni ale jinak ok!! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Březen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 (upraveno) Tak zarezlej třmen no se dalo čekat. Koupil jsem nový destičky, ale vyměním i ten třmen, jen nevím kde ho sehnat... co jsem koukal do shopů, kde jsou slevy tak nic... :( jo a tohle je LZ a na PZ je to jako nový což už vůbec nechápu.... Upraveno Březen 24, 2013 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 Zeby to nekdo vymenil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Březen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 (upraveno) no jako mám to od 25 tisíc(nyní 110) a párkrát to v autorizáku bylo né, že bych chtěl podezvdřívat, ale spíš je to vina mýho mechanika, že to nezkontroloval, když ty brzdy dělal!! mohl jsem ušetřit prá tisíc... Upraveno Březen 24, 2013 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 Jsi mel koupit u Jendyt4 rs zadky komplet jestli jeste ma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 To je pravda no!Nekteri nato serou!Taky mam takovou skusenost :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Březen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 V: On mi nabízel ty 310 zadky a to jsem si řikal, že je to zbytečný. Měnil jsem předek, ale nečekal jsem, že to takhle rychle bude v kopru jsou to ani né 2 měsíce... P: No já ho zjebal :D protože to je kámoše a to je možná ještě horší. Každopádně nevíte cca cenu toho jednoho brzdiče? Potřebuju RS červenej z výroby, protože mám celej zadek i s nápravou RS... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 (upraveno) Teda chlape styď se parkovat jako čuně a ještě sis mě pomalu nevšiml.... :D jsem si tam na tebe chtěl počkat a vynadat ti jak to tý tvý holce nechutně sluší Jo cca za 20 min jsem tam jak na koni tak koukej sejít dolu chlape :D Upraveno Duben 3, 2013 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 No co :lool: jsem se bál o nárazník jsem LOW teprve chvíli tak nebudu riskovat já jsem tam byl dneska jen na skok zejtra tak budu zase celej den... A večer bych možná dal Modřany... No a moment jako.... Jak nevšiml? Si tam někde postával, když jsem přijel nebo co? Hlavně dobrej úhel focení, aby jsme tam byli oba... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Ne nepostaval jsem tam jen jsem to myslel tak ze sis navsimnul my okty a ja si vsimnul tvy okty a to jak si tam stal bylo pekny ale skoda ze tam takhle nemuzes stat i vecer vid aby jsi mel holku na dohled i z okna.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Já vždycky stojím v křižovatce.. Tam je to taky ok. A vidím na to.. Stav se za mnou do kanclu ve vchodě u trafiky jestli tady jsi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Začíná se oteplovat tak by to chtělo zvýšit účast na nějakejch srazech Ještě to teda musím vyrovnat a umejt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Tak mám složeno Z nějakého důvodu mi zůstalo LP výš o cca 1,2 cm, ale po včerejší ontrole jsem to akorát dotočil. Mám nasazeno na Zenithech 18, zatím! Už pokoukávám na 19. Jinak jsem si koupil minulej týden zimní pneu za slušnej paníz na 18, tak jsem připraven na další rok :lool: Nesvící mi blinkr v zrcátku a klasická škoda - není tam žárovka Celej kus se měné Na geometrii jsem měl hned druhej den po snížení první skalp a to v podobě aerodynamického plastu na levé straně. Snad se Michi nebude zlobit, když jsem přidám pár foto ze včerejšího dne, protože to má fakt pěkný!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Ol@fovy ASA? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Tyvole na tom bejku :-D :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Michi to musí ještě sundat dolu, když to vidim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 No mate to libovy oba ;) A hlavne vybornej zvedak! Asi bych se trochu bal... :D Co jsi nahodil za podvozek?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Vevca: Jo přesně M22: Bylo to v pohodě dobře se na tom dělalo - hlavně hned dolu a hned nahoru :lool: Já jsem dával TA Technix trochu jetej skoro zadarmo. Jsem to neplánoval, ale když to přišlo tak jsem to nahodil. Když odejde tak jdu do nějaký lepšího. Jenom teď dělaj neplechu kosti a nevím jestli jen vyměnit a nebo dát kratší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Kratsi neee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Já, že Michi měl kratší. No tak já je vyměnim a uvidím jestli to bude ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Protože michi má stavitelnou délku tlumiče a neposouvá jen pružinu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Aha... Zase o něco chytřejší... Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Lowtec funguje trochu jinak :D Jinak pekny, je to u tebe skoro az moc na ty 18'', ale Michi to musi vic slozit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Já ještě můžu dolů :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Vypada dobre,klidne ji jeste kousek pust 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Aloháááá, jsem přesně věděl, že to nastane. Jasně, že ještě půjdu dolů, jen si nejdřív musím poradit s pneu . Jindrovi díky za pomoc!!! Václave jsem ti v neděli volal a ty nic...jsem z toho byl trochu mimo, ale nakonec jsme to zvládli. Jinak ještěr makal :lool: Jsem na tom zvedal dvakrát těžší auta tak coby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Jsi volal z ciziho cisla neee? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.